Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3 hurma yedim birde sade kahve ictim dünden beri derin temizlik yapıyorum ona devam edicem anca açıldımbiraz fıstık ve 3 hurma yedim. birazdan yemek yicem
eline sağlık canım kolay gelsin baya yoğunmuş:) ben de yakın zamanda bahar temizliği yapacam.Bende 3 hurma yedim birde sade kahve ictim dünden beri derin temizlik yapıyorum ona devam edicem anca açıldım
Daha sonra ramazan için buzluga birşeyler hazırlayıp koyucam Ramazan'a kadar yoğun geçecek :)
Sağol canım benimde erteleme erteleye bugüne kaldıeline sağlık canım kolay gelsin baya yoğunmuş:) ben de yakın zamanda bahar temizliği yapacam.
senin oğluşa kim bakıyorSağol canım benimde erteleme erteleye bugüne kaldı
Kreşe gidiyor canım haftanın 4 günü onun dışında beraberiz ailelerde yanımızda olmadığından yardım edecek kimse yoksenin oğluşa kim bakıyor
Kusura bakma canimya dunden beri misafir agirliyorum...yoruldukca sizleri okuyorum....canım cuma oldu zaten hiç okumuyosun sen:)

süper olmuş saat de erken olmuş17.30 akşam
Bol salata ve iki dilim ızgara tavuk gogsu
Sade kahve içicem birazdan
Estağfurullah kolay gelsin canım. Peki: )Kusura bakma canimya dunden beri misafir agirliyorum...yoruldukca sizleri okuyorum....
Diyetime bugun dikkat edemedim..
Hic yediklerimi yazmim..
Saatler kaldı sabret. bende pasta yaptım ama tartıyi bekliyorum sabah kahvaltısı niyetine yarın yicem :)yarınki tartıya pas deme hakkımız var mı akşam biraz cozutayım diyorum :))
öyle yapayım:)Saatler kaldı sabret. bende pasta yaptım ama tartıyi bekliyorum sabah kahvaltısı niyetine yarın yicem :)
Salı günü başla canım tartı gününe de yakın başlamış olursun uzun süre yapmak zor çünküöyle yapayım:)
yaa yarın görümcem patatesli köfte yapacak tam da ben hurma diyetine başlayacakken :/
7 gün yapacam kararlıyım. yani inşallahSalı günü başla canım tartı gününe de yakın başlamış olursun uzun süre yapmak zor çünkü
Canım gerilerde kalmıstım okuyup öyle yazayım dedim 3-4 gündür sık sık problem yaşadım kadınlar kulübüne girmekte hatta bikaç msj denemem yarida kaldı sizde de oldu mu bilmiyorum ama internette başka yerlere girişimde sorun yaşamadım o yuzden bi türlü yazamadım canım okuduğum kadarını beğenmekle kaldım