- Konu Sahibi yasimutsuz
-
Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun
geçen hafta 67 kg
bu hafta 66,50 kg
haftaya 66 kg
malesef hedefime ulaşamadım
Bence uzulme iyi gidiyorsun yavas ve emin adimlarla. Kararli olman cok onemli bence. Zaten belli bir kiloya gelince spor sart oluyor. Leslie programi var disarida yuruyus yapamiyorsan ev icin cok uygun ve eglenceli. Ornegin leslie 3 milini yapinca 5 km yol yurumus oluyorsun 50 dakika suruyor ter attiriyor. Tavsiye ederim ben cocuklarla yapiyorum onlarada eglence cikiyor.
biraz sıkmadan gitmeyecek bu kilolar
2 hafta 2 öğün k-fleks veya musli yemeyi düşünüyorum,devam ettirebilirsem tabi(inşallah ettiririm )
bayrama tam 18 gün var,18 günde 6 kiloyu versem yaryaaa süper olacak,ama imkansız gibi görünüyor:26:
sizce verilirmi 6 kiloo????
serenay şu 5 günde 5 kilo diyetini yapalım ne dersin
aslında ben yapmak istiyomda ama nasıl......
canım benim ben o diyeti uygulayamam,gün boyu aynı şeyi yemek çok sıkıcı.sen yapabilirim dersen dene derim.
şu k-fleks , nesfit ,musli diyetlerini inceledimde 2 haftada 5 kilo verenler var
bende bayrama kadar uygulamaya karar verdim,sıkılmam inşallah
istersen bi incele derim,sen bilirsin yinede canım
sıkmayınca gitmeyecek bu kilolar anlaşıldı
bende yok o cesaret yapabilirmiyim acaba
k fleks onu 3-4 yiyorum ama bilmiyorum ya
offfff
hadi canım topla cesaretini
ben bugün denemeye başladım bakalım,hayırlısı
sabah : 1 simit + 15 gr. peynir
aralarda : 1 fincan nescafe + 1 fincan form çayı + 1 fincan nescafe (hepsi şekersiz)
öğle : 30 gr. k-fleks + 1 sb. süt + 1 kuru incir (içine doğradım)
günaydın kızlar
akşam : 40 gr. k-fleks + 1 sb. süt
domates soslu kızartma yapmıştım dayanamadım , 1 lokma ekmek , 2 ince dlm.patates, 1 çatal ucu domates sosundan attım ağzıma
halılarımı yıkamaya verecektim , akşam spor olsun diye 2 tane halı yıkadım
sabah tartıldım 500 gr. gitmiş 1 günde
Ooo harikasin valla. Bende hallilarimi yikamaya vermeyi dusunuyordum bayrama kadar temizligim biter diyordum kendim mi yikasam acaba.
Dun oglusumun dogum gunuydu ee malum pastadan yemeden olmaz dedim ve bi guzel yedim
Iki haftadir cikolata yememis biri olarak goturdum valla..
Sabah : 30 gr k- fleks 1 cay bardagi sut ile icine iki adet kuru kayisi dogradim
Az domates az peynir
Ara: bir parca cikolata
Ogle: 20 gr k- fleks 1 cay bardagi sut ile
bende yıkamaya verecektim,düşündüm evde akşamları boş boş oturacağıma dedim kendim yıkayayım spor olsun.
daha 2 halı,bide kolidorunkiler var yıkanacak ,onlarıda yıkıycam.
akşamları yavaş yavaş yapabildiğim kadar temizliğimide yaparım.hafta sonuda camları siler perdeleri yıkarım.bayrama kadar bitiririm evelallah.akşama kadar bilgisayar başındayım hiç hareket olmuyor.
oğlununda doğum günü kutlu olsun canım.daha nice sağlıklı yaşlara inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?