- Konu Sahibi yasimutsuz
-
canım sen çalışan bir bayan mısın ev hanımımı ...eğer çalışıyor da bir de halı yıkıyorsan maşallah sana vallahi bende çalışıyorum yazılım mühendisiyim tüm gün masa başındayım ama beynim akşama kadar kazan gibi oluyor eve gidince zar zor eşime sofra hazırlıyorum ,topluyorum o sofrayı.. bırak hafta içi temizlik yapmayı hafta sonları bile zor geliyor yapmak.. evde yuruyus bandım var onada bile yurumek eziyet gibi geliyor..saat 9 u gecınce koltukta uyuyup kalıyorum cogu zaman ... bende bu akşam yıkamaya vereceğim halıları, bayramda ailem gelecek evi temizlemem lazım 2 hafta once camlarımı sıldım onu da silmez olaydım sanki çamur yağmış kollarıma yazık oldu camlar yine kirli...
evet canım çalışıyorum.sabah 8 akşam 7 çalışma saatim.muhasebeciyim.
bende yıkamaya verecktimde sırf spor olsun hareket olsun diye kendim yıkıyorum.akşam eve gittimmi hemen yemek yaparım.yer içer toplar bulaşıkları yıkarım.ondan sonrada evin işlerini yaparım. hiç oturamıyorum ben.sürekli bi işler yaparım.yatıncaya kadar kıpır kıpırım kendime iş bulurum hep.evim temiz olmalı hep,dağınıklığı hiç sevmiyorum.eşim bile şaşırıyor bu performansıma.allahım sağlık versin yeterki.gerisi olup gidiyor zaten.
oo millet bayram temizliğine başlamış ben yaz girmeden bütün halıları yıkatmışştım zaten
şimdi yazlık halılar kalkar yerine kışlık halıları sererim aslında benım halılar küçük küçük sevmiyom o koca koca halıları
serenay bende senin gibi dağınıklığı hiç sevmem herşey yeri yerine yönü yöne olmalı
bu huyumu hiç sevemem ama yapacak bişi yok
30.09.2013 menüm
sabah : musli+süt
öğle : 2 dlm.çavdar ekm.+yarım domates+sahanda yumurta +yarım tahinli çörek+2 çb. ace tea (anamm napmışım ben yaa)
Slm kizlar kimsecikler yok
Ben bugun oruclu oldugum icin menu yazamiyorum. Gece az bir seyler yiyip yattim. Aksamda az corba sebze yemegi ve salata ayran yemeyi dusunuyorum.Hepsinden az az. Yemek tabagimi kuculttum. Optum sizi
Ben bugun oruclu oldugum icin menu yazamiyorum. Gece az bir seyler yiyip yattim. Aksamda az corba sebze yemegi ve salata ayran yemeyi dusunuyorum.Hepsinden az az. Yemek tabagimi kuculttum. Optum sizi
dün akşam yemeğimde 1 tabak zeytin yağlı pırasa yedim sadece o kadar yatana kadar da su içtim
bu sabah 1 kase nesfit + light laktozsuz süt
yalnız 3 gundur bağırsaklarım çalışmıyor agrısı belime vurdu
canım allah kabul etsin
bende hergün başlıyacağım oruca diyorum ama bir türlü başlayamıyorum 6 gün borcum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?