• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ayni durumdayiz. Bizimkilerde beni gorunce oyle diyorlar..ama ben illaki 2 kilo daha vericem.
Simdi 40dk erik dali oyununu bitirdim.kaslarim hala atiyor. .daha once bunu hissetmiyordum..bacak kaslarim hala oynuyor
Kiz çagirsaydin yaa birlite karşilikli oynardik kurtlarimizi dokerdik

Günaydın kızlar :KK54: dün akşam süt içeyim dedim sadece ama yetmedi midem fena kazındı canımda bir kanat istedi ki sormayın akşam 7 gibi çift taraflı ızgarada az yağlı baharatlı kanat yapıp yedim kedimle birlikte :KK48:
Bu sabahda evde ekmek kalmamış simit varmış biraz 1 simitin 2/3 ü kadarını yedim 1 yumurta 4 zeytin az tulum peyniriyle öğleye elma yoğurt yiycem bakalım :KK52:

Günaydın kızlar :KK54: dün akşam süt içeyim dedim sadece ama yetmedi midem fena kazındı canımda bir kanat istedi ki sormayın akşam 7 gibi çift taraflı ızgarada az yağlı baharatlı kanat yapıp yedim kedimle birlikte :KK48:
Bu sabahda evde ekmek kalmamış simit varmış biraz 1 simitin 2/3 ü kadarını yedim 1 yumurta 4 zeytin az tulum peyniriyle öğleye elma yoğurt yiycem bakalım :KK52:
günaydın canım afiyet olsun :)

günaydın canım afiyet olsun :)
günaydınlar

10.00
2 h.yumurta domates salatalık
zeytin peynir yeşil çay
yarım dilim tb ekmeği
azıcık tereyağı.

kahvaltıyı seviyorum biraz fazla yedim galiba:) o ekmeği yemeseydim olurdu da neyse:/

Sağol kuzum teşekkür ederim :KK52: sana da afiyet bal olsun yediklerinde abartılı bisey yok tereyağıda çok azmiş zaten :KK66:

Selam kızlarrrr :KK54: sabah kahvaltı yaptık arkadaşlarla su böreği yedim tüm ısrarlara rağmen 2-3 dilim patates kızartması ve 1 çatal tramisuyla ancak hayır diyebildim :olamaz: karnım cok doydu akşama sadece yoğurt ya da süt içmeyi planlıyorum napıcam ben diyetimi sabote eden dostlarla :işsiz:
ah canım sorma o dostlardan bende de var

haklısın çok su içince midem bulanıyor etrafımdaki herkes kilomla ilgili yorum yapıyor bu benim motivasyonumu kırıyor
Boşver canim takma onlari sen zayiflayarak lafini verceksin vee herkes soylediğinden utancak.
bana neler soylediler ben bundan iki sene once 82 kiloydum cok sukur şimdi yine vermem gerekn kilom var ama eskisi gibi değilim

Back
X