- 24 Nisan 2018
- 75
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi Okuryazar123
-
Sanırım öyle yapmak en mantiklisiBence verme kesinlikle
Yani orası öyle ama bizim yaslarimizda erkekler olgun düşünemiyor bazen,kendine ilgi gösteren birini daha farklı hislere sahip gibi algılayabiliyorlar ve ben küçük düşmek istemiyorum hele de böyle düşünüp iyice benden uzaklaşması da olası ki bu beni cidden üzer .Belki saçma gelecek ama bilirsiniz dış görünüş olarak iyi olmayan kızlar hakkinda bu tarz şeyler çok çabuk düşünülüyor .Ya kesin bana karşı bir şeyler hissediyor vs. kendimden uzaklastiriyim.Ben tatilde tanıştığim, bana çok yardımcı olan orta yaş üstü evli baraklı abiye bile hakkında konuştuğumuz bir kitabı hediye etmiştim,içine not yazıp .
Hiç de aklıma gelmedi yanlış birşey olduğu. Medeni bir dünyada yaşıyoruz neticede.
Bence ver gitsin . Alt tarafı kitap paylaşimi.
Bana da daha önce sevgilim varken erkek bir arkadaşım 'sen seversin bak,görünce aldim' diye bir hediye vermişti kedili. Ki normal bir arkadaşım. Ama cooook mutlu olmuştum.
Aynı şekilde üniversitede ben memlekete giderken kedimi emanet ettiğim başka bir erkek arkadaşa izlediği animenin manga kitabını hediye etmiştim. Hatta kız arkadaşını da tanıdığım bir insan. O da çok mutlu olmuştu.
Bu saydığım hiçbir olayda artniyet yoktu...
Ben olsam verirdim. Kötü düşünüyorsa onun içinin fesatligi
Kitap aldimHediye ne aldin?
Bir rivayete gore birine aldigin hediyeyi baskasi kullanirsa basina bi is gelirmis:) ver gitsin nolcak bee
HaklisinizSiz o çocuğun sevgilisi olsaniz 2 ay once tanıştığı bir kız sevgilinize doğum gününde hediye alsin ister miydiniz? Cevabınız evetse verin. Bana göre çok gereksiz laf arasında beğendiğini soyledigi yazarın kitabini almak. Yanlış anlaşılmaya müsait bir durum kitap sizde kalsin kendiniz okuyun
Evet,büyük ihtimalle öyle olacak.Hic gerek yok.Senin bu davranışını başka yönlere çekmeyecek erkek yok gibi, birde kız arkadaşı varsa başına bela alırsın belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?