- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi selengenc3
-
hanımefendinin eşi iş yerindeki başka bayana çiçek almış . o kadın o yani[/QUOT
Ben anladımda hanımefendi cidden parfümü çok koklamış galiba, ben sinir oldum burda o baya rahat:)
demi, biraz güven illa aldatma mı olacak diyenler var ama biz kesin aldatıldığını iddia etmiyoruz ne alaka yani ne münasebet diyoruz... İlginç geldi çoğunluğa .Yani.
Cicegi niye anlattin o zaman bize?
Ben kıskancım anası bacısı dışında kimseye çiçek böcek alamaz şahsenMerhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
Eşinizin böyle önemli bir konuda alerjinizin olduğunu hala bilmemesi sorun değil mi sizce de ?Sağlıkla ilgili olan bir konu üstelik.Illa onun bunun ayriligi vs seyleri olaczk iki muhabbetin belini kircan kafani dagitcan kp kv aldatma bosanma olmadan konu bos :))) yok bizden cikmaz o seyler allaha sukur hadi iyi geceler
Illa onun bunun ayriligi vs seyleri olaczk iki muhabbetin belini kircan kafani dagitcan kp kv aldatma bosanma olmadan konu bos :))) yok bizden cikmaz o seyler allaha sukur hadi iyi geceler
Kim o kadın
eses yaaa
Ya da iki kadina da ayni parfumu aldi ustunde koku farkederse senin kokun niye supheleniyorsun ki demek icin...Ya da parfümü de kadına aldı da o kabul etmedi sana getirdi.
Bendeki düşünceler psikopatlık derecesinde
Banada bi çiçek yeterdi demek içinmişYani.
Cicegi niye anlattin o zaman bize?
Parfüm koklamis parfüm ☺siz kendinizde degilsiniz sanirim.sanki konuyu oyle laf olsun diye acmis gibisiniz.uyan abla uyan koca elden gidiyo
Hay ağzın bal yesin. Madem öyle direk parfüm aldı ne yapıcam de arkadaşım. Başka kadına çiçek aldı ne?Ne saçma bi konuya giriş
Çiçek mevzusuna takılmadıysan neden belirtiyosun ki?
Bu çok mantıklıYa da iki kadina da ayni parfumu aldi ustunde koku farkederse senin kokun niye supheleniyorsun ki demek icin...
Ben daha psikoppat dusunuyorum galiba
Aslında hep hissederdimBanada bi çiçek yeterdi demek içinmiş
Ama onu zihninden geçirmiş biz anlamadık diye atarlandı
Ya da iki kadina da ayni parfumu aldi ustunde koku farkederse senin kokun niye supheleniyorsun ki demek icin...
Ben daha psikoppat dusunuyorum galiba
Kim o kadın
Rüyama girecek
iki muhabbetin belini kırarız diye düşünmüşMadem sizin için sorun değil konuyu açma amacınız neydi?
bende aynı şeye takıldım bak şimdi
iki muhabbetin belini kırarız diye düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?