Yazmayayim diyorum ama dayanamiyorum. Basiniz sagolsun, bende babasini kaybetmis bir çocuk olarak yaziyorum size. enkaz altinda kalmak, donarak ölmek, aileni yuvani kaybetmek, açlık, susuzluk, her yerde cesetlerin olmasi, enkaz basinda kendi cabanla sevdiklerini kurtarmaya calismak ile babayi kaybetmenin psikolojik etkisi ayni degil.
Dalga mı geçiyorsun yaArkadaşlar nişanlıyım.onumuz sevgililer günü bnde hediye almayı düşünüyorum.ama bn alınca oda almak isticek bide beyaz eşya koltuk derken borca girdik bütçesi olmayabilir.sevgililer gününde alıp versem karşılık vermek için almak isticek daha sonra alıp kemdime biseyler bakarken beğendim almak istedim desem yanlış anlaşılır.mi
Selamlar, derdine sokayım. İyi akşamlarArkadaşlar nişanlıyım.onumuz sevgililer günü bnde hediye almayı düşünüyorum.ama bn alınca oda almak isticek bide beyaz eşya koltuk derken borca girdik bütçesi olmayabilir.sevgililer gününde alıp versem karşılık vermek için almak isticek daha sonra alıp kemdime biseyler bakarken beğendim almak istedim desem yanlış anlaşılır.mi
Deprem kadar derken? Tecrübe etmediğiniz bir olay hakkında niye bu kadar emin konuşuyorsunuz?Başınız sağolsun bnnm babam beyin timoru vardı deprem kadar kötü günler yaşadım nöbet geçirdi daha neler neler
Yazmayın
Gidin sitelerde gezin onlar bile kocaman uyarı veriyor bölüm oluşturdular
Neyse ya gidip gruplar arası koordinasyona devam
Senin babanın 3 kere kafasını yardilarmi gözünün onunde eridi bitti sonrada toprağa gömdün mu pekiDeprem kadar derken? Tecrübe etmediğiniz bir olay hakkında niye bu kadar emin konuşuyorsunuz?
Kendi evin, yuvan üstüne çöküyor, saatlerce belki günlerce birinin seni bulmasını bekliyorsun. Asansörde kalmakla enkaz altında kalmak aynı şey değil. Ne sanıyorsunuz siz ya? Sadece düşünmenin bile bana neler hissettirdiğini açıkça yazamıyorum şu anda insanları üzmemek adına.
Gerçekten açıklama yapıyor musunuz? Bir gram işe yarar mı acabaDeprem kadar derken? Tecrübe etmediğiniz bir olay hakkında niye bu kadar emin konuşuyorsunuz?
Kendi evin, yuvan üstüne çöküyor, saatlerce belki günlerce birinin seni bulmasını bekliyorsun. Asansörde kalmakla enkaz altında kalmak aynı şey değil. Ne sanıyorsunuz siz ya? Sadece düşünmenin bile bana neler hissettirdiğini açıkça yazamıyorum şu anda insanları üzmemek adına.
Yüzyılın felaketi geldi başımıza hayatımız bitti hayatımız devam falan etmiyor bizim, ülkemiz gitti canlarımız öldü, duyar değil bu duyar değil elim ayağım titriyor şaka mısınız yaArkadaşlar şu “Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun” cümlelerini bi bıraksanız mı artık ? İnsanların kime ne yardım yaptıgını nerden biliyorsunuz ? Belki yardım yaptı belki ağladı belki üzüldü ama hayat devam ediyor. Siz de bu sitede zaman geçiriyorsunuz biri konu açınca mı problem ay kendinize gelin ya. Yorum yazmak zorunda değilsiniz. Hemen hemen her konuda duyar bekçileri olmuş bugün. Madem yemek yiyemeyecek haldesiniz sitede de zaman geçirmeyin o vakit. Depremde vefat edenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı ve tüm milletimize geçmiş olsun diyorum. Elimden gelen yere bağışımı yaptım dünden beri de ağlayıp duruyorum ama az önce bi film açıp izledim ben de. Çünkü iki gündür kafam kaldıramaz hale geldi bazı şeyleri arada mola istiyor beyin. Lütfen kendinize gelin ve kimseye de ne yapması gerektiğini söylemeyin. NOT: ister yorumumu beğenirsiniz ister beğenmezsiniz umrumda değil. Sitenin editörleri insanların konularına bu tarz deprem tartısmaları çıkaranlar için uyarıda bulundu iki konuda. Hayır gerek de yok. Yorum yapmayın geçin.
Dalga mı geçiyorsun ya
[/QUOTdepremi sadece sen dusunuyorsun biz asla düşünmüyoruz demi
Yok sevgiline alması gereken hediyeyi düşünmek daha önemliÜlke yanıyor acıdanenkaz altında olduğunuzu düşünün
Bugün kayinvalidem Allah ölümün hayırlısını versin diye ağladı daha 1 ay olmadı ah ah dedikçe neler anlattı ben anladım o ah dedi anlatti
Sen kimin cakma hesabısin acaba? Daha bugun katilmissin masallah her seye hakimsin herkese laf yetistiriyorsun@Mune Konuya bakarsanız sevinirim. Dün ve bugun sürekli bu tartısmalar çıkmıs forumda. Belli ki uzayacak da konu. İki tane konu kapatmıssınız ancak hâlâ aynı muhabbetler dönmeye devam ediyor.
Yüzyılın felaketi geldi başımıza hayatımız bitti hayatımız devam falan etmiyor bizim, ülkemiz gitti canlarımız öldü, duyar değil bu duyar değil elim ayağım titriyor şaka mısınız ya
[/QUOyazmayin bana
Yeni üye fln değilim senin gibi cazgirlari tanıyorum amaSen kimin cakma hesabısin acaba? Daha bugun katilmissin masallah her seye hakimsin herkese laf yetistiriyorsun
Madem matem nedir biliyorsunuz, madem kendinizce kötü günler yaşadınız sizin hiç mi insanlığınız hiç mi vicdanınız yok kötü gün ne demek bile bile burada hediye arıyorsunuz.Senin babanın 3 kere kafasını yardilarmi gözünün onunde eridi bitti sonrada toprağa gömdün mu peki
Peki senin kucağında bebeğin donarak öldü mü? Bu sırada enkaz altındasın ama. Ölü kızının elini 3 gün boyunca tuttun mu?Senin babanın 3 kere kafasını yardilarmi gözünün onunde eridi bitti sonrada toprağa gömdün mu peki
Su içmeye utanıyoruzYok sevgiline alması gereken hediyeyi düşünmek daha önemlibiraz vicdan biraz empati yaa. İnsan şu konuyu açıp şu soruyu sormaya utanır
Sen once forumu kullanmayi ogrenYeni üye fln değilim senin gibi cazgirlari tanıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?