- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
- Konu Sahibi Okuryazar123
-
Okulda2 ay önce nerde tanıştın ki bu kişiyle?
Benim bildiğim değer verilen kişilere hediye alınır. 2 aydır tanıdığın kişiye hediye alman neyin nesi
bence bir sakınca yok, kitap sonuçta..hadi parfüm vs. bişi olsa gereksiz olurdu ama kitap çok güzel ve yanlış anlaşılmayacak bir hediye...Merhaba arkadaşlar 2 ay falan once biriyle tanıştım arkadaş olarak goruyorum iyi biri, sevgilisi var,bu sebeple hareketlerime çok dikkat ediyorum yanlış anlaşılmasın diye. başlarda baya konuşuyorduk,kitaplardan falan sevdiği bir yazar vardı onunla alakalı bir video atmıştı,o yazarın sevdiği bir yazarın kitabını aldim doğum günü var söyledi birkaç kez sözle kutladım ama hediyeyi okulda vericektim.Ama son zamanlarda muhabbetimiz cok olmadı açıkçası ve ben acaba gereksiz bir şey mi yapıyorum dedim.Dogum günleri benim için önemli arkadaş gördüğüm insanlara hediye alırım ama askintilik,yavsama gibi bir şeyler hissederse diye vermekten çekiniyorum.Ne yapsam?
Böyle şeyleri çok seviyorum ya :)Ben tatilde tanıştığim, bana çok yardımcı olan orta yaş üstü evli baraklı abiye bile hakkında konuştuğumuz bir kitabı hediye etmiştim,içine not yazıp .
Hiç de aklıma gelmedi yanlış birşey olduğu. Medeni bir dünyada yaşıyoruz neticede.
Bence ver gitsin . Alt tarafı kitap paylaşimi.
Bana da daha önce sevgilim varken erkek bir arkadaşım 'sen seversin bak,görünce aldim' diye bir hediye vermişti kedili. Ki normal bir arkadaşım. Ama cooook mutlu olmuştum.
Aynı şekilde üniversitede ben memlekete giderken kedimi emanet ettiğim başka bir erkek arkadaşa izlediği animenin manga kitabını hediye etmiştim. Hatta kız arkadaşını da tanıdığım bir insan. O da çok mutlu olmuştu.
Bu saydığım hiçbir olayda artniyet yoktu...
Ben olsam verirdim. Kötü düşünüyorsa onun içinin fesatligi
Bu çiftten uzak durmasını gerektiren birşey yapmamış ki konu SahibiEğer sevgilisi olmasaydı ver derdim ama sevgilisi varsa muhabbetini bile kesmelisin kendini sevgilisinin yerine koy bu hediye yüzünden bir ton kavga edebilirler araları kötü olabilir o ne var bunda bir kitap altıüstü der kızcağız kıskanır konu yanlış yerlere gider falan filan hiç gerek yok bence kitabı kendin oku ve bu çiftten uzak dur :)
Bu çiftten uzak durmasını gerektiren birşey yapmamış ki konu Sahibi
sevgilisi olan , 2 aylık tanıdıgın insana hediye alman doğru değil benceMerhaba arkadaşlar 2 ay falan once biriyle tanıştım arkadaş olarak goruyorum iyi biri, sevgilisi var,bu sebeple hareketlerime çok dikkat ediyorum yanlış anlaşılmasın diye. başlarda baya konuşuyorduk,kitaplardan falan sevdiği bir yazar vardı onunla alakalı bir video atmıştı,o yazarın sevdiği bir yazarın kitabını aldim doğum günü var söyledi birkaç kez sözle kutladım ama hediyeyi okulda vericektim.Ama son zamanlarda muhabbetimiz cok olmadı açıkçası ve ben acaba gereksiz bir şey mi yapıyorum dedim.Dogum günleri benim için önemli arkadaş gördüğüm insanlara hediye alırım ama askintilik,yavsama gibi bir şeyler hissederse diye vermekten çekiniyorum.Ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?