- Konu Sahibi YesilMercimek
-
Bence hediye al, hatta daha romantik bir şeyler de yap.
Belki yapa yapa onu da alıştırırsın.
Bu zamana kadar neden alışmadı
Kızlar 1 ay sonra yıldönümümüz.
Geçen yıl hiç birşey yapmadı yıl dönümümüzde,doğum günümde de. Ama ben ilk yıldönümümüzde de doğum günlerinde de yaptım hatta doğum günü olmadığında bile yaptım birşeyler kargoladım. Karşılık beklemeden yapılır hediyeler biliyorum ama bu zamana kadar hiç yapmadı yani. İnsan bekliyor 1 kere olsun. Parası yok desem bilgisayar bile aldı kendine. Ama bana en ufak bir şiir yazması bile gururumu okşardı. Şiirde para ile değil ya.
Sizce yapmalı mıyım yıldönümümüzde hediye?
Ben birşey yolladığım zaman seviniyor teşekkür ediyor...
Sen bir şeyler yolladığında ne yapıyor ?
Hediyeyi kesmeden arkadaşların sevgililerinden bahsedebilirsin çok hoşuna gittiğini anlatarak.
Bir süre daha dene bence olmadı vazgeçersin.
Karşımdaki öküzün önde gideni malesef :))yap yap mutlaka, karşındaki afedersin öküz değilse günü gelecek bu kız hep düşünüyor bişeyler yapıyor ben neden yapmıyorum diyecek. kaçıncı yıldönümünüz? bence kendi bişey yapmaz da sen yaparsan utanır en azından. çok para verip hediye almak yerine kendi de bişeyler yapabilir bi fotonuzu bastırsa güzelce çerveveletse o bile yeter insana.
Ben de sizin gibiyim aylar öncesinden düşünüyorum para biriktiriyorum okulda birşey yiyip içmediğim günler oldu sırf o mutlu olsun diye...ben alma derim canım.çünkü aynı olayı ben yaşadım.öğrenci olduğum halde doğum gününde, sevgililer gününde, yılbaşında ve yine özel günler dışında da sürekli hediyeler aldım.ama aynı karşılığı göremedim.param yok diyodu almıyodu sonra kredi kartıyla kendine sürekli bişeyler alıyordu.zoruma gidiyordu haliyle.ben aylar öncesinden para biriktirmeye başlardım.
önemli olan hediye değil ama böyle olmasıda insanın zoruna gidiyor.küçük küçük hediyeler insanı mutlu eder, arkadaşım bile bana hiçbişey yokken bak kendime bunu alırken sanada bunu aldım diyip küçük bişeyler alır.özellikle bakıyorum arkadaşlarımın sevgilileri sürekli hediyeler alıyor ben ihtişamlı pahalı şeyler istemiyorumki, bu bence aynı zamanda sana değer verildiğinide gösterir, gurur okşar.ben açıkça söyledim canım bu meseleyi.o da üzüldü param yok filan dedi ama 3 4 liraya küçük bi küpe alsa bile kafi.kesinlikle alma derim ben.
doğum gününde herkesin sana hediyeler alıp sevgilinin almaması gerçekten kötü oluyor dediğim gibi küçük bişeyde olsa olur.ne zamanki o almaya başlar sende almaya devam edersin.
Aynen öyle :)Aaa,sen alıyorsun o hiç bozuntuya vermiyor mu?Bi güzel alıyor mu hediyeleri?
Bilemiyorum :26:Yapma bişey,senin nasıl hissettiğini anlar belki
Var bilgisayarına işlemiş hatta sayaç koymuş işte bu kadar gün sonra yıldönümümüz diye...hiçbir şey yapma canım. bırak boşver. o bugüne kadar yapmamış da, sen niye yapasın.
haberi var mı, yani bilincinde mi 1 ay sonra yıl dönümünüz olduğunun, eğer değilse bildir önceden yıldönümümüz yaklaşıyor diye.
yani senden bi beklentisi oluşsun, yine bir süpriz hazırlar diye düşünsün ama sen hiçbir şey yapma.
bu sefer dank eder belki kafasına.
Sanırım enayilikbenım esım de oldum olası hedıye almayı sevmezdı hala sevmes ama ben ona karsılık bekledıgım ıcın degıl onu mutlu etmeyı sevdıgım ıcın alıyorum. oda alsa cok mutlu olurum evet ama ben onu mutlu etmeklede yetınebılıorum. ben begenemem alamam ama ıstedıgını alalım sana dıyor o bıle yetıyor canım ne ıstıyorsa beraber alıyorusbence mutlu oldugunu goruyorsanız alın derım ama afedersınız enayı yerıne koyuldugunuzu sanıyorsanız almayın derım aradakı ınce cızgıyı ancak sız anlarsınız
Ben senin yerinde olsam onca hediyeye rağmen hala aynı kafada devam eden birine bu sene hiçbirşey yapmam gider kendime harcarım daha iyi
2 yıllık bir ilişkimiz var mayıs 2010dan beriTarihe baktım Mayıs 2011 hala ilişkiniz devam ediyorsa diğer ya yine yıldömünüz merak ettim devam hediye alacak mısın
benimmkiii odun anlamaz aptal şeybenim sevgilim de öyle,ailesinde de görmemiş zaten-bin yıl kutlamasak bi kere aklına gelmez hediye alayım da sevindireyim şu kızı diye...
14 şubat için üç hafta öncesinden bi mesaj atmıştım 'bi tanem 14şubatta mahçup olmamak için şimdiden bişeyler düşünmeye başla,çünkü süper birşey yapıyorum :))' yazmıştım..O da tabii klasik yok 14 şubatta kutlamayalım da sonrasında bi gün kutlayalım dedi,hani hesapta karşı ya böyle şeylere...Bende dedim madem öyle öncesinde kutlayalım da herkes sevgilisinin hediyesini anlatırken ben boynu bükük kalmiim...
Ben bunu dedikten sonra bi üzüldü bi içerledi,sen boynu bükük mü kalıyosun öyle zamanlarda,kıyamam,erken kutlayalım o zaman,bükme boynunu falan dedi :) :)
ben bu şekilde çözmüştüm sorunu,belkim sana da yardımcı olur,kolay gelsin
Erkeklerin doğasında var bence ama bilemiyorum ben hediye peşinde değilim gerçekten ama insan düşünülmek istiyoryapmamalısın. bana yapmayana bende yapmam. nasıl düşünemiyor bu erkekler yok oyle birşey işlerine oyle geliyor o kadar. bu arada bende yıldönümü unutulan bir bayanım ve bir daha asla yıldönümlerinde hiçbirşey yapmayacağım.nasıl inciniyor nasıl kırılıyor insan. diğer özel gunlerde çok şey yaptı orası ayrı. ama düşünüyorumda doğum gunumde birşey yapmasaydı ben o ilişkiyi bitirirdim çünkü önemli olan hediye değil ama bir insanın doğuduğu gun en özel gundur sevdiğinin doğduğu gune özen gösermeyen bir erkek içinse söylenecek çok şey var ama neyse....
haklısınızben olsaydım yapmazdım
sende yapma
sonuçta sen sürekli uğraşmışsın
anlamak isteseydi anlardı şimdiye kadar çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?