- Konu Sahibi yasimutsuz
-
Gunaydiiinn kizlar kimse yok muu
Ben dun giremedim disarida islerim vardi aksamda bir rahatsizdimki sormayin surekli istifra ettim bugunde kollarimin bacaklarimin hic hali yok bir sey yemeye korkuyorum inanin ki.
Yarin ki hedefime coktan ulastim. 69 kg demistim bu sabah 68,6 kg ciktim.
Kendinize iyi bakin
günaydın kızlar,nasılsınız?
benim boğazlarım şişmiş,birazda öksürük var.ama başımın ağrısı geçmiyor 3 gündür.
işyerindede yalnızım 2 gündür,her iş başıma kaldı.
yasimutsuz canım ,inanki yoğunluktan bide yalnız olunca buraya girip yazmaya fırsatım olmadı.bugünde yalnızım yine.bakalım günüm nasıl geçecek.fırsatım olursa yine yazarım kızlar öpüldünüz
sen iyi gidiyorsun maşallah
sabah kahvaltı : 1 simityedim ,şimdi nescafemi içiyorum
slm bende kilo vermeye çalışıyorum bu topiki yeni farkettim çok güzelmiş :) aslında bende haftalık kilo vermeyi hedefliyorum 77 kilo ile başladım 2 haftada 1 er kilodan geçen pazar tartıldım 75 e düşmüştüm, bu haftaki hedefim 74 ama cumartesi regl gunum o kadar şişki vucudum bu hafta tartılmaya kokuyorum .. şimdilik hedefim bayramda 72-73 olmak tabi sonrasında da devam 60 lara inmek.
bende bu sabah uyanınca 1 bardak su içtim 1 kase nestle nesfit yedim.
şimdi işteyim öğle yemeğine kadar çay içiyorum yeşil çay biberiye falan içiyorum bazen pet şişe suyuma accık sıcak su karıştırıp ılıtıyorum limon sıkıp içiyorum..
öğle yemeğimi de yazarım size akşamda inşallah 6-7 kilometre yuruyeceğim işten eve ..
canım hoşgeldin aramıza
aslınde regl şişlik oluyor ama sporu artırtığımız zaman yediğimize dikkat ettiğimiz yağ yakımı daha hızlı oluyor ah ben regl spor ve dikat etsem kılom daha hızlı gidecekte ama tatlısız kuduruyorum:))))
yarın kilonu ve hedefini belirlersin
hoş buldum :) dikkat edeceğim artık en rahat olan pantolonum bile artık dar yaz doneminde bir süre giymemiştim bu kotumu , bugun işe gelirken giydim ve rahat oturamıyorum çok sıkıyor
az önce kucuk kase yogurt yedim , yağ yakımını hızlandırıyormus yeni öğrendim sizinde bilginiz olsun arkadaşlar gun de 3 kase yogurt yemek tum vucudu duzene sokup yag yakımını %61 artırıryormus.
o kızlara ne ya nazar değdi sizlere
dediğim gibi havalar sabah serin öğleye doğru sıcak oluyor gerçi benım yaşadığım şehir öyle de
dikkat edin kendizi iy bakın bakalım
Canim hosgeldin aramiza bende yogurt yemenin karni duzlestirdigini duymustum ara ogunlerde cok iyi oluyor. Birlikte hedefimize ulasacagimiza inaniyorum.
Bugunku menum
Sabah: bir dilim tuzsuz tam bugday ekmek
2 zeytin
Yarim dilim peynir
Yarim domates
Ara : az sekerli turk kahvesi
2 form biskuvi
Ogle: 1 kepce tavuklu corba (şifa niyetine)
1 dilim tam bugday ekmek
Muz( hastayim ben o yuzden, kacamak degil yani yanlis anlamayin)
kızlar size bir şey daha danışacağım ben bir kaç gündür multivitamin almaya başladım, malum havalar bir ısınıyor bir soguyor psikolojım bozuldu vucut dengem bozuldu.. ama yemeklerime dikkat ettiğim halde kilo aldırır mı korkuyorum vitamin ?
Bugunku menum
Sabah: bir dilim tuzsuz tam bugday ekmek
2 zeytin
Yarim dilim peynir
Yarim domates
Ara : az sekerli turk kahvesi
2 form biskuvi
Ogle: 1 kepce tavuklu corba (şifa niyetine)
1 dilim tam bugday ekmek
Muz( hastayim ben o yuzden, kacamak degil yani yanlis anlamayin)
kızlar size bir şey daha danışacağım ben bir kaç gündür multivitamin almaya başladım, malum havalar bir ısınıyor bir soguyor psikolojım bozuldu vucut dengem bozuldu.. ama yemeklerime dikkat ettiğim halde kilo aldırır mı korkuyorum vitamin ?
Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun
geçen hafta 67 kg
bu hafta 66,50 kg
haftaya 66 kg
malesef hedefime ulaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?