- 19 Şubat 2018
- 23
- 67
- 3
- 36
- Konu Sahibi selengenc3
-
Canim o is yerinden bir arkadasi pek muhim bulmadim ama ben alkol komasina girmis olabilirim ondanda olabilir :)))))))))Öbür kadın kim? Ve neden başka bir kadına çiçek alıyor ? Ne günü olursa olsun
konunun devamını eşşm neden başka kadına çiçek aldı acaba diye devam edicek sandım .Şüpheli durum...
Anlasildi :)) adam beni oldurup yeni kadina yonelcek kizlar siz oraya takilinca benim hediyede netlesti :))))Ben iş yerindeki bayana aldığı çiçeğe takıldım kusura bakmayın amane alaka yani
Hani bazı insanlarda hediye bir şeyleri ört bast etmek içindir ya öyle bişey sandım bende.konunun devamını eşşm neden başka kadına çiçek aldı acaba diye devam edicek sandım .
Bencede senin kafan bulanıkmış, böyle bir ayrıntıyı nasıl atlarsınCanim o is yerinden bir arkadasi pek muhim bulmadim ama ben alkol komasina girmis olabilirim ondanda olabilir :)))))))))
konunun devamını eşşm neden başka kadına çiçek aldı acaba diye devam edicek sandım .
Yani tamam bir yerde haklısınız keşke size göre hediye alsaydı da adam düşünmüş almış o kadar niye bu kadar memnuniyetsizsiniz? Hediye yani gönlünden kopmuş manevi bir şey ama siz işin maddiyatındasınız.Başta dediğiniz çiçek olayını da anlamadım niye o kafına çiçek almış? Ve niye sadece ona almış madem iş yerindeki bütün kadınlara alsaymış
Kadını gazlamayın :))
Kibar kadın ruhundan anlayan biridir e konu sahibi de kocasını tanıyordur. Kadınlar günü için nezaketen almıştır.
Hee dersiniz ki senın kocan alsa alamaz :)) almaz yani
Ne münasebet, tabiki alamaz!Kadını gazlamayın :))
Kibar kadın ruhundan anlayan biridir e konu sahibi de kocasını tanıyordur. Kadınlar günü için nezaketen almıştır.
Hee dersiniz ki senın kocan alsa alamaz :)) almaz yani
Ya ilahi nerelere surukluyorsunuz konuyu bayani kendimde taniyorum ben boyle seyleri sorun eden bir kisi degilim benimlede paylasilan bir seyi sikinti etmem .O kadin sadece oldygundan ona almis :))) anladiniz mi yani problem yokEşinin başka bir kadına çiçek almış olmasını bukadar normal karşılayanını hiç görmedim.. ilginç..
işyeri sahibi eşiniz olsa ve tüm çalışan bayanlara almış deseniz anlarım ama sadece birine neden ? Parfüm en önemsiz konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?