- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
- Konu Sahibi icimdeki_sen
-
ilk hedefim,mesleğimle ilgiliydi,çok şükür başardım...
ikinci hedefim,evliliğimle ilgilydi, Allahıma binlerce kez şükürler
olsun onu da başardık...
üçüncüsü,kızımın eğitimiyle ilgiliydi,
hala hedefe ulaşmamıza zaman var..
hayatta çıtamı hep yüksek tuttum ama ulaşamayacağım yükseklikte değildi...
ulaşamadığım hedeflerim var,şöyleki onların belli zamanları var,
o zamanı Allah nasip eder de görebilirsek inşallah
onlara da ulaşmış olurum...
sevgiler...
canım konun hayırlı olsun öncelıkle a.s. :1hug:
-okul hayatım donemınde hayallerimi gerceklestırdım sayılır.
sayılır dıyorum cunku çoookk planlar yaptımda uygulamadım tembellik yaptım..okulumu uzattım.
keşke dedimse bölümüm olarak iktisat istedim ama maliye okudum..
-aşk hayatımda çok sanslıydım kız arkadaslarıma bakarak..
çıktıklarımın veya yakın erkek arkadaslarımın hepside ciddiydi benle ama ben bi turlu anlayamadım neysee sonuncusunda kafama dank ettıde nikahı kıydık :roflol:
-okullum bitsin iş bulacagıma inanıyorum cunku iş konusundada çok sanslıyım
-son olarak bir kızım olmasını çok istiyorum zamanı var daha elbet ama istiyorum işte :):)kız çocugunu bi baska seviyorum acıkcası, hayırlısı olsun.
yanliş koyulmus hedeffflerr ahh ahh sormaa canım yyaaa....
baba meslegi guneydoguda bulunduk 4yıl kadar ben yatılı bölge ilkogretım okulunda (YİBO) basladım ilk okula benım için çok zor gunlerdi ,zaten ogrtmen yuzu gormedımkıı..
neyse sonradan batıya geldıgımızde yetıstırdm kendımı diğer arkadslarımla aynı sevıyeyı tutturabılmek için.. dıyorum demekkı daha çok çalışmam gerekmıs ist.dakı unıvlerı tutturmak için..
Neydi hedefleriniz?
Onlara ulasabilmek icin nelerden vazgectiniz?
Ulasamadiginiz, gözünüzde kalan hedefleriniz, hayalleriniz var mi?
Yada yanlis koyulmus hedefler ve onlarin pismanliklari oldu mu?
sağol fıstıgımm.. a.s. a.s.bütün hedeflerinde sans seninle olsun canim...
ne güzel okulla birlikte bütün hayallerini gerceklestirebilmissin...
umarim bundan sonrada hep böyle olur...
sağol fıstıgımm.. a.s. a.s.
bu arada senide alalım kuzum... sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
sen hayat duzenınde basardıgın ve basaramadıkların oldumu bakem :) gerci ihtimal vermıyorum sen çok azimli ve çalışkansin alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benim de ilk hedefim okulumdu,dgs de yanlış tercih yaptım,kimya bölümünü kazandım,gitmedim,kimya yazmasaydım,çanakkale gıda müh.de okouyor olacaktım.bu birinci pişmanlığım.ama allaha şükür şuan da da mutluyum.ikinci hedefim de evliliğimdi,allahıma şükür onu dünyanın en iyi erkeği ile yaptım .çok mutluyum.üçüncü hedefim bebeğimin olmasaydı.ilk bebeğimi kaybettim kalbi durdu ,aldılar.şimdi tekrar hamileyim allahıma şükür inşallah sağsalim dünyaya getireceğim buna inanıyorum.hayatta pişmanlığım yok.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
hedeflerimin çoğuna ulaşmıştım yakın zaman öncesine kadar ne yazıkki sonuncusuna ulaşamadım elimde çok güzel bir fırsat vardı ama olmadı :çok üzgünüm:
öncelikli hedefim üniversitede iyi bir bölüm kazanmaktı...çalıştığım sene kazanamadım çok kötü bişeydi. eşimle tanıştım o ara evlenmeye karar verdik.ama ben kazanmalıydım eşime bunu söyledim.nişanlıyken kazandım öss yi okul öncesi öğretmenliğini...yerleşme sonucumu öğrendiğimde 5 günlük evliydim. o kadar mutluydum ki anlatamam..şimdi son sınıftayım..bir bebişim olsun istiyodum o da oldu..30. haftamdayım okul bitince kızımı kucağıma alıcam kısmetse..bütün hedeflerime ulaştım.şimdiki hedefim kızımı en güzel şekilde büyütmek...:asigim:
ya ben ısteklerıme hedeflerıme hep kavusurum...buyuk kucuk yanı ne olursa..ıcımde kalan hıc bıse yok..bazen keske okusaydım dıyorum sadece...ınsallah bundan sonrada her ıstedıgıme ulasırım..
bir sey için başka bir şeyimden vazgeçmek seçim yapmak hep zor oldu..
kazandımmı bılmıyorum ama çokkk şey kaybettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?