Hedefim haftalık kilo kaybı

selam günlüğüm

gelen giden olmamış
bende uğrayamdım felaket derece grip oldum o yüzden iki gündür nerdeyse aç geziyorum inş yarın düzene oturtacağım öğünlerimi

selam günlüğüm

gelen giden olmamış
bende uğrayamdım felaket derece grip oldum o yüzden iki gündür nerdeyse aç geziyorum inş yarın düzene oturtacağım öğünlerimi

selam canım
çok geçmiş olsun,dikkat et kendine

işlerin yoğunluğundan giremedim,fırsatım olmadı hiç

buraya yazacak örnek bir menümde yok malesef
benim yaptığım diyet deyil,evde ne varsa onu yiyiyorum
gün içerisinde istediğimi yiyiyorum,akşamları yemiyorum
6 kiloyu bu şekilde vermiştim,yine aynen devam
gündüz ne kadar dikkat edersem edeyim,akşam yedimmi hiç kilo veremiyorum,erimiyor hiç yediklerim
1 hafta denedim gram kilo veremedim
o yüzden akşamları yemek yok bana
kral,prens,fakir diyeti gibi

sana destek olurum canım,yazarım yine
yarında kilo bildirimimi yapıcam

Serenay bugun yemicem dedim o gün daha çok yiyorum gerçeten bugunlerde bir gün aç geziyorum diğer gün ne varsa yiyorum yine abur cubur delisi oldum sürekli canım tatlı birşeyeler çekiyo ama nedeni yok

işte kızıyorum yiyorum
seviniyorum yiyorum

bir denge tuturamadım ama kendimi toplamam lazım

öyle oluyor zaten
yemicem diyorsun ogün daha fazla yiyiyorsun,bende aynı

ben çözümü gün içinde yiyip(aşırıya kaçmadan tabiki), akşam yememkte buldum
gündüz metobalizma hızlı oluyor,yediklerin akşama kadar eriyip gidiyor,ama hava karardımı metobalizma uyku moduna geçiyor ve yediklerimiz midemizde kalıyor

istersen sende dene
bu şekilde günde en az 200 gr. gidiyor(500 gr. gittiği gün bile oluyor)

denicem canım akşamlar saat 18,00 den sonra birşey yememeye çalışacağım bakalım

çok açıkrsam ya kahve içerim ya da yoğurt yerim

bende açlık değilde ne olduğunu bende anlayamadım Tekrar dan kilo almak isteimyorum

bazen oluyor öyle
ama fazla yedim diye hemen bozma diyetini,kaldığın yerden devam et
bende yediğim zaman moralimi bozmuyorum,aynen devam ediyorum
sonuçta kör nefis istiyor işte napıcaksınki,elinde olmuyor
moral bozmak yok

bayrama kadar dişimizi sıkalım,hedefimize ulaşamasakta biraz daha verelim kilocuklarımızı

Son düzenleme:

ah canım bir 64 kg bi görsem gerisi gelecek bayramda 65 kg iken
bugun kilomu sölemeye utanıyorum dün nerdeyse hiç görmemiş gibi yedim

Geçen hafta 66,50
bu hafta 68,00

günlerdin bir ileri bir geri gidiyorum bakalım haftaya ne olacak bilmiyorum hedef falan yok ben hergün tarılmaya karar verdim

kilom:68,00

sabah 08,00

500 ml su

kahvaltı 08,30

domates
salatalık
biber
5 zeytin
1kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 FİNCAN YEŞİL ÇAY

TOPLAM KALORİ:270 kal

Son düzenleme:
günaydınnn

yasimutsuz ,canım bu hafta veremedim diye üzülme,toparlan biran önce.eminim haftaya çok güzel kilo vereceksin.

tamam hergün tartıl ama,haftaya kendimize bir hedef koyalımki o hedefe ulaşmaya çalışalım ne dersin?

kalori hesabıda güzel bir yöntem,daha önce denedim ,yanlış hatırlamıyorsam 9 kilo vermiştim.ama ne kadar kalori hesabı yapsanda akşamları hafif geçirmeye bak canım.

06.09.2013 cuma kilom : 67,7

13.09.2013 cuma kilom : 66,7

tam 1 kilo verebilmişim ,hedefime ulaşamadım ama,bunada şükür

hedefim haftaya 65 (inşallah verebilirim)

Son düzenleme:

canım hedefimi beleirlemem lazım ben böyle değil dim ama bu günlerde böyle oldu canım sürekli tatlı istiyor

bende bugunden itibaren akşamlar birşey yemiyorum sana ve kendime söz veriyorum

18,00 den sonra yemek yemek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tatlı isteğini kuru incir,kuru kayısı veya meyve yiyerek bastırabilirsin
veya şekersiz sütlü nescafe içiyorum ben tatlı isteğimi kesiyor,hem tok tutuyor(günde 3 fincan)

evet canım akşamları yemeyince hergün sabah nasıl gram gram kilo verdiğini gözlerinle göreceksin

ozaman, haftaya hedeflerimizi ulaşmaya çalışıyoruz canım

eminim başarıcaz

canım başaracağım ama senın desteklerinle hergün girelim yediğimiz içtiğimiz yazalım aynı zaman da da canım birşey isterse buraya yazayım
kurban bayrama kadar 64 kg olurum inş.

canım başaracağım ama senın desteklerinle hergün girelim yediğimiz içtiğimiz yazalım aynı zaman da da canım birşey isterse buraya yazayım
kurban bayrama kadar 64 kg olurum inş.

canım tabiki birbirimize destek olucaz
ama benim menülerim düzgün deyilki,ben kötü örnek olmak istemiyorum kimseye.yaptığım diyet deyil.her istediğimden yiyiyorum çünkü.yaz dersen yine yazmaya çalışırım canım.

ben zeytinle peynirle kahvaltı sevmiyorum yapmıyorum,sabahları genelde hep simit yiyiyorum
öğlenleride işyerinde yemek çıkmıyor.işyerinin yakınında ne market var,nede lokanta.
evden yemek getirisem ,yemek yiyiyorum,getirmezsem simit falan yiyiveriyorum.
acıktığımda kuru incir,ceviz,meyve ,leblebi ne olursa işte yiyiyorum

akşamda eşime oğluma yemek yapıp hazırlıyorum.masaya ne koyduysam oturmadan 1 kaşık tadına bakıyorum o kadar.başka hiç birşey yiyip içmiyorum.böyle gidiyor işte kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…