- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
Benim eşimde alıyor sağolsun da saçma sapan şeyler...Gider teknosa,bimeks ne bulursa kendine ne lazımsa alır,özel günlerde bi de...Sonra bana hediye gibi verir. Doğum günümde playstation aldı...Geçen yıl nişanlıyken sevgililer gününde mobil işlemci,flash bellek almıştı. Hepsinide kendi kullanır. Bi tek flash bellek işime yarar...Artık bana hediye alma diyorum kendisine:44:
acaba evlenmeden önce aldı bi kaç defa da sen beğenmedin mi, yani nasılsa beğenmez diye mi düşünüyo acaba:26:
Hele ben bu konuda çook sinirliyim. Benimki askerde 15 ay oluyo nerdeyse ben ona neler neler aldım sürekli fotoğraf çıkarttırıp gönderdim mektuplar yazdım, yiyeceğine kadar bir sürü şey. O ise zorla çekindiği fotoları cdye attırıp cd nin de beyaz kutusu üzerine bi kaç bişey yazıp göndermiş. Sağolsun sonunda düşünerek böyle bişey yapmış. O yazıyı yazması bile beni havalara uçurmaya yetti. Numune bi tane saklıyorum işte. Onu da kavga gürültü göndermişti sürekli göndermeyi unutuyodu vs.
Onun dışında hiiç bişey göndermedi. Bu konuyu defalarca konuştuk güzelce. Her seferinde hak verdi yapmam gerekir diyerek ama askerlik bitiyo hala bişey yok. nedense çook çok takıldım ben buna. askerlik boyunca bana bi mektup göndersin hadi göndermiyo 1-2 foto çekinsin göndersin bi hatıra olsun istedim yok anam yok yapmadı.
Kolye almış bana düşündüşte. Nasıl sevindim söylediğinde ama aylar oldu o bi kolyeyi gönderemedi bana. Çok kez özür diledi ama yok işte yok. acaba almadı mı derseniz almış istersen ablamlara kuzenlerime sor dedi -ki yalan söylemez bana o yüzden aldığına inanıyorum ama neden göndermedin diyince unuttum oluyo. Doğum günüm geçti yıl dönümümüz geçti yok hiç bişey almadı. Sevgililer gününü önemsemem ben ama zaten o da bişey almicak biliyorum.
Hatta dün geceden beri bu konu yüzünden ona kızgınım. 8 gün kaldı askerliğin bitmesine. ben o beni özlüyo diye ona kaç foto gönderdim sayısı yok. Albüm almış düşünün artık ama o bana sadece dağıtım izninde bide diğer bi izninde bi kaç foto verdi. Çekinip göndersene çok özledim seni dedim ama yook olmadı. ben bu konularda hassasım valla kim ne derse desin hediyelere, jestlere çok önem veriyorum. karşımdakini mutlu etmeyi seviyorum terazi burcuyum birde. takmasam diyorum gene takılıyorum işte napim. karşımdaki insan da son 1 yıldır bunu çok iyi bildiği halde yapmıyorsa dicek ne kaldı ki...
Bu sekılde dusunuyor olabılır.
Cunku benım esım genelde aldıgım hedıyelere bır bahane bulur.
Bende artık ona hedıye almak ıstemem.
Nasıl olduysa son aldıklarımı begendı beyefendı.
Bence ufacık bır sey hedıye ettıgınde, begenmesenız bıle mutlu olun.
Olmuyorsanız da rol yapın
Benim eşimde alıyor sağolsun da saçma sapan şeyler...Gider teknosa,bimeks ne bulursa kendine ne lazımsa alır,özel günlerde bi de...Sonra bana hediye gibi verir. Doğum günümde playstation aldı...Geçen yıl nişanlıyken sevgililer gününde mobil işlemci,flash bellek almıştı. Hepsinide kendi kullanır. Bi tek flash bellek işime yarar...Artık bana hediye alma diyorum kendisine:44:
öyledir canım bütün ailesi düşüncesizde bir numaradır bana iğne bile yapmadılar cnm ya ailesi sürekli ağlama durumlarında para yok diye yüzgörümlülüğü oda ne yani hepsini unuttum
:) yani ben dahamı şanslıyım yoksa keşke teklif almasaydım bende mi diyeyim bilemedim yahuu öküz iştee dün öküz dedim zatenbozuldu ama oh olsun :90:
Eşim de sağolsun düşünür alır ama sacma sapan bnm kafamı cevirip bakmıycam seyler
Yani öyle sacma ki kızamıyorum ve almasa daha iyi diye düşünüyorum :) Bazı insanlar böyle ama o yüzden yadırgamıyorum
Hele ben bu konuda çook sinirliyim. Benimki askerde 15 ay oluyo nerdeyse ben ona neler neler aldım sürekli fotoğraf çıkarttırıp gönderdim mektuplar yazdım, yiyeceğine kadar bir sürü şey. O ise zorla çekindiği fotoları cdye attırıp cd nin de beyaz kutusu üzerine bi kaç bişey yazıp göndermiş. Sağolsun sonunda düşünerek böyle bişey yapmış. O yazıyı yazması bile beni havalara uçurmaya yetti. Numune bi tane saklıyorum işte. Onu da kavga gürültü göndermişti sürekli göndermeyi unutuyodu vs.
Onun dışında hiiç bişey göndermedi. Bu konuyu defalarca konuştuk güzelce. Her seferinde hak verdi yapmam gerekir diyerek ama askerlik bitiyo hala bişey yok. nedense çook çok takıldım ben buna. askerlik boyunca bana bi mektup göndersin hadi göndermiyo 1-2 foto çekinsin göndersin bi hatıra olsun istedim yok anam yok yapmadı.
Kolye almış bana düşündüşte. Nasıl sevindim söylediğinde ama aylar oldu o bi kolyeyi gönderemedi bana. Çok kez özür diledi ama yok işte yok. acaba almadı mı derseniz almış istersen ablamlara kuzenlerime sor dedi -ki yalan söylemez bana o yüzden aldığına inanıyorum ama neden göndermedin diyince unuttum oluyo. Doğum günüm geçti yıl dönümümüz geçti yok hiç bişey almadı. Sevgililer gününü önemsemem ben ama zaten o da bişey almicak biliyorum.
Hatta dün geceden beri bu konu yüzünden ona kızgınım. 8 gün kaldı askerliğin bitmesine. ben o beni özlüyo diye ona kaç foto gönderdim sayısı yok. Albüm almış düşünün artık ama o bana sadece dağıtım izninde bide diğer bi izninde bi kaç foto verdi. Çekinip göndersene çok özledim seni dedim ama yook olmadı. ben bu konularda hassasım valla kim ne derse desin hediyelere, jestlere çok önem veriyorum. karşımdakini mutlu etmeyi seviyorum terazi burcuyum birde. takmasam diyorum gene takılıyorum işte napim. karşımdaki insan da son 1 yıldır bunu çok iyi bildiği halde yapmıyorsa dicek ne kaldı ki...
Erkekler biz kadınlar gibi ince ruhlu olmadıkları için ince düşünmeyi de bilmiyorlar,
Bence erkeklerin genelde duygusal,romantik,ince davranışlar sergilemeyişinin temel sebebi bu,
Biz hayatın her alanında her işimizde her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünürüz,her ayrıntıyı önemseriz,
Ama onlar öyle değil,düz mantıkla düşünürler,tabi istisnalar da yok değil,
Herkes ister eşinin her ay ayrı bi sürpriz hediyeyle gelmesini ama olmuyo işte,
Benim eşim öyle sevgililer günü falan deyip almaz bişey,ben de pek umursamam tek gün için yani,
Ama mesela regl dönemimde sancım olduğunu bilir,sana muz aldım der,çikolata getirir krizim tuttuğu zaman,
Birkaç kez de kendi kendine bi şeyler almış gelmişti bi ara,çiçek ve özel şeyler gibi yani...
Ara sıra pasta alır meyve alır sen seviyosun diye aldım der,öyle yani...
ah o kocadan bende de var.. çiçek bile almaz.. en son çiçeği geçen sevgililer gününde aldı.. o da tek bir gül.. bazen diyorum niye çiçek almıyorsun diye.. sonra alıyor bi gül geliyor. ben söyledikten sonra ne anlamı varsaama bir kere hiç unutmuyorum. kocaman bir buket yaptırmış geldi. çok şaşırmıştım. kırkta yılda bir işte aklına gelirse. sevgililer günü geliyor hediyeyi bilmiyorum ama klasik gülümüzü alır heralde
face de yandaki reklamlara ne demeli
veet ağda sevgililer günü özel set:86::86:
bi adamın bunu sevgilisine ya da karısına götürdüğünü düşünemiyorum bile
kadın o ağdayla adamın sakallarını alır artık
erkekler reklamlara kanip böyle sacma sapan seyler aliyor demek ki.
hakkatten ya, kocam bana agda seti alsa acaip komplekse girerim, nasil yani ne demek istiyorsun diye
ay felaket
belki kötü göründüğünü düşünüyodur, o traşla falan...:26:
cok iyi anliyorum canim seni. askerlik piskolojisi veya bi arkadasin dedigi gibi o halini begenmedigi icin cekmiyodur resim. yada kisa yoldan cok ama cok üsengec bi insan.
ya canım kusura bakma ama yani bi kolyenin gönderilmesinin nesi var
çarşıya çıktığında bi sürü kargo şubesi, ptt si cartı curtu var yani, hakketen özensizlik gibi geldi bana da
tamam hediye almayabilir, beceremiyodur anlarım, ama aldığı hediyeyi söyleyip insan bu kadar süründürürmü göndermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?