Nişan Hediye Fikri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
eminönünde bulabilirsem iyi olur çok tatlı kutuların tanesi 1 liraydı şarkhana güveniyorum

Evet ya çok güzel şeyler var bende gidicem bi ara karıştırıcam orayı yine kartlarda çok güzel ben söz için de almıştım bi kaç tane oğlan bizim kız bizim, kız var dediler geldik, haberim yokmuş gibi çek pampa, benimle evlenir misin felan..

Şimdi nişan için var onlara bakacağım Çok pahalı değil o kartlar sende gittiğinde bakarsın ama istersen gereksiz masraf olmasın diye sana verebilirim de.

çok saol canım gidip bi bakıyımda
100 adet 35 tl buldum melekleri ama tam istediğim gibi değil

Merhaba. Bir arkadaşım her davetliye üzerinde kendisinin ve müstakbel eşinin olduğu aşağıdaki magnetlerden yaptırmıştı. Benim de çok hoşuma gitti ve daha sonra kendime de yaptırdım. :)

Instagram'da insta_corner diye aratırsan çıkıyolar.

Eki Görüntüle 1068787

Eki Görüntüle 1069302 Eki Görüntüle 1069301 Eki Görüntüle 1069300 Eki Görüntüle 1069298 bende bunları yapıyorum sitemi inceleyebilirsiniz toplu alım yaparsan bişeylerde yaparız :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Benimde nişanım var ve tüm misafirlere bir kutu içinde süsleyecek bu sabunlardan dağıtacağım. Fikir olabilir sizede ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…