- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ACik şukur iyiyim canim ramzani geciriyoz işte hic msj gelmeyibce merak ettim
Sahur derken ve gun icinde biseyler yiycem derken kafam karişti:))Sahur 1 ya da 2 kk peynir söğüş domates salatalıktan birkaç parça
Ve 6 7 zeytin
Gün içinde de bir şeyler yiyeceğim için az yemeye çalıştım
Hahhaaaa ben sana ne dedim en az 1.5 gidecek demedim mi tebrikler:))Gunayydiiiinnnnnnnnn kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 81
Bugün 79![]()
Günaydın sana da hayırlı cumalar canımm:)Gunaydin hayirli cumalar insallah kizlar![]()
![]()
Valla dedin ya bişey diyimmi birde wc sıkıntım da var belki bi gidim daha az cikabilirdımgünaydın
Hahhaaaa ben sana ne dedim en az 1.5 gidecek demedim mi tebrikler:))

Hımm o eksiği de yarın sabah görürsün o zamanValla dedin ya bişey diyimmi birde wc sıkıntım da var belki bi gidim daha az cikabilirdım![]()
ödülün bile mutevazi süpersin:)Kızlar kahvaltı da odulum yarım poğaça oldu 1 has yumurta Peynir salatalik domates çay
Gunayydiiiinnnnnnnnn kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 81
Bugün 79![]()
Yok yok Amann hafta da bir tarti yeter hasbelkader arti çıkar falan birdeHımm o eksiği de yarın sabah görürsün o zaman
Peki o zaman önümüzdeki cumaya sakla sürpriz olsun:)Yok yok Amann hafta da bir tarti yeter hasbelkader arti çıkar falan birde![]()
yoğurt yeGünaydın kızlarrrrrr kahvaltıda zeytin ezmeli peynirli sandviç yedim 1 bardak siyah çayla şimdi 1 bardak daha siyah çay içiyorum öğlene evden ekşili köfte getirdim ama tek onunla doymam yanına hafif bişeyler ayarlamam lazım
tebrikler![]()