- 29 Aralık 2014
- 141
- 66
- 103
- 42
- Konu Sahibi titizkokosh
Gunaydinnnn guzellikler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla taktık kafaya başaralım kızlar ben sevmedim bu hali... Bu başlığa bayıldım hedef xs :)Olalım canım ama ben bir ara 47 kiloydum anca belli ediyorum zayıfladığımı. Yok yok en az bir 50 kilo olucam ben taktım kafaya.![]()
Belim yolum sizinkinden uzun ama hepimiz xs olna kadar anca beraber kanca beraberValla taktık kafaya başaralım kızlar ben sevmedim bu hali... Bu başlığa bayıldım hedef xs :)
peki sen alman gerek kaloriyi internetten mi hesapladınBuarada sabah tartildim ve kilom:
61.7
Tabi hedefim 48
canımm aynı kilodayız 61,8 kilo hedefim 48 seni takipteyim günlüğüme beklerim bende kalori hesabı yapıyorum
peki sen alman gerek kaloriyi internetten mi hesapladın
Sizin yaptığınız belli başlı bir diyetler falan varmı kızlarr. Veya günlük ne şekilde besleniyorsunuz normal herşeyden yiyorsanız kalori hesabı yaparak mı yiyorsunuz? Valla benim için bir diyet programı olsa da ona uysam çok iyi olacak cidden ama.Valla taktık kafaya başaralım kızlar ben sevmedim bu hali... Bu başlığa bayıldım hedef xs :)
Sizin yaptığınız belli başlı bir diyetler falan varmı kızlarr. Veya günlük ne şekilde besleniyorsunuz normal herşeyden yiyorsanız kalori hesabı yaparak mı yiyorsunuz? Valla benim için bir diyet programı olsa da ona uysam çok iyi olacak cidden ama.![]()
keşke olsa da uysak ben öğrenciyken daha düzenli besleniyordum ya çalışma hayatı hiç bir şeye yetişemiyorum... ay bi de bi tembellik üzerimde hazırlamaya üşeniyorum bazen... bence en güzeli kızlar yoksunluk hissine düşmeden az öz kararında sağlıklı herşeyden yemek.. ben abur cubur yemem yağlı tuzlu şeylerden hep uzağımdır. tek zaafım şekerli yiyecekler düşünün o da sadece burçak'dır. ama ben bile kilo aldım bu halimle... hamur işi şeyleri pek sevmezdim eskiden ama yaşadığım yer dolayısıyla alıştım böyle şeylere ve şunu gördüm bence yemek yemek bi alışkanlık bazen midem bulana bulana yediğimi hatırlıyorum o poğaçaları.. Allahtan mayalı şeylere karşı mide hassasiyetim oluştu da bıraktım :) ay bu da kötü bir şey ama ne yapayım en azından yemiyorum artık ve eski düzenime geri döndüm... tek sorunum öğün kavramını oturtamadım kendimde![]()
Aslında çok iyi olur.Canim ben kalori hesabina gore besleniyorum ama vucudu arada sasirtmak lazim.dilersen bulalim bi diyet onu deneyelim bi sure.ama hizli kilo verdiren birsey olmasin
Max.4 kilo verebilirsin bence canim.o da sana yeter zaten1 kilo elma 500 gr leblebi ve badem karışımı yiyerek yıl başı kutlaması... o kadar yiyeceğin içindenbugün de oruç tuttum Allah kabul ederse iftar 250 gr leblebi bir sürü elma 2 yumurta garanti 250 gr peynir... işte yararlı şeyleri abartmak da bu oluyor
yarında tutmayı düşünüyorum inşallah
kızlar benim memlekete gidene kadar kilo vermem lazım ya 23 ocağa kadar nasıl olacak bu iş?
canlarım biraz sağlıksız ama 3 günlük bir diyet buldum.yılbaşı ve reglim üstüste gelince zıvanadan cıktım biraz cıcıkbu bana iyi gelecek katılan varmıııı yarın başlayalım. liste şöyle :
KAHVALTI:
1 elma
200 gr. yoğurt
ÖĞLE:
ızgara tavuk göğsü
bol yeşil salata
AKŞAM:
kızarmış kabak
domates ve peynir(1 porsiyon)
Haklisinhemde tok tutar. TesekkurlerAslında liste fena değil ama sabah öğünü bayağı zayıf gözüktü gözüme. Hani kahvaltı günün en önemli öğünüdür ve sağlam yenilmesi gerekir ya bildiğimiz gibi. O yüzden yazma gereği duydum. Belki 1 haşlanmış yumurta ile desteklenebilir kahvaltı. :)
nedemek seve seve.. ben bugun dun bahsettegım 3 gunluk dıyete basladım ama aynısı degıl eklemeler yaparak.mesela sabah kahvaltısında yoğurda 5 kasık nesfıt karısık meyvelı ekledım. bakalım devamı nasıl elecek.Merhabalar
Ben de katılabilir miyim? 51.6 kiloyum, hedefim 48. Kulağa 3-4 kilo az gibi gelse de bir türlü istediğim kiloya ulaşamıyorum.