Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Üzülmeyin.. Hediyeyi bir başkasına hediye etmek sünnet-i seniyyedir. İyi tarafından bakın.

Senin ilk buluşmada ki bileti saklaman senin karakterin ile alakalı bir durum
Aynı düşüncede aynı bakısacısında olmanız cok zor siz ikiniz ayrı BİREYLERSİNİZ.
Ben bileti sakladım o ince düşünceli değil demek doğru değil.
Siz böylesiniz o böyle değil bu onu kötü biri yapmaz sadece karakterinin sizden farklı olduğunu gösterir. Hayatı kendinize zorlaştırmayın Bence

En fazla bozulur iki laf sokardım, bi daha hediye de almazdım, saatlerce ağlamak nedir cidden sinir bozucu bulurdum bu kadar tepkiyi.

Bu arada 14 yıldır beraberiz hiçbir şeyi saklamadım ama çok seviyorum eşimi, şu ölçü mü cidden

bu kadar buyutmeye olayi baska bir boyuta tasimaya gerek varmiydi..olanla ,olmuse care yok birdahaki seferede hediye felan alma kiymet bilmiyormus demekkii,bu kadar sinirini bozup saatlerce goz yasi dokmene daha cok uzuldum ben, yazik etme kendine..erkekler bizim gibi cok ince dusunmezlerr..cogu hödukk kabul edelim..bazi seylere fazla anlam yuklemeyin bosverr huzurunu bozmaya degmez..

Aldığı küpeyi yüzüne fırlattım

Ne büyük hareketler bunlar böyle , ne kadar büyük kelimeler kuruyorsunuz , çok şaşırdım.

İki gün sonra birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız ?

Sizin ilk biletinizi saklamak, mesajları kağıda yazmanız size normalse başkasına abartı.

Eşinizin de o yüzüğü saklamayip bir başkasına hediye etmesi ona normal.

Saatlerce ağlamak, hediyeleri yüzüne fırlatmak , ağır konuşmak bunların hepsi evli ve çocuklu aileler için çok çok fazla.

Şaşkınlıkla okudum.

Hepimizin aşırı tepki verdiği durumlar, duygusal olduğumuz anları olabilir ancak bu kadar basit bir mesele için bu kadar saat , bu kadar büyük hareketler çok çok fazla.

Yıpratıcı , yorucu.

Daha büyük meselelerde nasıl tepkiler veriyorsunuz çok merak ediyorum.

En önemlisi bu verdiğiniz tepkilerde artık hiç önemsenmiyorsunuz değil mi normal olarak ?

Üstelik çocuk bu olanlara şahit oluyor , çok üzücü.

Sinir krizi desem, birikim desem belki o zaman biraz hafifletici olabilir ancak öyle durmuyor.

Eşim bana hediye saat almıştı, saatle hiç bağ kuramadım çünkü hiç benim tarzım değil ama olur da laf eder diye kimseye de veremiyorum hiç takmadım şimdiye kadar ama bu eşimi önemsemediğim anlamına gelmiyor.
Zaten beğenmemişse beğenmediği şeyi takmasını ben istemem olabilir yani ikimizin zevkleri aynı olmayabilir Kızabilirsin eşine ama saatlerce ağlayacak, kendini harap edecek kadar tepki vermeni gerektirecek bir olay yok.

Sen sacma sapan seyleri sakliyorsun diye adam begenmedigi yuzuge bukadar kiymet vermek zorundami? Yuzugu vermen beni cok kirdi dersin gecersin cocukmusun saatlerce agliyorsun? Abartmaninda bir siniri olmali. Bak seninde cocugun varmis sacma sapan mevzulari buyutup cocugunun huzurunu kaciran yine sensin. Erkekler bizim gibi ince dusunceli degil onlari oyle kabul etmek herkes icin daha kolay

En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı
Saatlerce ağlamışsınız gözlerinize yazık.
Çocuk bunları görmüş çocuğa yazık.

Siz hassas bir insan olabilirsiniz ilk biletinizi saklayabilirsiniz bu durum sizi bağlar.
Bunu karşılık beklemeden yapmış oldugunuzu düşünüyorum.
Siz bilet sakladınız diye eşinizin de aynı hassasiyette olmasını beklemenizi doğru bulmuyorum.

Yüzüğü neden başkasına verdin? Sana aldığım hediyenin kıymeti yok mu diye normal bir şekilde sorabilirdiniz.

Bunun için mi ağladınız gerçekten? Siz ilk aldığınız bileti bile saklıyorsunuz diye o da mı aynısını yapmalıydı? Gözardı ettiğiniz nokta şu ki karşınızdaki insan sizden bambaşka bir karakter, farklı bir insan. Yüzüğü beğenmediğini zaten anlamışsınız, onun beğenisine göre bir hediye değilmiş demek ki. Alt tarafı bir yüzük ne
çok anlam yüklemişsiniz. Tamam bir köşede dursa iyi olurdu ama nasılsa kullanmıyorum diye birine vermekte sakınca görmemiş. Göz yaşlarınıza yazık bu kadar dram tadında yaşamayın şu hayatı

Çamaşırıni yıkamam bezelye yapıcam hiç sevmez
Yemeği de ayrı yerim.

Tamam yapın bunları sonra size nasıl bir yararı olmasını bekliyorsunuz eşiniz bambaşka bir insana mı dönüşecek? Gerçekten sorun çözme yetiniz sıfır. Eşiniz sırf uzatmayın diye aynısından alacağım bile demiş siz hala meseleyi büyüttükçe büyütün. Frodo bile bu kadar yüzük meraklısı değildi herhalde

Zaten en büyük yarayı alan bebeğim değilmi? Uykudan anne babam nerde beni bıraktımu diye uyandı. Vicdanım çok sızlıyor
çocuğunuz kaç yaşında?
şu tepkiyi vermesi tuhafıma gitti. babanın neden onu bırakıp gideceğini düşünüyor bu neden aklına geldi çocuğun ?
eşiniz sabah gideceğim falan demiş ondan dolayı mı böyle söyledi

Ya kocan seni sallamıyor ok, ama sen de çok ağlayarak bence adamın başını ağrıtmışsın, bir daha bir şey alma romantik değil demek ki adam

Konu sahibi çok dramatik yaşıyor olayları ben bu kadar baş ağrısı yapan insanları sevmiyorum, okurken bunaldım, biraz düz yaşayın ya hayatı

Temelde aldığınız hediyeyi başkasına hediye ettiği için eşiniz haksızken, siz verdiğiniz tepkilerle baymışsınız bence. Yani böyle bi olay için saatlerce ağlamak, bu kadar kendini yıpratmak, işi kavgaya dökmek ve tüm bunları çocuğunuzun yanında yapmak baya baya şov yani. Bu kadar basit bir şeyde bile çocuğunuza yansıtıyorsanız gerçek bir probleminiz olduğu zaman o çocuğu düşünemiyorum, yazık. Bu kadar drama queenliğe gerek yok ya bence

Bilmem önce önemsedi aslında baya da dil döktü aynısından alacam hemen dedi ama ben abarttım da abarttım da sanki o an ağlamak geldi içimden başka bisi istemedim sonuç buralara geldi. Keşke o zaman tamam diyip Hayatıma devam etseydim maalesef şuan umursamıyor çünkü kavga oldukça büyüdü. Ben tepkilerimu maalesef böyle yaşıyorum çok yanlış demi. Ama 7 yıldır evliyiz keşke benim üzülecegimi düşünseydi nitekim biliyor benim bunlara önem verdiğimi aslında mesele yüzükten çok üzülecegimi bildiği halde vermesi galiba. Peki şuan napmali evde gergin bir hava oluşacak maalesef bende konuşmamayı düşünüyorum

Evett, en başta haklıydım ama sonra saçmalamadm

Az işten çok iş çıkarmak, pireyi deve yapmak, pire için yorgan yakmak
Gerek var mıydı bu kadar uzatmaya keşke sadece üzüldüğünüzü empati yapmasını isteydiniz tabi ki manevi değeri yüksek olabilir sizin için o da beğenmemiş keşke hediye etmek yerine hatıra niyetine saklasaydı ama çokda büyütülecek bi konu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…