Hedefim haftalık kilo kaybı

500 ml su

kahvaltı 09,00

1 bardak süt
3-4 kaşık k fleks

kızlar burda hava çok sıkıcı kapalı ama bunaltıcı nemliyani böyle olunca da ruhum daralıyor

günaydın hatunlar

hrkzslm canım allah kabul etsin orucunu

noninoni o kabızlık sorunu bendede var canım.artı gaz sancısı oluyorum.zannedersem benimki sütten oldu.genelde süt içince oluyor.süt içmeyi bırakıyorum bir süreliğine.

yasimutsuz burdada hava çok kapalı ve yağmur başladı canım.sıkıcı olsada yağmur yağmasını özlemişimm.

selam güzel hanımlar

bu sabah kahvaltı:
iki dilim kepek ekmeği arasına light beyaz peynirle tost, 4 yeşil zeytin, yeşil biber, salatalık, maydonoz, taze nane, şekersiz çay

biraz geç kaldım kahvaltı için yalnız. öğle yemeğimde haşlanmış patates ve yoğurt var. bi de simit dağıttılar işyerinde. almamazlık yapamadım. öğleden sonra acıkırsam belki bikaç lokma yerim. gidip bi yeşil çay alıcam kendime. imkanınız varsa siz de alın hadi. imkanı olmayanlar su içsin:)

Tam bende yesil cayimi aldim bi bakayim ne var ne yok dedim.
Skyracim guzel doyurucu bir kahvalti olmus. Bence elindeki simidi bir arkadasinla paylas ben olsam orada durdugu surece rahat edemem. Bi lokla bi lokma gider valla. :125:

Tam bende yesil cayimi aldim bi bakayim ne var ne yok dedim.
Skyracim guzel doyurucu bir kahvalti olmus. Bence elindeki simidi bir arkadasinla paylas ben olsam orada durdugu surece rahat edemem. Bi lokla bi lokma gider valla. :125:

haklısın ya çok doğru. bakalım kakalaycak birini gözüme kestireyim. kime kilo aldırsam acaba, nihohahaha....

bağırsaklar için bana en iyi gelen formüllerim:

yeşil salata, bol marul ve yeşilliklerle hazırlanmış,
yoğurt ve yulaf karışımı...

ve bağırsak faaliyetleri azaldığı zaman insan 1 kiloya kadar fazla çıkabiliyor. moral bozmamak lazım...

oruç tutacak arkadaşlar, 6 ekimde zilhicce ayı giriyo ve bayrama kadar oruç tutmanın çok faziletli olduğunu biliyorum. henüz cesaretimi toplayamadım ama borç ödemek için süper fırsat. ayrıca iki senedir kışları pazartesi perşembe tutuyorum. günler kısayken çok kolay oluyo. iki doğumdan birer ay + daha önceki ramazanlardan borçlarım var. sanırım ömrüm yettikçe devam edeceğim:)

teşekkürler yasimutsuz :) bendeki ibs hassas bağırsak sendromu azcık bişeyi kafama takayım bu şekilde hep sorunlu. haklısın yürüyüş baya iyi geliyor.

bu arada öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
cok az corba 2-3 kaşık
patlıcanlı yemek vardı hıc dayanamam patlıcana kızarmıslardı ama bırazcık aldım bu yuzden corbamı içmedim yemek yeterince kalorilidir diye ama onu da kaşıklasan toplamda 4-5 kaşıklı falandı .
yarım kase salata
1 ayran.

meyva mı aldım saat 4 gibi ara ogun oarak yiyeceğim :)

çok haklısın skyra , inan 1 hafta boyunca hamile gibi şiş göbekle dolaştığımı bilirim.

ben bu sorunu bir nebze de olsa aştım bende de çok fazla gaz oluyor heel midemde kalbime vuracak seviyelerde ama sütü de çok seviyorum dayanamıyorum, laktozsuz sütler dikkatimi çekti geçen yıl 1 yıldan fazla oldu bu sütten alıyorum daha rahat oluyor hemde sabahları nesfitle light laktozsuz süper oluyor karnım ve midem de rahatsız olmuyor bir dene istersen ama benim annee yaramamış mesela o laktozsuz da içemiyor rahatsız oluyor.

Tesekkurler canim haklisin kurban bayramina kadar 10 gun oruc tutmak cok faziletliymis. Benimde iki evladim var bana biraktiklari oruc borclarini odemeye calisiyorum.
Canlarim benim yeterki onlar iyi olsun, herkesin evladini bagislasin Rabbim.

Sagol canim benimde borclarim var haftada bir iki gun tutarim diye dusunuyorum.

Sabah: 2-3 catal yumurta
20 gr k- fleks bir cay bardagi sut ile birlikte

Ara: yesil cay ve form cay

Ogle: kucuk bir tabak corba(icine bol pul biber metabolizmayi hizlandirsin diye)
Bir kase dolu yogurt
Yarim dilim kepekli ekmek

yeşil çay ve biberiye çayımı içiyorum :) işten çıkana kadar ılık su içip duracağım inşallah .. su için kızlar suyumuzu unutmayalım

laktozsuz sütü hiç denemedim.ben yoğurt yesem bile gaz oluyor.anlamadım gitti bu işe.denemek lazım canım.
yeşil çay ve biberiye çayımı içiyorum :) işten çıkana kadar ılık su içip duracağım inşallah .. su için kızlar suyumuzu unutmayalım

ahh şu suyu bi içebilsem 1 lt. fazla içemiyorum.yeşilçay ,form çayı ,nescafe içiyorum.tabii suyun yerini tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…