Aynen öyle canım valla dedim is guc bitsin ki kafam rahat etsininsan çok calisinca ister istemez yemeden dayanamiyor iyi ettin inan tam anlamiyla tok birseyler yemeseydin ďaha zararli yiyeceklere yonelirdin çunki oo an hersey gozune zararsiz geliyor
Bir kaç ilimden bişey olmaz canım Afiyet olsunBu saatte karpuz kavun yedim hiç iyi olmadi
allah razi olsun canim gonlumuzden gecen butun dualari inşallah rabbim bu ramazan ayinda kabul eder..Aminnn❤Allah kabul etsin
cok yemedoysen bişey olmazBu saatte karpuz kavun yedim hiç iyi olmadi
insallah canmHepimiz çok Mutlu olalım inşallah
ayyyy daha yeni bitirdim öldüm bugun oruclu halde aksama kadar calistim çok şukur bitti artik rabbim ettigimiz dualari dilekleri kabul etsin inşallah aminkızlar nörüyonuzz yaa.ben duştan çıktım saçımı düzleştiricem birazdan siz napıyorsunuz.hazırlıklar bittimi
sikildin mi canm niye birakiyon artik senin yerine yapabilen bir arkadaş ilk sayfayi duzenler ben pek beceremiyom ama bekleriz yinede burda olmaniKızlar yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra ben bırakıyorum. k.bakmayin benden bu kadar. devam eden herkese bol şans diliyorum inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız sakın birakmayin. yine uğrarım arada. şimdiden iyi bayramlar herkese allaha emanet olun
Olmuyor artık sıkıldım. İlk sayfayı konu sahibi düzenleyebiliyor. İsterseniz yeni bir sayfa açsın biriniz.sikildin mi canm niye birakiyon artik senin yerine yapabilen bir arkadaş ilk sayfayi duzenler ben pek beceremiyom ama bekleriz yinede burda olmani
Olmuyor artık sıkıldım. İlk sayfayı konu sahibi düzenleyebiliyor. İsterseniz yeni bir sayfa açsın biriniz.[/QUOT
Slm kızlar hastalığımdan dolayı giremedim pek toparladım biraz siz nasilsiniz liliya noldu cnm birden böyle karar verdin bende bayram sonrası tam gaz devam ederiz dicektim dün akşamda regl oldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?