Hediye mi Pasta mı ?

izmirde gayet uygun fiyata güzel pastalar var işte

Yok canım ufakları 20 25 tl oluyor , götüreceği yer kalabalıksa hiç almasın daha iyi o zaman .

akidem gibi düşündüm ben kalabalık bi ortamda verirsin diye, uygun fiyatlı tişört gömlek falan bulursun pastayı da evde kendin yapsan olmuyomu hem emeğinde olmuş olurdu hoşuna giderdi

akidem gibi düşündüm ben kalabalık bi ortamda verirsin diye, uygun fiyatlı tişört gömlek falan bulursun pastayı da evde kendin yapsan olmuyomu hem emeğinde olmuş olurdu hoşuna giderdi

sanırım hediye dha anlamlı olacak

Şöyle söyleyeyim bence pasta alma da ne alırsan al,ozaten kendi pasta almayacak mı?:KK52:

doğum gnü çocuğuna pasta al demek biraz saçma olur :)

ben de diyorum ki sevgili olacak gibiysenız pasta daha iyi olur cunku ben cok yakınım olmayan birine pasta almaya cekinir hediye alırım.. o yuzden hediye diyorum.. peki bir hediye alıp pastayı kendin yapma ihtimalin yok mu ?

ama pardon uzatmalara oynuyorz sevgli olacak gibiyiz diyorsan pasta alırsan yakınlıgınızı temsil eder gibi de olabilr.

ben de diyorum ki sevgili olacak gibiysenız pasta daha iyi olur cunku ben cok yakınım olmayan birine pasta almaya cekinir hediye alırım.. o yuzden hediye diyorum.. peki bir hediye alıp pastayı kendin yapma ihtimalin yok mu ?
ailemle yaşadğm için kendi yapma imkanım yok hemde yani okulla ev arasında 1 saat var yolda o pastanın akibetini düşünemiyorum

aslında tek kişilik mini pastalardan alıp yanına da bir hediye verebilirsiniz. 8-10 lira bişey o pastalar.
öğrenciyse güzel bir roller kalem, güzel kaplı bir defter, sevebileceği bir kitap, anahtarlık, kupa olabilir. tuttuğu takımla ilgili küçük bir eşya olabilir.
Bence de çok mantıklı. Çok uyguna 2 kişilik mini pastalardan yanına da bir kitap hediyesiyle 25 liraya halledebilirsin bunu.

Bir arkadaşım var üniversiteden (bölümlerimiz farklı yerleşkelerimiz yakın erkek ama sevgili değiliz ama sıradan da arkadaş değiliz ) bu kişinin yakında doğum günü var.Acaba ben bu kişiye hediye mi alsam yoksa küçük bir pasta mı alsam bütçem kısıtlı ve her ikisini de yapamam. İkisinden biri olmalı. Birde ne alabilirim 21 yaşındaki bir erkeğe maksimum 20-25 tl falan bütçeyle
Parfum al indirim yapan yerler oluyor bazen parfum+deodorant 20 tl ye bile iniyor yada tisort gomlek alabilirsin hangisini giymeyi daha cok tercih ettigine gore

Bence de çok mantıklı. Çok uyguna 2 kişilik mini pastalardan yanına da bir kitap hediyesiyle 25 liraya halledebilirsin bunu.

iyi fikir :)

Hediye .
25 liraya bir gömlek alinir lcw ya da de factodan

teşekkürler

Hediye bakidir, hediye daha mantıklı.
bencede

Parfum al indirim yapan yerler oluyor bazen parfum+deodorant 20 tl ye bile iniyor yada tisort gomlek alabilirsin hangisini giymeyi daha cok tercih ettigine gore
parfüm almayı göze alamıyorum ne kullandğnı blmyrm çnkü riske girmeye değmez

parfüm cok sıradanlaştı fıkrımce .Bencede defactodan gayet uyuguna bırsey alabılrsın zaaten sevgili degılsınız fazla pahalı bırsey almana gerek yok .

Back
X