- Konu Sahibi yasimutsuz
-
www.sdonmez.com/farketmedenDiyetDetial.php?flD=401
Kizlar Saglikli diyet ile ilgili guzel bir yazi okumanizi tavsiye ediyorum.
selam güzel hanımlar
bu sabah kahvaltı:
iki dilim kepek ekmeği arasına light beyaz peynirle tost, 4 yeşil zeytin, yeşil biber, salatalık, maydonoz, taze nane, şekersiz çay
biraz geç kaldım kahvaltı için yalnız. öğle yemeğimde haşlanmış patates ve yoğurt var. bi de simit dağıttılar işyerinde. almamazlık yapamadım. öğleden sonra acıkırsam belki bikaç lokma yerim. gidip bi yeşil çay alıcam kendime. imkanınız varsa siz de alın hadi. imkanı olmayanlar su içsin:)
canım açamadım. benim bilgisayardan da kaynaklanıyor olabilir. kk'ya bile giremiyorum çoğu zaman...
Tam bende yesil cayimi aldim bi bakayim ne var ne yok dedim.
Skyracim guzel doyurucu bir kahvalti olmus. Bence elindeki simidi bir arkadasinla paylas ben olsam orada durdugu surece rahat edemem. Bi lokla bi lokma gider valla. :125:
afiyet oslun canım
bu bağırsak problemi bende var yıllardır geçmeyen bir sıkıntı ilaçlar bir müddet sonra bağımlılık yaptı şuan bana hergün tempolu yürürsem sıkıntı yok yürümedim mi aynı çünkü akaşama kadar masa başında oturoyoruz haliyle akşama kadar
bağırsaklar için bana en iyi gelen formüllerim:
yeşil salata, bol marul ve yeşilliklerle hazırlanmış,
yoğurt ve yulaf karışımı...
ve bağırsak faaliyetleri azaldığı zaman insan 1 kiloya kadar fazla çıkabiliyor. moral bozmamak lazım...
günaydın hatunlar
hrkzslm canım allah kabul etsin orucunu
noninoni o kabızlık sorunu bendede var canım.artı gaz sancısı oluyorum.zannedersem benimki sütten oldu.genelde süt içince oluyor.süt içmeyi bırakıyorum bir süreliğine.
yasimutsuz burdada hava çok kapalı ve yağmur başladı canım.sıkıcı olsada yağmur yağmasını özlemişimm.
oruç tutacak arkadaşlar, 6 ekimde zilhicce ayı giriyo ve bayrama kadar oruç tutmanın çok faziletli olduğunu biliyorum. henüz cesaretimi toplayamadım ama borç ödemek için süper fırsat. ayrıca iki senedir kışları pazartesi perşembe tutuyorum. günler kısayken çok kolay oluyo. iki doğumdan birer ay + daha önceki ramazanlardan borçlarım var. sanırım ömrüm yettikçe devam edeceğim:)
Sagol canim benimde borclarim var haftada bir iki gun tutarim diye dusunuyorum.
Sabah: 2-3 catal yumurta
20 gr k- fleks bir cay bardagi sut ile birlikte
ben bu sorunu bir nebze de olsa aştım bende de çok fazla gaz oluyor heel midemde kalbime vuracak seviyelerde ama sütü de çok seviyorum dayanamıyorum, laktozsuz sütler dikkatimi çekti geçen yıl 1 yıldan fazla oldu bu sütten alıyorum daha rahat oluyor hemde sabahları nesfitle light laktozsuz süper oluyor karnım ve midem de rahatsız olmuyor bir dene istersen ama benim annee yaramamış mesela o laktozsuz da içemiyor rahatsız oluyor.
yeşil çay ve biberiye çayımı içiyorum :) işten çıkana kadar ılık su içip duracağım inşallah .. su için kızlar suyumuzu unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?