- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Saat 18.30 da
7 tane hurma ve bir kase yogurt
Ara da bir fincan sade turk kahvesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 18.30 da
7 tane hurma ve bir kase yogurt
Ara da bir fincan sade turk kahvesi
bana uyar herkese de uygunsa evet. yalnız pztesi yine bildirim var. ondan sonraki cumadan başlarızliliyaa cuma günü di mi Yeni tartı günümüz
dün akşam hurma yedin yok mu bi oynama? ben de 64e hasret kaldım:)Bu 62 leri görmicek miyim ben
O kadar da hurma diyeti yaptim
Dün 63.3 idim bugün 63.0dün akşam hurma yedin yok mu bi oynama? ben de 64e hasret kaldım:)
aynen benim 10 gün var yaklaşıkBir kaç hafta demeden Regli şişkinliği de başlar yine sayarız yerimizde 2 hafta![]()
tamam 1 günde 300 gram hiç fena değil. bak napalım biliyomusun. yarından itibaren hiç aksatmadan 7 gün şu hurma diyetini yapalım. en az 3 kilo gideceğine eminim ben.Dün 63.3 idim bugün 63.0
3 gün zor yaptım canım 7 gün mümkün değil yapamam bugün yine yapamayabilirim 62 yi göremeyince kendimde o gücü bulamiyorumtamam 1 günde 300 gram hiç fena değil. bak napalım biliyomusun. yarından itibaren hiç aksatmadan 7 gün şu hurma diyetini yapalım. en az 3 kilo gideceğine eminim ben.
Cok iyi oldu canım şu iki gün bayağı sitresli geciyordubundan sonra tartı günümüz cuma olarak değişmiştir.
yarın bildirim yaptıktan sonra ilk cumadan itibaren başlıyoruz.
Katiliyorum cuma olasa hata sonu saliyoruz pazartesi artilarla cikiyoruzYa canım bu tartı gününü cuma cumartesi pazardan biri yapsak ya da siz istemezseniz ben kendim bu günlerden birinde yapsam kilo bildirimini sende benimkini ona göre güncellesen olmaz mı
Cumartesi pazar kendimi pazartesi için tutuyorum sitresten mıdır nedir faydasını göremiyorum
canım cuma oldu zaten hiç okumuyosun sen:)Katiliyorum cuma olasa hata sonu saliyoruz pazartesi artilarla cikiyoruz
bence deCok iyi oldu canım şu iki gün bayağı sitresli geciyordu