• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Insallah canim. Pazartesiye kadar 300 gram da olsa eksi gormeyi hedefliyorum, sabit kalinca sinirlerim bozuluyor :confused: Bu hafta 62ler yalan oldu benim icin :confused: sen gorursun insallah, bizi de gaza getirmis olursun
Aynı kiloda kalmak insanın moralini bozuyor gerçekten 300 Gr verirsen çok iyi olur

Afiyet olsun canim. Pazarda taze asma yaprağı gördüm almamak için kendimi zor tuttum.okullar kapansın buzluga atmak için alıp bayağı sarmayı düşünüyorum
niye tuttun ki kendini. sıcak suda şoklayıp buzluğa atabilirsin sonra yine sararsın. yapraklar bekledikçe kartlaşır çünkü çok geçe kalma bence.

yaprağı sarıyorsun:))
çok kolay ya. içini hazırlıyorsun yaprağın kenarına az bişey ince uzun koyuyorsun. iki ucundan kapatıp sarıyorsun. anlatabildim mi bilmiyorum: :)
bu arada düğün yok mu düğün yaşlı teyzeler gibi sorayım:)
Bir ara usenmezsem denicem yapmayi :))

benim cevremde dugun yok su an, olsa iyi olurdu, zayiflamak icin motivasyon oluyor :) mayisin ikinci haftasi kalabalik bir avukat bulusmasi var ama. Bazen baska sehirlerde acil isimiz oluyo gidemiyoruz falan, hem yeni meslektaslarla tanisma hem de dayanisma amacli program yapmis birkac avukat. Herkes tanidigi avukatlari cagiriyor, beni de bir arkadas cagirdi, tanimadigim bir suru insan olacak, guzel gorunmek icin bunu bahane edeyim bari ben de kendime :)) bi de bayramda tatile gidicem haziranda.

Back
X