- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
- 38
- Konu Sahibi selengenc3
-
katılıyorum başka kadına çiçek almayı düşünecek kadar ince fikirli, benim parfume aşırı hassas olduğumu düşünemiyor mu hakikaten pardonNe münasebet, tabiki alamaz!
Hem beni parfümle zehirlemeye çalışsın, hemde gidip başka kadına romantik romantik Gül alsın! Pardon?
siz kendinizde degilsiniz sanirim.sanki konuyu oyle laf olsun diye acmis gibisiniz.uyan abla uyan koca elden gidiyo
Son noktaYa da parfümü de kadına aldı da o kabul etmedi sana getirdi.
Bendeki düşünceler psikopatlık derecesinde
Astım hastasıyım parfüm ve tüm kokulara karşı alerjim var.Ama buna rağmen beni düşündüğü için teşekkür ederdim kibarca alerjimi hatırlatırdım.Erkeklere bazı şeyleri açık söylemek lazım aksi takdirde anlamıyorlar.Siz güzel tepki veremedim demişsiniz.Tabii takilirim hem maddi hem manevi :) parfume karsi duyarliliginiz olsa anlardinizben de zaten ona bir sey demedim buraya yaziyorum daraldigimdan.
Ne saçma bi konuya giriş
Çiçek mevzusuna takılmadıysan neden belirtiyosun ki?
Ya haha vallahi hem muhabbrt olsun hem kafam dagilsin diye actim :)) yok yok sorun teskil edej bir sey yok ama tabii burads cok aldatilma olunca insan bekliyor :)))
bacım kim o kadın?katılıyorum başka kadına çiçek almayı düşünecek kadar ince fikirli, benim parfume aşırı hassas olduğumu düşünemiyor mu hakikaten pardon
Ne saçma bi konuya giriş
hanımefendinin eşi iş yerindeki başka bayana çiçek almış . o kadın o yanibacım kim o kadın?
Yani.Ne saçma bi konuya giriş
Bencede iyi uykular :))Illa onun bunun ayriligi vs seyleri olaczk iki muhabbetin belini kircan kafani dagitcan kp kv aldatma bosanma olmadan konu bos :))) yok bizden cikmaz o seyler allaha sukur hadi iyi geceler
Sana da iyi geceler canim.Illa onun bunun ayriligi vs seyleri olaczk iki muhabbetin belini kircan kafani dagitcan kp kv aldatma bosanma olmadan konu bos :))) yok bizden cikmaz o seyler allaha sukur hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?