hediye gibi geldin hoşgeldin bebeğimmmm

hayırlı olsun canım çok güzel bir duygudur eminim:14: bende bu ay çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı dr gayet iiler dedi. beklemedeyim bakalım ne olacak
sen nekadardır istiyodun nasıl bi tedavi uyguladın

canım ben dün öğrendim çok mutlu oldum hemde çok tek yumurtam var vede oda kistli gerçekten hediye gibi geldi çok mutluyum....

hayırlı olsun canım çok güzel bir duygudur eminim:14: bende bu ay çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam vardı dr gayet iiler dedi. beklemedeyim bakalım ne olacak
sen nekadardır istiyodun nasıl bi tedavi uyguladın

canım ben nerdeyse 2 yılı bulucak tedavi olalı. evlilikten önce hep haplarla tedavi gördüm ameliyat oldum bi yumurtam alındı diğeri kistliydi ve de hormonlarım çok yüksekti..kan değerlerim sürekli 7ye düşüyodu benim için zor bi süreçti.iğne tedavisiyle hamile kaldım şimdi zor bi hamilelik beni bekliyo inş bebeğimi kaybetmeden hayırlısıyla kollarıma alırım.
:emir_bebek:

:emir_bebek: tek yumurtama rağmen onca tedavi uğraşa rağmen bende hamileyim hoşgeldin bebeğimmmmm :emir_bebek:

canım ben nerdeyse 2 yılı bulucak tedavi olalı. evlilikten önce hep haplarla tedavi gördüm ameliyat oldum bi yumurtam alındı diğeri kistliydi ve de hormonlarım çok yüksekti..kan değerlerim sürekli 7ye düşüyodu benim için zor bi süreçti.iğne tedavisiyle hamile kaldım şimdi zor bi hamilelik beni bekliyo inş bebeğimi kaybetmeden hayırlısıyla kollarıma alırım.

tebrikler sorunsuz bi gebelik geçirmen dileğiyle ..rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

hayırlısı olsun canım buraya kadar gelmişsin:) ii düşünelim ii olsun allahın izniyle sağa salim alırsın bebeğini kucağına inşllh :)) banada nasip olur daha yolun başındayım biliyorum ama 7ay bile yeterince yordu beniki senin durumun daha zor ve gerçekten hediye olmuş ii de olmuş :)

hayırlısı olsun canım buraya kadar gelmişsin:) ii düşünelim ii olsun allahın izniyle sağa salim alırsın bebeğini kucağına inşllh :)) banada nasip olur daha yolun başındayım biliyorum ama 7ay bile yeterince yordu beniki senin durumun daha zor ve gerçekten hediye olmuş ii de olmuş :)

çok teşekkür ederim inşallah RABBİM sanada hayırlı evlat verir.tek şey sabır diliyorum bebek isteyen tüm anne adaylarına....

Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah
ben de pkolyum 1 yılda neredeyse sadce 2 kez falan yumurtam çatladı ve çok şükür ki benım de bbizim de meleğimiz sürpriz yapti

sağlıklı hamilelik geçirmen dileği ile

Back
X