- Konu Sahibi misbonseverim
-
arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var yakında 14 şubat ne hediye alsam derdine düştüm kurtarın beniiiiaslında ben hazır bişeyler almak yerine kendim bişeyler yapmayı düşündüm hani şekilli bi yastık yapıp üzerine şirin bi şekilde isimlerimizi yazsam olur mu ki erkek böyle bişeyin kıymetini bilir mi ? yada hoşuna ne gider ? Beğenceği bişey almak istiyorum kızlar fikir verin nolurr
Of şimdi fark ettim yalnız benimde bir şeyler düşünmem lazım
Ayyy bende bütün fikirlerimi yılbaşında tükettim benimde birşeyler bulmam şart
Yılbaşının hediyesini önceden almıştım,14 şubata da çok az kaldı ağzım burnum geçer zaman
Kalpli kutuların içine notlar yazıp koymayın daHerkes bunu yapıyor artık ve çok fazla bilindik bir şey oldu
Erkeklere daha kullanabileceği şeyler alın bence,öyle çok romantik işi şeylerden anlamazlar.Ha anlarlar da kullanabilecekleri şeyler daha hoşlarına gider.
Mesela illa elle bir şey mi yapacaksın örgü ör.
Teknoloji manyağı ise telefon,tablet olabilir.
Şıklığına önem veriyorsa çok güzel saatler var bir saat al.
Giyim olabilir.Ya da sevdiği bi markanın spor ayakkabısı.Futbolu seviyorsa özellikle krampon tarzı bir şey forma..
Ne almıştın belki bi fikrimiz olur
Kol saatiistediği bi kol saati vardı buralarda bulamamıştı bende fırsat bu deyip internetten almıştım o ara erkenden de verdim
ya resmen takım tutmuyor futbolla alakası yok teknolojiylede pek öyle yakın değil giyimde daha önce aldım allahıım ne zor iş bu ya
Ben onu yıl dönümümüz için düşünüyorum 1 mart
14 Şubat için başka birşey bulmalıyım:26:
ya resmen takım tutmuyor futbolla alakası yok teknolojiylede pek öyle yakın değil giyimde daha önce aldım allahıım ne zor iş bu ya
Sizin özel günlerde bizimkiler gibi hep sene başına sıkışmış anlaşılan doğum günleri,yıldönümleri..yetmezmiş gibi yılbaşısı sevgililer günüsü beynim dönüyor bu sene başlarında
Kol saatiistediği bi kol saati vardı buralarda bulamamıştı bende fırsat bu deyip internetten almıştım o ara erkenden de verdim
bişeye ihtiyacı varsa onu alabilirsin ne kadar klişe olsa da tuttuğu takımın lisanslı ürünleri de olabilir çok hoşlarına Gidiyo. Biliyosan atkı bere örebilirsin onun için anlamlı olur. Traş makinesi veya resim çekmeyi çekilmeyi seviyosa fotoğraf makinesi de olabilir. Aşk küreleri var resmini yaptırabiliyosun içine o da hoş bi de bi kitap sitesi var karikatürlu olanlardan değil ama roman gibi yapıyolar ordan sevgiline kitap yaptırabilirsin şimdilik bu kadar geldi aklıma. Kolay gelsin şimdiden :)
Hem yılbaşı hem doğum günüydü o kadar arada kalmıştım ki ama tüm planım kazasız belasız işledi
Sırada 14 şubat ve 1 mart var
modelini sölesene bende bi bakim :) bende şu an saat düşünüyorum bi iki model var netten beğendm de kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?