Hedefim haftalık kilo kaybı

dün akşam yemeğinde 2 kase çorba içtim yoğurt corbası yaptım kendime dıyetlık içine sogan da dogradım bir de eşime nohutlu pilav yapmıştım artan nohutu benım corbaya koydum .nohutlu yogurt corbası :)
bu sabah da servise geciktiğim için nesfitimi yiyemedim, iş yerinde nane limon bitki çayıyla altınbaşak form biskuvi yedim acıkınca yogurt yıyeceğim ara ogun olarak. yarın sabah da tartılıp size bilgi vereceğim :)

günaydın hatunlar

kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum

kilo bildirimi
geçen hafta 65.90
bu hafta 66.30

ben bu hafta kilo vermediğim gibi almışım üstüne
kilo vermem durakladı sanırım ,2 haftadır yerimde debeleniyorum
neyse önümüzdeki haftalara bakalım artık,bayramada 2 hafta kaldı :18:

biraz sıkmadan gitmeyecek bu kilolar

2 hafta 2 öğün k-fleks veya musli yemeyi düşünüyorum,devam ettirebilirsem tabi(inşallah ettiririm )
bayrama tam 18 gün var,18 günde 6 kiloyu versem yaryaaa süper olacak,ama imkansız gibi görünüyor:26:

sizce verilirmi 6 kiloo????

Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun

geçen hafta 67 kg
bu hafta 66,50 kg
haftaya 66 kg

malesef hedefime ulaşamadım

Bence uzulme iyi gidiyorsun yavas ve emin adimlarla. Kararli olman cok onemli bence. Zaten belli bir kiloya gelince spor sart oluyor. Leslie programi var disarida yuruyus yapamiyorsan ev icin cok uygun ve eglenceli. Ornegin leslie 3 milini yapinca 5 km yol yurumus oluyorsun 50 dakika suruyor ter attiriyor. Tavsiye ederim ben cocuklarla yapiyorum onlarada eglence cikiyor.

zaten tatlım ben aylardır böyle gidip geliyorum bir 64 görsem çocuk sevindirrcem

serenay şu 5 günde 5 kilo diyetini yapalım ne dersin
aslında ben yapmak istiyomda ama nasıl......

serenay şu 5 günde 5 kilo diyetini yapalım ne dersin
aslında ben yapmak istiyomda ama nasıl......

canım benim ben o diyeti uygulayamam,gün boyu aynı şeyi yemek çok sıkıcı.sen yapabilirim dersen dene derim.

şu k-fleks , nesfit ,musli diyetlerini inceledimde 2 haftada 5 kilo verenler var

bende bayrama kadar uygulamaya karar verdim,sıkılmam inşallah

istersen bi incele derim,sen bilirsin yinede canım

sıkmayınca gitmeyecek bu kilolar anlaşıldı

bende yok o cesaret yapabilirmiyim acaba
k fleks onu 3-4 yiyorum ama bilmiyorum ya

offfff

bugünlük öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım,

yarım kase sebze corbası ,
biraz sebze yemeği
salata olarak domates marul salatalık,
2 kaşık da zeytinyağlı pırasa.
içecek de ayran içtim

valla yemeği sebzeli gorunce aldım (bağırsakları çalıştırır diye )ama bir kaç kaşık yedikten sonra kabakların patlıcanların önceden kızartma olduğunu farkedip bıraktım tabağımı pişman oldum keşke sadece pırasa alsaydım diye.

bende yok o cesaret yapabilirmiyim acaba
k fleks onu 3-4 yiyorum ama bilmiyorum ya

offfff

hadi canım topla cesaretini
ben bugün denemeye başladım bakalım,hayırlısı

sabah : 1 simit + 15 gr. peynir

aralarda : 1 fincan nescafe + 1 fincan form çayı + 1 fincan nescafe (hepsi şekersiz)

öğle : 30 gr. k-fleks + 1 sb. süt + 1 kuru incir (içine doğradım)

ara : 1 kuru incir

ara : yarım elma

selam kızlar,

işyerindeki sorunum hala devam ediyo, sanırım bundan sonra hiç giriş yapamıcam kk'ya. siz yazdıkça içim gidiyo ama

kilo bildirimimi yapayım

09.09.2013 --> 64,0
13.09.2013 --> 62,9
20.09.2013 --> 61,9
27.09.2013 --> 61,5

ben de hedefime ulaşamadım. aslında menülerim çok kontrollüydü. akşam yemeklerini özellikle oldukça kıstım bu hafta. ama sanırım fazla kısmaktan vücut kendini korumaya aldı. metabolizmam da yavaşlamış olabilir. biraz daha fazla yiycem bu hafta:)

04.10.2013 hedefim: 60,5

günaydın kızlar

akşam : 40 gr. k-fleks + 1 sb. süt

domates soslu kızartma yapmıştım dayanamadım , 1 lokma ekmek , 2 ince dlm.patates, 1 çatal ucu domates sosundan attım ağzıma

halılarımı yıkamaya verecektim , akşam spor olsun diye 2 tane halı yıkadım

sabah tartıldım 500 gr. gitmiş 1 günde

Son düzenleme:

Ooo harikasin valla. Bende hallilarimi yikamaya vermeyi dusunuyordum bayrama kadar temizligim biter diyordum kendim mi yikasam acaba.

Dun oglusumun dogum gunuydu ee malum pastadan yemeden olmaz dedim ve bi guzel yedim
Iki haftadir cikolata yememis biri olarak goturdum valla..

Sabah : 30 gr k- fleks 1 cay bardagi sut ile icine iki adet kuru kayisi dogradim
Az domates az peynir

bende yıkamaya verecektim,düşündüm evde akşamları boş boş oturacağıma dedim kendim yıkayayım spor olsun.
daha 2 halı,bide kolidorunkiler var yıkanacak ,onlarıda yıkıycam.
akşamları yavaş yavaş yapabildiğim kadar temizliğimide yaparım.hafta sonuda camları siler perdeleri yıkarım.bayrama kadar bitiririm evelallah.akşama kadar bilgisayar başındayım hiç hareket olmuyor.

oğlununda doğum günü kutlu olsun canım.daha nice sağlıklı yaşlara inşallah.

bugünkü menüm

sabah : 1 simit + 20 gr. peynir

öğle : 30 gr. k-fleks + 1 sb.süt + 1 kuru incir

ara : 1 kuru incir

ara : 1 dlm. karpuz + 5 çub. kraker

akşam : 30 gr. k-fleks + süt
yapacağım yemekten 1 kaşık tadına bakarım (bamya yapmayı düşünüyorum)

Son düzenleme:
Ara: bir parca cikolata

Ogle: 20 gr k- fleks 1 cay bardagi sut ile

Bugun halilari kaldirdim silkeledim yerleri sildim daha cok is var. Aksam uzeri cok aciktim.

Aksam: Kocaman bir tabak yagsiz salata
bir dilim kepekli ekmek
2-3 catal taze fasulye yemegi
2-3 kasik pilav

Anladimki k-fleksi ust uste iki ogun yememek lazim. Ben bundan sonra sabah ve aksam yemeyi dusunuyorum. Oglen yemek yemeyi dusunuyorum. Yarin bir deneme yapayim ben en iyisi

canım sen çalışan bir bayan mısın ev hanımımı ...eğer çalışıyor da bir de halı yıkıyorsan maşallah sana vallahi bende çalışıyorum yazılım mühendisiyim tüm gün masa başındayım ama beynim akşama kadar kazan gibi oluyor eve gidince zar zor eşime sofra hazırlıyorum ,topluyorum o sofrayı.. bırak hafta içi temizlik yapmayı hafta sonları bile zor geliyor yapmak.. evde yuruyus bandım var onada bile yurumek eziyet gibi geliyor..saat 9 u gecınce koltukta uyuyup kalıyorum cogu zaman ... bende bu akşam yıkamaya vereceğim halıları, bayramda ailem gelecek evi temizlemem lazım 2 hafta once camlarımı sıldım onu da silmez olaydım sanki çamur yağmış kollarıma yazık oldu camlar yine kirli...

bu arada bu haftaki hedefime ulaştım :) 74 kiloyu gördüm tartıda :) haftaya hedefim 73 inşallah.
cumartesi gunu şöyle birşey yaptım denemenizi öneririm süper birşey oldu.
1 kase yogurda minik minik armut dogradım sonra uzerine tarcın doktum ve karıstırdım afiyetle yedim akşam yemeği olarak ve hıc acıkmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…