- 15 Ocak 2014
- 5.986
- 5.198
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Altın kolda güzel iyiymişBenim koca da bana çiçek almıştı birgün bende komşuya vermiştim çiçekleri seviyor diye.Cok mutlu olmuştu canım arkadaşımBir insanın sevinmesine vesile olmak güzel şey..Eşime de dedim valla kirilma alınma bana çiçek falan alma beni pek mutlu etmiyor, çiçek dalda,altın kolda güzel
Bilmem önce önemsedi aslında baya da dil döktü aynısından alacam hemen dedi ama ben abarttım da abarttım da sanki o an ağlamak geldi içimden başka bisi istemedim sonuç buralara geldi. Keşke o zaman tamam diyip Hayatıma devam etseydim maalesef şuan umursamıyor çünkü kavga oldukça büyüdü. Ben tepkilerimu maalesef böyle yaşıyorum çok yanlış demi. Ama 7 yıldır evliyiz keşke benim üzülecegimi düşünseydi nitekim biliyor benim bunlara önem verdiğimi aslında mesele yüzükten çok üzülecegimi bildiği halde vermesi galiba. Peki şuan napmali evde gergin bir hava oluşacak maalesef bende konuşmamayı düşünüyorum
Nasıl çözeyim öneriniz nedir? Kavga büyüdü bana resmen hakaret edip seni istemiyorum dedi ne diyim bu adama ayaklarına kapanıp özür mü dileyim?
Nasıl çözeyim öneriniz nedir? Kavga büyüdü bana resmen hakaret edip seni istemiyorum dedi ne diyim bu adama ayaklarına kapanıp özür mü dileyim?
+1Şu öküz adamlar için ağlayıp sızlamayın kızlar almayın düşünmeyin olsun bitsin kendinize alın hediye amaaan
Yüzük ve Tesbih meraklısı kendisi ona bakıyordu baktım yüzük yok o şekilde ortaya çıktı. 7 değil 87 sene önceki yüzük icin mi ağladın şaka de bana lütfen. Birseyler birikmiş olabilir mi ?
Aklina nasil geldi yüzük nerede diye
Ya ben neden bu kadar tepki verildigini cidden anlamadim. Cok para verilerek bir hediye alinmis olmasi ya da sizin cok begenmis olmaniz onunda begenmesini gerektirmezki..hayatlarinizi cekilmez hale getiriyorsunuz yemin ederim.esimle zevklerimiz hic tutmaz aldigi seylere tesekkür edip kabul ederim ama baskasina verdigimde olur iade ettigimde,ayni sekilde o da benimkileri..hic de takmam illa begenmesi sart mi hele bunun icin tartismak ..aman ölümlü dünyada dert aramayin kendinize
Çocuğunuzu düşünün kavga etmeyin. Belki bugünleri siz ve eşiniz unutacaksınız ama o çocuk hiç unutamayacak.Ona sevgili iken çok beğenerek yüzük almıştım üstelik çok zor şartlarda. Ta o zaman fazla beğenmemişti. Bugün öğrendim ki arkadaşına vermiş saatlerce ağlıyorum. Beğenmese bile ona ben almıştım üstelik çok beğenerek... Çok üzgünüm. Çok incindim
Not = düzenleme yapmak istiyorum arkadaşlar konu büyüdü ben ağladıkça oda sinirlendi
Olay seni istemiyoruma kadar gitti ben onu ilk buluşmamzdaki biletimizi saklarken o bana bunları yaptı sonra da odada uyudu guya sabahda evden gidecekmiş hikaye gidemez keşke gitse kafa dinlessm.. En kötüsu çocuğumuz bunlara şahit oldu ve yıprandı şimid diyorum keşke o kadar aglamasaydim sonunda ben suçlu oldum
Evet kızlar şimid ne yapayım ben?
Belli ki bir kaç gün konuşmayacaz böyle kavgalar da oda bende konuşmaz
Bundan sonra bende almam bitti o işBegenme takmaz anlarim hediyeyi baskasina vermek ayri bir olay. Ben bir daha bir sey almazdim.
Üzülmenizi anlıyorum ama eşinle bu kadar kavga edicek ve kendinizi bu kadar harap edicek bi mevzu değil bence. Merak ettim ilk sevgililer günü dediniz evlendikten sonraki sevgililer günü mü yoksa sevgililik döneminden mi ? Hele sevgililik dönemindense hiç takmayın ne kadar sevgili görünseniz de alışma zamanları beğenmediği bişeyi takmak zorunda değil ben de bi arkadaşım öyle benim sevmediğim bi eşyamı beğense hemen veririm. Kim almış umrumda olmaz.Cok incindim çok.
Çok duygusalm maalesef ilk yazstigmz msjlari bile kağıda yazdım onlar bile duruyor çok zoruma gitti. Önce ikna etmeye çalıştı sonra ağlayınca kızdı aglamamda suç demej ki
at gitsin rahatlarsin.Saatlerce ağladım hala ağlıyorum bende biliyor musun ilk buluşma da ki biletimizi saklıyorum
Sevgiliyken İlk sevgililer gününde almstm. Rahmetli dedemin parası İleÜzülmenizi anlıyorum ama eşinle bu kadar kavga edicek ve kendinizi bu kadar harap edicek bi mevzu değil bence. Merak ettim ilk sevgililer günü dediniz evlendikten sonraki sevgililer günü mü yoksa sevgililik döneminden mi ? Hele sevgililik dönemindense hiç takmayın ne kadar sevgili görünseniz de alışma zamanları beğenmediği bişeyi takmak zorunda değil ben de bi arkadaşım öyle benim sevmediğim bi eşyamı beğense hemen veririm. Kim almış umrumda olmaz.
Atamamat gitsin rahatlarsin.
Doğrusu bundan sonra hediye almama olayını da anlamadım olay 7-8 yıl önce daha ilk sevgili zamanlarında olmuş. Hediyeyi ben aldım diye başının üstünde saklaması için almıyorum ben, sadece ona yakışacağını sevebileceğini düşündüğüm için alırım. Eşimize de yedi kat yabancı gibi hesap kitapla yaklaşacaksak vay halimize. En son bu hesabı lisede doğum gününde hediye aldığım arkadaşım bana hediye almayınca yapmıştımSevgiliyken İlk sevgililer gününde almstm. Rahmetli dedemin parası İle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?