aynen oruç olmayınca anca simit yiyebildim bugünYanliş bimiyorsam 1 simit dort dilim ekmege eş degermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen oruç olmayınca anca simit yiyebildim bugünYanliş bimiyorsam 1 simit dort dilim ekmege eş degermiş
vala reglim cuma bitcek pazar gerçk kilom çıkar diyorum ama 57,50 ve altı diyim hedef cuma 58,80 dumKızlar öğlen 1 tabak kabak yedim. Uzanıyorum şimdi. Hadi cuma ya herkes hedef koysun.ilk hedef benden77
![]()
61.9 :)Kızlar öğlen 1 tabak kabak yedim. Uzanıyorum şimdi. Hadi cuma ya herkes hedef koysun.ilk hedef benden77
![]()
59.9Kızlar öğlen 1 tabak kabak yedim. Uzanıyorum şimdi. Hadi cuma ya herkes hedef koysun.ilk hedef benden77
![]()
yime? :)akşama kdr yicem heralde pişmanlıklar çoğalacak![]()
yakaladım senii hanım hanıımm :))
Yarım dilim bişey olmaz hem gündüz:)kızlar çayın yanına yarım dilim kek yedim.paşaya böldüm verdim.yarısını da ben yedim ama çokk çekti canım.![]()
benim adet başlamadan bir iki gün önce böyle olur başlangıç şeysi.kızlar adet olmama gün var ama benim gündür kahverengi lekelenme oluyor neden olabilir ki![]()
beslenme şeklim baya değişti ama ya önceden olsa kaçamaklarımda ekmeği gömerdimYarım dilim bişey olmaz hem gündüz:)
harikasın zaten süper gidiyorsun maşallah. kocalarımız geldiğinde böyle kalacaklar bakbeslenme şeklim baya değişti ama ya önceden olsa kaçamaklarımda ekmeği gömerdimşimdi kaçamağı kısıtlıyorum
![]()
onu biliyorum arada bende de olurdu ama d kontrol hapı bitince gelirdi. ilaca gün var gündür de geliyor zaten..adete bişey kalmadı zatiibenim adet başlamadan bir iki gün önce böyle olur başlangıç şeysi.