• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Günaydın kızlar :KK54: dün akşam süt içeyim dedim sadece ama yetmedi midem fena kazındı canımda bir kanat istedi ki sormayın akşam 7 gibi çift taraflı ızgarada az yağlı baharatlı kanat yapıp yedim kedimle birlikte :KK48:
Bu sabahda evde ekmek kalmamış simit varmış biraz 1 simitin 2/3 ü kadarını yedim 1 yumurta 4 zeytin az tulum peyniriyle öğleye elma yoğurt yiycem bakalım :KK52:
Canim tavuk yemekten korkma tavuk kilo aldirmaz en zararsiz sey paketli ve kalorili şeyler yiycegine tavuk yiyin çunki tok tutuyor

günaydın kızlar bende çok giremiyorum zaten motivasyonum yok kaçamağın dibini gördüm napıcam ben delirecem regl de bitti bakalım toparlanmam lazım
Motivasyonum yok diyop durma kafanda yerleşir kalir once şu motivasyanum yok duşuncesini at sonra olabilir tekrar toparlanir dee birakma kendini. bak regl bitmiş hemen sporla başlar çok guzel verirsin canim ben şuan reglim ve tatli şeyler yememek için kendi tutup duruyom

günaydınlar

10.00
2 h.yumurta domates salatalık
zeytin peynir yeşil çay
yarım dilim tb ekmeği
azıcık tereyağı.

kahvaltıyı seviyorum biraz fazla yedim galiba:) o ekmeği yemeseydim olurdu da neyse:/
Kahvaltini iyi yapicaksin ki ilerleyen saatlerde açlik krizine girip yemeğe saldirmayasin ve yedigin hiç birşeyin zarari yok afiyet olsun seni baya bir saat tok tutar

Boşver canim takma onlari sen zayiflayarak lafini verceksin vee herkes soylediğinden utancak.
bana neler soylediler ben bundan iki sene once 82 kiloydum cok sukur şimdi yine vermem gerekn kilom var ama eskisi gibi değilim
evet insanların kalıpçı düşünceleri ve alaycı tavırları deli ediyor oysa ne kadar çok uğraşıyorum dün tam 2 saat yürüdüm (yürüyüşü yazmayı unutmuşum bu arada :) ) umarım bende zayıflarım

evet insanların kalıpçı düşünceleri ve alaycı tavırları deli ediyor oysa ne kadar çok uğraşıyorum dün tam 2 saat yürüdüm (yürüyüşü yazmayı unutmuşum bu arada :) ) umarım bende zayıflarım
Insallah canim bence verceksin birakma ve yuruyuşunude tempolu yap normal yuruyus yapma tempoluyla çok kolay verirsin. Ben de bahcede yapiyorum yazin şuaralar yagmur yağdiği icin yapamiyorum am şu regl bitsin hele

Insallah canim bence verceksin birakma ve yuruyuşunude tempolu yap normal yuruyus yapma tempoluyla çok kolay verirsin. Ben de bahcede yapiyorum yazin şuaralar yagmur yağdiği icin yapamiyorum am şu regl bitsin hele
sağol kuzum iyi ki bu gruptayım enerjim düştüğü anda bu destekler güç veriyor

ah canım sorma o dostlardan bende de var
Hepimizde var canım öyleleri maalesef farkında olmadan bize zarar veren dostlar :işsiz:
Canim tavuk yemekten korkma tavuk kilo aldirmaz en zararsiz sey paketli ve kalorili şeyler yiycegine tavuk yiyin çunki tok tutuyor
Sagol canımcım korkmak değilde kuzum dün sabah kahvaltıda börek yemiştim arkadaşlarla o yüzden aksama hafif bisey yemek niyetindeydim dayanamadığım için bi pismanlık yaşadım birde kanat degilde goğüs olsa daha az yaģlı olurdu tabi :KK66:

Back
X