Hedefim haftalık kilo kaybı

sabah 1 kase nesfit laktozsuz light süt ile, iş yerinde 1 bardak şekersiz acık çay, 1 bardak biberiye ve yesil çay, ve su ..
biraz acıktım belki birazdan yogurt yemek için kalkarım.

evet canım çalışıyorum.sabah 8 akşam 7 çalışma saatim.muhasebeciyim.

bende yıkamaya verecktimde sırf spor olsun hareket olsun diye kendim yıkıyorum.akşam eve gittimmi hemen yemek yaparım.yer içer toplar bulaşıkları yıkarım.ondan sonrada evin işlerini yaparım. hiç oturamıyorum ben.sürekli bi işler yaparım.yatıncaya kadar kıpır kıpırım kendime iş bulurum hep.evim temiz olmalı hep,dağınıklığı hiç sevmiyorum.eşim bile şaşırıyor bu performansıma.allahım sağlık versin yeterki.gerisi olup gidiyor zaten.

maşallah canım süpersin :)

selam kızlar
iyi haftalar olsun

bugun moralım çok bozuk tartı dün ile bugun arası tam 2 kg fark etti insan 24 saat bile dolmada 2 kg alırım bu ne ya

o yüzden sabahtan beri iştahım sıfır desem yeridir dünkü menüme hele bir bakın

29-09-2013

kahvaltı 11,00

1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 parça peynir
4-5 zeytin
domates salatalık biber

saat 16,00 da öğle akşam diyelim

1 tabak kısır
1 tane gofret

akşam 20,00 de
1 tane sütlü kahve

işte bunlar

bugun ise

kahvaltı 08,00
1 etimek
2 çeri domates
1 salatalık
1 parça peynir

öğle 12,40

1 fincan y yağlı süt içine 3 yk kadar k fles hala yiyorum

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım, 2 parça balık yanında biraz roka. yarım zeytinyağlı lahana dolması, tadına bakmak için aldım. 2-3 kaşık çorba ,tadını beğenmeyince bıraktım corba yıyemedim.
şimdi de limonlu açık çay içiyorum.
akşam da evde zeytin yağlı pırasa yemeğim var :)

oo millet bayram temizliğine başlamış ben yaz girmeden bütün halıları yıkatmışştım zaten
şimdi yazlık halılar kalkar yerine kışlık halıları sererim aslında benım halılar küçük küçük sevmiyom o koca koca halıları

serenay bende senin gibi dağınıklığı hiç sevmem herşey yeri yerine yönü yöne olmalı

bu huyumu hiç sevemem ama yapacak bişi yok

yasimutsuz canım 2 günde 2 kilo alınmaz diye düşünüyorum.benimde bazen öyle 1 kilo fazla çıkabiliyor.ama ertesi gün düzeliyor.vücudun su toplamış olabilir.moral bozucu biliyorum ama takmamaya çalış.

30.09.2013 menüm

sabah : musli+süt
öğle : 2 dlm.çavdar ekm.+yarım domates+sahanda yumurta +yarım tahinli çörek+2 çb. ace tea (anamm napmışım ben yaa)

benim de halıların 2 tanesi büyük.yıkayınca asması zorluyor insanı.bende niye almışımki o koca halıları bilmem.küçükleri yıkamasıda kullanmasıda rahat oluyor.yeni alcak olsam küçük alırdım

Slm kizlar kimsecikler yok
Ben bugun oruclu oldugum icin menu yazamiyorum. Gece az bir seyler yiyip yattim. Aksamda az corba sebze yemegi ve salata ayran yemeyi dusunuyorum. Hepsinden az az. Yemek tabagimi kuculttum. Optum sizi

Ben bugun oruclu oldugum icin menu yazamiyorum. Gece az bir seyler yiyip yattim. Aksamda az corba sebze yemegi ve salata ayran yemeyi dusunuyorum. Hepsinden az az. Yemek tabagimi kuculttum. Optum sizi

Aksam az corba, salata, peynir, iki kucuk kizarmis sosis,yarim dilim ekmek yedim.

dün akşam yemeğimde 1 tabak zeytin yağlı pırasa yedim sadece o kadar yatana kadar da su içtim

bu sabah 1 kase nesfit + light laktozsuz süt

yalnız 3 gundur bağırsaklarım çalışmıyor agrısı belime vurdu

Allah kabul etsin canım ..

canım allah kabul etsin

bende hergün başlıyacağım oruca diyorum ama bir türlü başlayamıyorum 6 gün borcum var

afiyet oslun canım

bu bağırsak problemi bende var yıllardır geçmeyen bir sıkıntı ilaçlar bir müddet sonra bağımlılık yaptı şuan bana hergün tempolu yürürsem sıkıntı yok yürümedim mi aynı çünkü akaşama kadar masa başında oturoyoruz haliyle akşama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…