Guzel olmus salata, 2-3 gun aksami salatayla kapa bakalim ne olacak :) bende bu hafta cok ise yaradi19.00
büyük bir kase salata.
içerik:) yeşil soğan, marul, kırmızı lahana, havuç, sarımsak limon ve zeytinyağı.
Ben eve almiyorum baslarsam 1 paketi bitirdigim icinbitter çikilata yiyesim var ama başlarsam duramam diye korkuyorum:/
Bugün Mahalli kurtuluş günü. Okul tatildi . Ben de bugün pazar gibi hissettim . Dışarıdayık. Yeni girebildim kusura bakma . Kilo 73.9 kg
Yarin bir tartil bakalim ne kadar eksi cikacakohh be salatadan sonra hiçbişey yemeden yatağa girebildim.
rica ederim canım olabilir.Bugün Mahalli kurtuluş günü. Okul tatildi . Ben de bugün pazar gibi hissettim . Dışarıdayık. Yeni girebildim kusura bakma . Kilo 73.9 kg
evet ben de merak ediyorum:)Yarin bir tartil bakalim ne kadar eksi cikacak
anaa çok kalorili değil mi o ya. hani eve almıyordun öyle şeyler?Bu saatlerde bir sey yemem normalde ama midem kazindi 2 tane eti gong yedim
Cok kalorili degil aslinda, 1 tanesi 50 kalori falan ama ambalajli bir sey yememeye karar vermistim o yuzden pisman oldum. Bugun benzinciden almistim trafikte midem bulanirsa birkac tane yerim diyeanaa çok kalorili değil mi o ya. hani eve almıyordun öyle şeyler?
günaydın canım. olmasın bence herkes ara ara tartılıp gidişata bakıyor zaten. hafta ortası moral bozabilir çünkü.liliyaa canım perşembe günü ara tartı günü mü olsa 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?