Hediye istememistim :(

Ne münasebet, tabiki alamaz!
Hem beni parfümle zehirlemeye çalışsın, hemde gidip başka kadına romantik romantik Gül alsın! Pardon?
katılıyorum başka kadına çiçek almayı düşünecek kadar ince fikirli, benim parfume aşırı hassas olduğumu düşünemiyor mu hakikaten pardon

siz kendinizde degilsiniz sanirim.sanki konuyu oyle laf olsun diye acmis gibisiniz.uyan abla uyan koca elden gidiyo

Ya haha vallahi hem muhabbrt olsun hem kafam dagilsin diye actim :)) yok yok sorun teskil edej bir sey yok ama tabii burads cok aldatilma olunca insan bekliyor :)))

Tabii takilirim hem maddi hem manevi :) parfume karsi duyarliliginiz olsa anlardiniz ben de zaten ona bir sey demedim buraya yaziyorum daraldigimdan.
Astım hastasıyım parfüm ve tüm kokulara karşı alerjim var.Ama buna rağmen beni düşündüğü için teşekkür ederdim kibarca alerjimi hatırlatırdım.Erkeklere bazı şeyleri açık söylemek lazım aksi takdirde anlamıyorlar.Siz güzel tepki veremedim demişsiniz.

Ne saçma bi konuya giriş
Çiçek mevzusuna takılmadıysan neden belirtiyosun ki?

Ben de cicegi yeterli bulurdum nereden cikti bu hediye diye belirttim ay amma kotu seyler bekleyen insan varmis siz hic mi aldatma kaynana mevzusu kp sorunsali olmayan bir konu yasamadiniz :) ne komik platform yahu

Haha herkes de diğer kadına aldığı çiçeğe takılmış. Hiç konu sahibinin derdiyke ilgilenen yok. Ne yaşıyorsunuz sizler ya biraz güven ama birazcık ya

Illa onun bunun ayriligi vs seyleri olaczk iki muhabbetin belini kircan kafani dagitcan kp kv aldatma bosanma olmadan konu bos :))) yok bizden cikmaz o seyler allaha sukur hadi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…