- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
olursun bence çok iyi gidiyorsun maşallahHadi bakalım inşallah benimde 62.5 olmam gerekiyor en fazla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olursun bence çok iyi gidiyorsun maşallahHadi bakalım inşallah benimde 62.5 olmam gerekiyor en fazla
aslen neresi. yaz çoktaan geldi denize girsen girilir:) buranın yazı felaket oluyor ya aşırı nem varEvet istanbul ben. Sizin oralarda yaz gelmistir herhalde :)
Ailem yunanistan gocmeni, biri atinada dogmus, biri selanik. Ben istanbulda dogdum. Nem cok kotu ya, insan yapis yapis oluyo. Adanali bir arkadasim var, is icin istanbula tasinmisti, biz kot montla gezerken o kabanla geziyordu ilk zamanlarda :))aslen neresi. yaz çoktaan geldi denize girsen girilir:) buranın yazı felaket oluyor ya aşırı nem var
evet Adana sendromu :)))Ailem yunanistan gocmeni, biri atinada dogmus, biri selanik. Ben istanbulda dogdum. Nem cok kotu ya, insan yapis yapis oluyo. Adanali bir arkadasim var, is icin istanbula tasinmisti, biz kot montla gezerken o kabanla geziyordu ilk zamanlarda :))
kolay gelsin canım sen de seviliyorsunmerhaba kızlar,
Tüm yorumları okuyorum. Tek tek cevap veremiyoRum. Kusura bakmayın.
4 çocuklu çalışan bir anne olarak
Seviyorum hepinizi.
süper olmuşSabah haşlanmış yumurta, çeyrek kete çay.
öğlen 2 kase tarhana çorbası ekmeksiz
Aksam kuru fasulye var. Belki yanında yoğurt yerim.
Ben de. Salata yapmayi dusunuyorum ton balikli. Aslinda canim kofte cekti ama yapmaya usendim. Sen ne yiceksin
Isin zor canim valla :)merhaba kızlar,
Tüm yorumları okuyorum. Tek tek cevap veremiyoRum. Kusura bakmayın.
4 çocuklu çalışan bir anne olarak
Seviyorum hepinizi.
salata iyi fikir. akşama bulgurlu yaprak sarması var.Ben de. Salata yapmayi dusunuyorum ton balikli. Aslinda canim kofte cekti ama yapmaya usendim. Sen ne yiceksin
AntepSiz hangi sehirdensiniz kizlar hic sormak aklima gelmedi![]()
aaa biz de orda oturduk bi 10 yıl :)Bende Antalya
Akşam 1,5 kase arabaşı çorbası
3 kaşık yoğurt
1 saat sonra 5 badem ve 5 fındık
Şimdi sütlü kahve içiyorum
anamm ağzım sulandı:) ben de erik açılışını yapmıştım mmm3 tane yesil erik yedim. Daha tam olmamis tabii ama ozlemisim, biraz daha olgunlassa da bol bol yesek![]()