Hediye aldım vermesem mi

Paylaşılan vakitin niceliği değil, niteliği önemlidir. Siz dost olarak gördünüz, herkesin ne gördüğü kendi problemidir. Ve herkes genelde düşündüğünü görür. bu da bizi ilgilendirmez. Herkes ne düşünür diye kaygılanırsak, nefes bile alamayız. Verin bence.

Alti ustu kitap almissin gayet normal bi hediye ustelik onun icin ne olabilir ki ver gitsin yorumlari goren kalpli don vs aldin sanir

bence bir sakınca yok, kitap sonuçta..hadi parfüm vs. bişi olsa gereksiz olurdu ama kitap çok güzel ve yanlış anlaşılmayacak bir hediye...

Böyle şeyleri çok seviyorum ya :)

Eğer sevgilisi olmasaydı ver derdim ama sevgilisi varsa muhabbetini bile kesmelisin kendini sevgilisinin yerine koy bu hediye yüzünden bir ton kavga edebilirler araları kötü olabilir o ne var bunda bir kitap altıüstü der kızcağız kıskanır konu yanlış yerlere gider falan filan hiç gerek yok bence kitabı kendin oku ve bu çiftten uzak dur :)

Bu çiftten uzak durmasını gerektiren birşey yapmamış ki konu Sahibi

Bu çiftten uzak durmasını gerektiren birşey yapmamış ki konu Sahibi

Hayır tabiki birşey yapmamışta yani başına bela almasın boş yere diye öyle söyledim binbir türlü insan var çocuğun sevgilisi nasıl bir tip çıkar bilemezsin boş yere yaptığı incelikten dolayı üzülmesin

Çok gereksiz hediye. Karşı taraf yada sevgilisi yanlış anlayabilir..

sevgilisi olan , 2 aylık tanıdıgın insana hediye alman doğru değil bence
verme evet

Kitap hediyelerin en guzelidir,kimsenin yanlis anlamayacagi bir sey hem de. Bence verin.

şu verin diyenler pek ilginc
ne yani 2 ay tanıdıgı bir kız sizin sevgilinize hediye alabilir öyle mi normal yani

gerçekten saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…