• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bende 3 hurma yedim birde sade kahve ictim dünden beri derin temizlik yapıyorum ona devam edicem anca açıldım
Daha sonra ramazan için buzluga birşeyler hazırlayıp koyucam Ramazan'a kadar yoğun geçecek :)
eline sağlık canım kolay gelsin baya yoğunmuş:) ben de yakın zamanda bahar temizliği yapacam.

Iyi akşamlar kızlar :KK54: ne güzel neler kaynatmışsınız :KK52:

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea canım yorumları beğenip kaçıyorsun :KK48:
Canım gerilerde kalmıstım okuyup öyle yazayım dedim 3-4 gündür sık sık problem yaşadım kadınlar kulübüne girmekte hatta bikaç msj denemem yarida kaldı sizde de oldu mu bilmiyorum ama internette başka yerlere girişimde sorun yaşamadım o yuzden bi türlü yazamadım canım okuduğum kadarını beğenmekle kaldım :KK43: hatta yediklerimide yazıcaktım eğitim dönüsü iyi başladim diyete cuma cmt pek keyfim yoktu tamda 600 gr vermişken dun akşam sinirle bi paket biskrem yedim :KK48: sonra midem yandı şekerden 2 kupa yeşilçay içtim dün akşamki kazaya ragmen bu sabah 100 gr - deydim demekki biskrem olmasa daha da fazlası olcakmıs :KK16: bugün tekrar toparladım doyurucu bi kahvaltı yaptım yumurtalı sucuklu günün geri kalanında yoğurt ve yeşil elma yedim sabahı merak ediyorum :KK28: benden haberler bu kadar canlar :KK52:

Aynen bende kaç gündür siteye giremiyorum güvenli bağlantı degil deyip beni atıyor zaten regl oldum davul gibyim diyet spor kak getire yarın artı çıkıcam kesin tartı gününün cuma olması çok iyi olmuş bende onu dicektim paartesi de h.sonu kacamaklarini girmek için kontrol tartısı olabilir salı bizde pikniğe gidecez hurma diyetine bi asilamadim motivasyon sıfır delirecem ben

Back
X