- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Uzun bir süre kalmissiniz canımaaa biz de orda oturduk bi 10 yıl :)
Biz memleketimize emekli olmadan donemeyecek gibiyiz sağlık olsun da nerde olduğunun pek önemi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bir süre kalmissiniz canımaaa biz de orda oturduk bi 10 yıl :)
Afiyet olsun canim. Pazarda taze asma yaprağı gördüm almamak için kendimi zor tuttum.okullar kapansın buzluga atmak için alıp bayağı sarmayı düşünüyorum18.30 gibi 1 tabak bulgurlu yaprak sarma ve yoğurt
Vallahi okuyunca ağzım sulandı3 tane yesil erik yedim. Daha tam olmamis tabii ama ozlemisim, biraz daha olgunlassa da bol bol yesek![]()
İyi yapmışsın canım şu anki kilondan yarın Daha düşük görürsünAksam yemegi kocaman bi salata ton balikli. Bir demet akdeniz marulunun hepsini yedim sayilir :))
Insallah canim. Pazartesiye kadar 300 gram da olsa eksi gormeyi hedefliyorum, sabit kalinca sinirlerim bozuluyorİyi yapmışsın canım şu anki kilondan yarın Daha düşük görürsün
Aynı kiloda kalmak insanın moralini bozuyor gerçekten 300 Gr verirsen çok iyi olurInsallah canim. Pazartesiye kadar 300 gram da olsa eksi gormeyi hedefliyorum, sabit kalinca sinirlerim bozuluyorBu hafta 62ler yalan oldu benim icin
sen gorursun insallah, bizi de gaza getirmis olursun
Memleket neresi? antalya çok güzel bi yer tabi memleket özlemi başkaUzun bir süre kalmissiniz canım
Biz memleketimize emekli olmadan donemeyecek gibiyiz sağlık olsun da nerde olduğunun pek önemi yok
Memleket Antalya canım biz İstanbul'da yaşıyoruzMemleket neresi? antalya çok güzel bi yer tabi memleket özlemi başka
niye tuttun ki kendini. sıcak suda şoklayıp buzluğa atabilirsin sonra yine sararsın. yapraklar bekledikçe kartlaşır çünkü çok geçe kalma bence.Afiyet olsun canim. Pazarda taze asma yaprağı gördüm almamak için kendimi zor tuttum.okullar kapansın buzluga atmak için alıp bayağı sarmayı düşünüyorum
hım yanlış anlamışımMemleket Antalya canım biz İstanbul'da yaşıyoruz
bence çok iyi bir seçim.Bende kalan 2 akşamın birinde kabak salatası diğerinde de ızgara tavuk salatası yiyeyim diyorum tartıya belki faydası olur
Ben yapınca çok yiyorum canım yaniye tuttun ki kendini. sıcak suda şoklayıp buzluğa atabilirsin sonra yine sararsın. yapraklar bekledikçe kartlaşır çünkü çok geçe kalma bence.
Evet kesin faydasi olur cok hafif yemekler cunku. Ben de kabak aldim bugun, ya oglen ya da aksam yicem yogurtla yarinBende kalan 2 akşamın birinde kabak salatası diğerinde de ızgara tavuk salatası yiyeyim diyorum tartıya belki faydası olur
yaprağı sarıyorsun:))Ben yaprak sarma yapmayi bilmiyorum![]()
![]()
Bir ara usenmezsem denicem yapmayi :))yaprağı sarıyorsun:))
çok kolay ya. içini hazırlıyorsun yaprağın kenarına az bişey ince uzun koyuyorsun. iki ucundan kapatıp sarıyorsun. anlatabildim mi bilmiyorum: :)
bu arada düğün yok mu düğün yaşlı teyzeler gibi sorayım:)
evet biraz öyle oldu:))Ben evleniyo muyum diye mi sormustun yoksa, yanlis mi anladim :))liliyaa