Hediye almayan koca sendromu

kızlar benim kocişim bugün elinde kocaman kırmızı üzerinde seni seviyorum yazan kalp bir yastıkla gelddi çok şaşırdım ve çok sevindim hiç beklemiyordum zincirlerini kırdı artık gerisi gelir buraya yazdığım bu mesajı gördü sanki ama okumadığından eminim çünkü benim pc mi karıştırmaz hiç neyse çok mutlu oldum

evet arkasındanda kapitalist düzenin oyunu bunlar, para tuzağı diyebilir
ay anneler günü olunca kapitalist, sevgililer günü olunca kapitalizm düşmanı olurlar

:) valla öyle ya, cok uyanik bu erkekler ama sadece islerine gelince. bahaneler konusunda üstlerine yok valla

saol tatlim, umarim seninde hersey gönlünce olur!

hadi yine iyisin :) cok sevindim senin adina, kocan sevgiler günü önsüprizi yapmis sanirim sana

ayy kızlar yalnız değilmişim yaa.o çalışıo diye bugun kutladık sevgiller gününü.bn ona çok hoş bi gömlek aldım.tamam fazla bişi beklemiorum ama gitmiş milyoncu gibi biyerden bi saçmasapan yüzük almış ya.bozuldum haliylee :S şakayla karışık dedim bi kırmızı gül bari alır insan.hediye alma özürlü püüf sinirlerim zıpladı yine

Son düzenleme:

:44:ne desem ki canim, al birini vur ötekine.
yinede üzmemeye calis kendini

saol tatlim, umarim seninde hersey gönlünce olur!

saol cnm cümlemizin inş yarın hayallerindeki gibi bi kutlama süpris olur

kuru bi öpücükle kutlamış bulunuyoruz
ay bu erkeklerede yazık ya, zaten becermiyolar hediye işini, bi de sürekli eşlerinden beklenti
(bak nasıl kendimi teselli ediyorum yanlız)
:86:

kuru bi öpücükle kutlamış bulunuyoruz
ay bu erkeklerede yazık ya, zaten becermiyolar hediye işini, bi de sürekli eşlerinden beklenti
(bak nasıl kendimi teselli ediyorum yanlız)
:86:

Teselli seansına bende katılabilir miyim...
Bizim evlendikten sonraki ilk sevgililer günümüz...
Henüz ses yok kalktık işe geldik, az önce bir mesaj çekmiş cicili bicili, akşamdan kalma hatasını ört bas etmek amacıylan olsa gerek...
Bu akşam da öyle matah birşey beklemiyorum ya neyse..
Nedense umrumda da değil, birşey beklememeye alıştırıyorum kendimi.
Sanırım melankolikliğin dibine vurdum bugün, keyifsiz hissediyorum kendimi...
İnşallah herkes dilediği gibi bir gün geçirir.
Ayrıca kandilmiş bugün, kandilinizi kutlarım..

sohbet ediyoruz canım, ister yaz ister yazma, hediyeden ziyade nasıl kutladık mesela ya da kutladıkmı

Hımm.
Tamam, bende yazayım o zaman.
Cumartesı aksamı kendı hedıyemı kendım aldım.
Gercı yıne esım secmıstı hedıyemı, bana sadece gıdıp onu almak dustu.
Bır gun onceden oda kendısıne aldı hedıyesını.
Bu sene bır tuhaf oldu hedıyelesmemız anlayacagınız.

Dun aksamı evde gecırecektık, kutlama yapmak yoktu aklımda.
17:00 gıbı aradı, 'hadı hazırlan yemege gıdıyoruz' dedı.
Benım dustan cıkıp, bır hazırlanısım vardı kı!
Hazır yakalamısım fırsatı, kacırır mıyım?

Esım, bu aralar pek bı' acıldı.
Gecen yıl yalvarırdım dısarı cıkalım dıye.
Cogunlukla red ederdı.
Bu sene teklıf etmeme bıle gerek kalmıyor.

Not 1: Calıstıgımız ıcın kutlamalar hafta sonu yapılıyor bızde.
Not 2 : Herkesın kandılı mubarek olsun.

Son düzenleme:
sağolsun benim kocam alır hediye falan ortada hiç bi sebep yokken süpriz yapar. ama böyle sırf sevgililer günü diye parasal durumumuz iyi değilken alsın istemem zaten. başbaşa romantik bi ortam yaparız evimizde kutlarız biz evimizde. işi yüzünden yanımda değil dün gitti. keşke sevgililer gününde yanımda olabilse hediye falan istemiyorum en güzel hediye benim için o

valla ya, aslında önemsiz bi gün ama insanın gözüne gözüne sokulunca çarşıda, dışarda, tv de, nette, bekliyo yani eşinden de bişeyler, olmayıncada gıcık oluyo insan

Son düzenleme:

ohh ne güzel canım, afiyet olsun, allahtan kaynananın doğumgününe denk gelmiyo, çok yakın çünkü

ne güzel canım, normalde böyleyse, sevgililer gününde de almayıversin dersin tabii
allah mutluluğunuzu daim etsin, sizde uzaktan kutlarsınız

aynen zaten öyle hayatım aşk deyince birtek şey bilirim DERİN canım kızım bugün ona oyuncak alayım hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…