- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Hahasaltanat 1922 halifelik 1924 / kpss 2012 bilgilerim
Senin ilk buluşmada ki bileti saklaman senin karakterin ile alakalı bir durumOna sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim
Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum
Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Aldığı küpeyi yüzüne fırlattım
En fazla bozulur iki laf sokardım, bi daha hediye de almazdım, saatlerce ağlamak nedir cidden sinir bozucu bulurdum bu kadar tepkiyi.
Bu arada 14 yıldır beraberiz hiçbir şeyi saklamadım ama çok seviyorum eşimi, şu ölçü mü cidden
Saatlerce ağlamışsınız gözlerinize yazık.En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı
Çamaşırıni yıkamam bezelye yapıcam hiç sevmez
Yemeği de ayrı yerim.
çocuğunuz kaç yaşında?Zaten en büyük yarayı alan bebeğim değilmi? Uykudan anne babam nerde beni bıraktımu diye uyandı. Vicdanım çok sızlıyor
Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim
Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum
Tamam yapın bunları sonra size nasıl bir yararı olmasını bekliyorsunuz eşiniz bambaşka bir insana mı dönüşecek? Gerçekten sorun çözme yetiniz sıfır. Eşiniz sırf uzatmayın diye aynısından alacağım bile demiş siz hala meseleyi büyüttükçe büyütün. Frodo bile bu kadar yüzük meraklısı değildi herhalde
Ne büyük hareketler bunlar böyle , ne kadar büyük kelimeler kuruyorsunuz , çok şaşırdım.
İki gün sonra birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız ?
Sizin ilk biletinizi saklamak, mesajları kağıda yazmanız size normalse başkasına abartı.
Eşinizin de o yüzüğü saklamayip bir başkasına hediye etmesi ona normal.
Saatlerce ağlamak, hediyeleri yüzüne fırlatmak , ağır konuşmak bunların hepsi evli ve çocuklu aileler için çok çok fazla.
Şaşkınlıkla okudum.
Hepimizin aşırı tepki verdiği durumlar, duygusal olduğumuz anları olabilir ancak bu kadar basit bir mesele için bu kadar saat , bu kadar büyük hareketler çok çok fazla.
Yıpratıcı , yorucu.
Daha büyük meselelerde nasıl tepkiler veriyorsunuz çok merak ediyorum.
En önemlisi bu verdiğiniz tepkilerde artık hiç önemsenmiyorsunuz değil mi normal olarak ?
Evett, en başta haklıydım ama sonra saçmalamadmTemelde aldığınız hediyeyi başkasına hediye ettiği için eşiniz haksızken, siz verdiğiniz tepkilerle baymışsınız bence. Yani böyle bi olay için saatlerce ağlamak, bu kadar kendini yıpratmak, işi kavgaya dökmek ve tüm bunları çocuğunuzun yanında yapmak baya baya şov yani. Bu kadar basit bir şeyde bile çocuğunuza yansıtıyorsanız gerçek bir probleminiz olduğu zaman o çocuğu düşünemiyorum, yazık. Bu kadar drama queenliğe gerek yok ya bence
Az işten çok iş çıkarmak, pireyi deve yapmak, pire için yorgan yakmakOna sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?