• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

08.30
2 h. yumurta domates salatalık
zeytin peynir
3 cevizi tahin pekmeze batırıp yedim.
yeşil çay

2 haşlanmış yumurta duruyor eşim yemedi. acaba hurmayla yoğurt yerine 1er tane yumurta mı yesem.?
Bugün gorumcenin yapacağı köftede yemeyecek mıydın canım hurma diyetine bugün mü baslayacaksin

günaydın canım hoşgeldiiinn:) çok sevindim dönmene:)
sen var ya delisin aldığı kiloyu vermiş üstüne bide eksi çıkmış dönüşün muhteşem oldu:))
62yi de gördün hadi bakalım 59a az kaldı. bu arada 3 günde o kiloyu nasıl verdin?
ya galiba bu diyet psikolojisi kasıyor bizi.
Sagol canim hos buldum :) Ilk gun canim hic yemek istemiyodu 2 kase nesfit yagsiz sutle ve 1 paket sutlu cikolata yedim. Obur gun 2-3 kase corba ve yarim paket ruffless. Son iki gun de zeytinyagli salata sadece. Bence de diyet psikolojisi kasiyor, diyet yapiyorum diye dusunmeden cikolata ve ruffless yedim ama yine de 1 kilo verdim 2 gunde. Sonuc olarak en basit bilimsel gercek kilo verirken ne yedigin degil kac kalori aldigin onemli. Kacamak yapsak bile kalorilerimizi sayalim.

Sagol canim hos buldum :) Ilk gun canim hic yemek istemiyodu 2 kase nesfit yagsiz sutle ve 1 paket sutlu cikolata yedim. Obur gun 2-3 kase corba ve yarim paket ruffless. Son iki gun de zeytinyagli salata sadece. Bence de diyet psikolojisi kasiyor, diyet yapiyorum diye dusunmeden cikolata ve ruffless yedim ama yine de 1 kilo verdim 2 gunde. Sonuc olarak en basit bilimsel gercek kilo verirken ne yedigin degil kac kalori aldigin onemli. Kacamak yapsak bile kalorilerimizi sayalim.
doğru canım kalori hesabı önemli. iyi ya çok sevindim

Gümaydın dostlar iyi haftalar hayırlı kandiller bol eksili tartılar :KK52: gećen pazt 66.8 dim bu sabah 66.2 yim fark -600 kızlar :KK66:

Haftada 300-400 Gr verme günlüğü olduk :KK53:
Ahahahaha çok güldüm canım yorumuna :KK70:vallahi dediğin gibi olduk :KK66:
günün geri kalanı ne güzel geçmiş öyle:) kilonu merak ediyorum: )
Sağol kuzum bende cok merak ediyodum hatta akşam baya baya midem kazındı sırf sabah tartı heyecandan bozmadım ama dünle bugün aynı kiloda görünuyorum benim içinde sürpriz oldu 65 leri görmeyı bekliyodum :KK64:
kakaovanilya kakaovanilya tekrar aramıza döndüğüne çok sevindim canım ne güzel yediklerini telafi edip -leri bile görmüşsün :KK9:

Hurma diyeti yaptiniz mi kizlar bu arada? Gecmisi okuyamadim cok sayfa birikmis liliyaa liliyaa Suveybe13 Suveybe13
En fazla 3 gün yaptım onda da 1,5 kilo gitti onlarda kacamakla aldığım kilolar biz senin yöntemi uygulayalim bence 3 günde 2.3 vermişsin kalan 1 günde de 600 Gr vermişsin :)

Back
X