Hediye

Mavimorumsu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
60
37
8
33
Merhabalar kızlar.4. Evlilik yıldonumumuz icin esime hediye almak istiyorum ama bir turlu bulamadim fikir verebilir misiniz

Çok Kişisel birşey. Bilemedim ki. Neye ihtiyacı varsa o. Bütçe varsa en akıllısından telefon olabilir mesela. Bütçeyi söylerseniz, bir de eşinizin yaşı falan gibi ekstra bilgileri daha iyi bir tavsiye çıkabilir

Bir kadına hediye almak ne kadar kolay ve zevkliyse erkeğe almak da o kadar zor ve sıkıcı :işsiz:

Bir hobisi falan yoksa siz gene risksiz şeylerden ilerleyin derim giysi,saat vs.

Marka gömlek, pantolon ya da ayakkabı olabilir. Ben uğraşmayı severim diyorsanız bir kutu içerisine sevdiği şeylerden küçük hediyelikler olabilir. Totali 300 tl yapar. Mesela kutu içine parfüm, çorap, gömlek, güzel paketlenmiş sizin yaptığınız kurabiye olabilir. Bir Not, beraber çekilmiş resminiz falan. Detaylandırabilirsiniz böyle.

Birde soyle bir durum var esimin dogum gunuyle evlilik yol donumu arasinda 10 gun var.kiyafet hediye pasta vs olarak dogum gununde almay8 dusundum.300 tl dogum guni icin 300 tl evlilik yil donumu icin ayirdim evlilik yil donumu icin kendimede kiyafet almayo dusunuyorum.bu ay ekstra giderim 1000 olur.o yuzden evlilik yildonumu icin kalici hatira olcak bi hediye dusundum ama bulamadm

Fanatik takım tutar mı?
Kitap okur mu ?
Mesleği ne ?
Balık tutmayı sever mı?
Kıyafet dışında farklı bir şey almak istiyorsanız biraz ayrıntı vermeniz gerekir 🙃

Birde soyle bir durum var esimin dogum gunuyle evlilik yol donumu arasinda 10 gun var.kiyafet hediye pasta vs olarak dogum gununde almay8 dusundum.300 tl dogum guni icin 300 tl evlilik yil donumu icin ayirdim evlilik yil donumu icin kendimede kiyafet almayo dusunuyorum.bu ay ekstra giderim 1000 olur.o yuzden evlilik yildonumu icin kalici hatira olcak bi hediye dusundum ama bulamadm
Arada on gün varsa orta bi tarihte 600 tl bütçeli net bi konsept yapın bence 300 300 bölmektense 10 gün uğruna

Back
X