Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E seninde hurma diyeti olmuyoki10.00
2 h. yumurta zeytin peynir
domates yeşil biber. yeşil çay
hurma ve yoğurdumu öğlen akşam yicem.
Afferim sana memleket k.maras miSimdi maras dondurma 1 catal tatli....benim icin guzel basari...tabagimda 4 tane tatli vardi ve ben yemedim...aferim bana.
sabahları normal kahvaltı yapmaya karar verdim. sen dün aralarda bir sürü abur cubur yedin. :)E seninde hurma diyeti olmuyoki
Evet...Afferim sana memleket k.maras mi
çok güzelSimdi maras dondurma 1 catal tatli....benim icin guzel basari...tabagimda 4 tane tatli vardi ve ben yemedim...aferim bana.
Hadi ya neresinden bende k.maras eşim osmaniye ve ankara dayız suanEvet...![]()
Ya ben adet öncesi çok kötü oluyorum mide bulantısı ve anlamsız atıştırma işte ama bugün bu saate kadar sadece 5 hurma bir türk kahvesi normal caysabahları normal kahvaltı yapmaya karar verdim. sen dün aralarda bir sürü abur cubur yedin. :)
En iyisi ev yoğurdu been haftada 4 kilo süt aliyorum yalnızca ben yiyorum vallaBu arada ben yogurt olarak sutasin klasik tam yagli yogurdundan yiyorum yagsiz almadim o kadar da kasmaya gerek yok diye dusunuyorum
Ben ev yogurdu yiyemem sanirim. Sut inekten sagildigi haliyle cok kokuyoEn iyisi ev yoğurdu been haftada 4 kilo süt aliyorum yalnızca ben yiyorum valla
Bende bayılıyorum bi tenceresini yerim aç karninaBen ev yogurdu yiyemem sanirim. Sut inekten sagildigi haliyle cok kokuyokaynatilinca bile o koku gitmez gibi geliyor bana. bi kere bana zorla icirmeye calistilar kusuyordum :))
Bence gider canım bu hurma diyetini ya da kabak diyetini deneyelim tartı gününe kadar sonra yine yeme düzenine dönerizSabah sut almaya gittim ofisime hurma da aldim hazir gitmisken. 3 taneyi zor yedim 1 kase de yogurt yedim. Hic sevmiyorum bu hurmayi. Bugunu tamamlamaya calisicam bakalim nolcak. Yalniz ben sutlu filtre kahve icmeye devam edicem kahveyi kesmem imkansiz icmeyince cok sinirli oluyorum ne dilekce yazabiliyorum ne evrak inceleyebiliuorumsabah 65.5 ciktim biri beni öldürsün
2 gunde 2 kilo alabilen yoktur herhalde :)) pazartesiyr kadar 2 kiloyu vermrm cok cok zor, umarim sabit cikabilirim pzt.
Çay miğde bulantısı yapıyor bendeYa kızlar bu bulantı beni öldürecek çay ve sigara mi yapıyor anlamadimki