Hediye mi Pasta mı ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.436
43.938
798
Bir arkadaşım var üniversiteden (bölümlerimiz farklı yerleşkelerimiz yakın erkek ama sevgili değiliz ama sıradan da arkadaş değiliz ) bu kişinin yakında doğum günü var.Acaba ben bu kişiye hediye mi alsam yoksa küçük bir pasta mı alsam bütçem kısıtlı ve her ikisini de yapamam. İkisinden biri olmalı. Birde ne alabilirim 21 yaşındaki bir erkeğe maksimum 20-25 tl falan bütçeyle

Siradan arkadas degiliz demenizden cok yakin iki arkadas oldugunuzu dusundum.
Benim de en yakin arkadaslarimdan biri erkek. Erkeklere hediye almakta zorlanan biri oldugum icin agiz yokluyorum ben bir sey alacagim zaman o anki ihtiyac durumuna gore almayi tercih ediyorum.
Tabii biz kardes gibiyiz cok yakin degilseniz ufak hos bir hediye yeter. Yanina da kendiniz pasta yaparsiniz istiyorsaniz.

20-25 lira bütçeyle pek bişi yapamazsın.. zaten dogum günü pastaları 30 lira .. dogru duzgun bi hediye desen daha fazla tutar..

Öğrenci adama hediye alsan bence daha güzel olur giyebileceği bir şey.
sanırım en makbule geçecek o olacak :)

Ne olacağı çok belli değilse pasta. Uzatmaları oynuyoruz sevgili oluruz yakında diyorsan hediye.
uzatmalar diyelim bencede hediye alayım

erkekmiş boşver pastayı hediye al:KK48:

öyle olacak artık

Bence hediye alın.

:))
Ugur böcüklü pasta al :KK14:

kız işi kaçar biraz

Hediye al,parfüm alabilirsin.
olablr :)

Siradan arkadas degiliz demenizden cok yakin iki arkadas oldugunuzu dusundum.
Benim de en yakin arkadaslarimdan biri erkek. Erkeklere hediye almakta zorlanan biri oldugum icin agiz yokluyorum ben bir sey alacagim zaman o anki ihtiyac durumuna gore almayi tercih ediyorum.
Tabii biz kardes gibiyiz cok yakin degilseniz ufak hos bir hediye yeter. Yanina da kendiniz pasta yaparsiniz istiyorsaniz.

sıradan arkadaş değiliz derken yani konuşuyoruz ne sevgiliyiz ne arkadaş

aslında tek kişilik mini pastalardan alıp yanına da bir hediye verebilirsiniz. 8-10 lira bişey o pastalar.
öğrenciyse güzel bir roller kalem, güzel kaplı bir defter, sevebileceği bir kitap, anahtarlık, kupa olabilir. tuttuğu takımla ilgili küçük bir eşya olabilir.

Bir arkadaşım var üniversiteden (bölümlerimiz farklı yerleşkelerimiz yakın erkek ama sevgili değiliz ama sıradan da arkadaş değiliz ) bu kişinin yakında doğum günü var.Acaba ben bu kişiye hediye mi alsam yoksa küçük bir pasta mı alsam bütçem kısıtlı ve her ikisini de yapamam. İkisinden biri olmalı. Birde ne alabilirim 21 yaşındaki bir erkeğe maksimum 20-25 tl falan bütçeyle

Canım, bütçenle çok güzel bir hediye bulamayabilirsin, bu yüzden bence iki kişilik şirin ama şık bir pasta yaptırabilirsin.

Desktop10.webp

aslında tek kişilik mini pastalardan alıp yanına da bir hediye verebilirsiniz. 8-10 lira bişey o pastalar.
öğrenciyse güzel bir roller kalem, güzel kaplı bir defter, sevebileceği bir kitap, anahtarlık, kupa olabilir. tuttuğu takımla ilgili küçük bir eşya olabilir.
dha uygun burda o çeşit pastalar :) 5-6 tl ye falan bulablrm kupa yda anahtarlık iyi fikir :)

Yok canım ufakları 20 25 tl oluyor , götüreceği yer kalabalıksa hiç almasın daha iyi o zaman .

sadece ona özel olacak

teşekkür ederim ama parfüm alamam ne kullandığını blmyrm

Back
X