- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
benim kocamda alır ama nasıl ya ben dicem aşkım bana şunu al sevgililer gününde o zaman gider alır ama ben sevmiyorum ben söledikten sonra ne kıymeti kaldı dimi ama yada bana sorar canım ne alıyım sana bende hiçbişey alma derim haliyle ben istiyorumki benden habersiz gidip bişey alsın süpriz olsun ama yok nerdee hatta birkaç kez konuştuk bu konuda ben sana alsamda sen beğenmezsin gibi bir düşüncesi varmış bende dedimki sen yeterki içinden gelerek beğendiğin bişeyi al emin ol taşta olsa beğenirim ama değişen bişey yok mesala doğum günümde hiç bişey almadı pasta dahi almadı çok üzüldüm gidip kendime pasta aldım bi güzel yedimben yinede ona her doğum gününde hediye alırım kendi ellerimle pasta yaprım o günü ona güzel geçirmek için elimden geleni yaparım çünkü insan diğer özel günleri o kadar önemsemesede doğum günü kimse tarafından hatırlanmamak çok üzücü oluyor o yüzden doğum günlerinden nefret ederim her doğum günümde ağlıyarak geçer çünkü
önceden ben ona hediye alır onunda acaba bana ne alıcak diye beklerdim ama sonuç hep hüsran olunca artık bende almıyorum ondanda beklemiyorum bölesi daha iyi beklentiye girip üzülmekten
ama yinede kocişimi çoook seviyorum varsın tek kusuru bu olsun napim biricik aşkım o benim
evet arkasındanda kapitalist düzenin oyunu bunlar, para tuzağı diyebilir
ay anneler günü olunca kapitalist, sevgililer günü olunca kapitalizm düşmanı olurlar
Insallah. dertlesmek istersen burdayim :)
canım çok teşekkürler ciden en azından burda moral buluyorum inş hersey temiz kalbinin müfakatı olarak istediğin hersey olur kocacığınlada bol hediyeli bol süprizli yıllar yaşarsın cnm
kızlar benim kocişim bugün elinde kocaman kırmızı üzerinde seni seviyorum yazan kalp bir yastıkla gelddi çok şaşırdım ve çok sevindim hiç beklemiyordum zincirlerini kırdı artık gerisi gelir buraya yazdığım bu mesajı gördü sanki ama okumadığından eminim çünkü benim pc mi karıştırmaz hiç neyse çok mutlu oldum
ayy kızlar yalnız değilmişim yaa.o çalışıo diye bugun kutladık sevgiller gününü.bn ona çok hoş bi gömlek aldım.tamam fazla bişi beklemiorum ama gitmiş milyoncu gibi biyerden bi saçmasapan yüzük almış ya.bozuldum haliylee :S şakayla karışık dedim bi kırmızı gül bari alır insan.hediye alma özürlü püüf sinirlerim zıpladı yine
:44:ne desem ki canim, al birini vur ötekine.
yinede üzmemeye calis kendini
yarın hediye konusunda olanları paylaşalım kızlar
yarın hediye konusunda olanları paylaşalım kızlar
Aldıgımız hedıyelerı mı yazacagız sımdı? :26:
kuru bi öpücükle kutlamış bulunuyoruz
ay bu erkeklerede yazık ya, zaten becermiyolar hediye işini, bi de sürekli eşlerinden beklenti
(bak nasıl kendimi teselli ediyorum yanlız):86:
sohbet ediyoruz canım, ister yaz ister yazma, hediyeden ziyade nasıl kutladık mesela ya da kutladıkmı
Teselli seansına bende katılabilir miyim...
Bizim evlendikten sonraki ilk sevgililer günümüz...
Henüz ses yok kalktık işe geldik, az önce bir mesaj çekmiş cicili bicili, akşamdan kalma hatasını ört bas etmek amacıylan olsa gerek...
Bu akşam da öyle matah birşey beklemiyorum ya neyse..
Nedense umrumda da değil, birşey beklememeye alıştırıyorum kendimi.
Sanırım melankolikliğin dibine vurdum bugün, keyifsiz hissediyorum kendimi...
İnşallah herkes dilediği gibi bir gün geçirir.
Ayrıca kandilmiş bugün, kandilinizi kutlarım..
Hımm.
Tamam, bende yazayım o zaman.
Cumartesı aksamı kendı hedıyemı kendım aldım.
Gercı yıne esım secmıstı hedıyemı, bana sadece gıdıp onu almak dustu.
Bır gun onceden oda kendısıne aldı hedıyesını.
Bu sene bır tuhaf oldu hedıyelesmemız anlayacagınız.
Dun aksamı evde gecırecektık, kutlama yapmak yoktu aklımda.
17:00 gıbı aradı, 'hadı hazırlan yemege gıdıyoruz' dedı.
Benım dustan cıkıp, bır hazırlanısım vardı kı!
Hazır yakalamısım fırsatı, kacırır mıyım?
Esım, bu aralar pek bı' acıldı.
Gecen yıl yalvarırdım dısarı cıkalım dıye.
Cogunlukla red ederdı.
Bu sene teklıf etmeme bıle gerek kalmıyor.
Not 1: Calıstıgımız ıcın kutlamalar hafta sonu yapılıyor bızde.
Not 2 : Herkesın kandılı mubarek olsun.
sağolsun benim kocam alır hediye falan ortada hiç bi sebep yokken süpriz yapar. ama böyle sırf sevgililer günü diye parasal durumumuz iyi değilken alsın istemem zaten. başbaşa romantik bi ortam yaparız evimizde kutlarız biz evimizde. işi yüzünden yanımda değil dün gitti. keşke sevgililer gününde yanımda olabilse hediye falan istemiyorumen güzel hediye benim için o
şu saat oldu valla gelen giden bişey yokkesin annesine alır çiçek o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?