Hediye mi Pasta mı ?

Bence hiçbişey alma

neden

parfüm cok sıradanlaştı fıkrımce .Bencede defactodan gayet uyuguna bırsey alabılrsın zaaten sevgili degılsınız fazla pahalı bırsey almana gerek yok .

sevgli değiliz ama arkdşta değiliz. parfüm ztn herkesn kendi kulandğı marka var alınack br hediye değil

neden

sevgli değiliz ama arkdşta değiliz. parfüm ztn herkesn kendi kulandğı marka var alınack br hediye değil

Bir netlık olmadıgı ıcın ufak bır hedıye alman yerınde olur ..Önemlı olan o gunde onun yanında olman .Maddiyatın hıç önemı yok diye düşünüyorum .

br netlik olmsına gerek yok snuçta arkadaşızda aynı zamanda. ki benim doğum gnüme dha çok var biri benm doğum gnümü bldiği halde görmezden gelse kırılırm bn

neden

Bir netlık olmadıgı ıcın ufak bır hedıye alman yerınde olur ..Önemlı olan o gunde onun yanında olman .Maddiyatın hıç önemı yok diye düşünüyorum .

öyle yapacğm bnde

konunun uzerinden cok gecmis ancak yeni bakanlara fikir olsun diye soylemek istiyorum. Kocamin dogum gunu 30 Hazirandi. ona rowentanin TN9020 8IN1 bakim kitini aldim. Cok da mutlu oldu, aklinizda bulunsun.

Bence pasta yerine eğer kullanıyorsa çok hoş deri bileklikler var belirlediğin bütçeye uygun hemde şık,sadece bu geldi aklıma :)

Back
X