hediye :(

misbonseverim

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
17
0
6
35
Bolu
arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var yakında 14 şubat ne hediye alsam derdine düştüm kurtarın beniiii:3: aslında ben hazır bişeyler almak yerine kendim bişeyler yapmayı düşündüm hani şekilli bi yastık yapıp üzerine şirin bi şekilde isimlerimizi yazsam olur mu ki erkek böyle bişeyin kıymetini bilir mi ? yada hoşuna ne gider ? Beğenceği bişey almak istiyorum kızlar fikir verin nolurr :16:

arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var yakında 14 şubat ne hediye alsam derdine düştüm kurtarın beniiii:3: aslında ben hazır bişeyler almak yerine kendim bişeyler yapmayı düşündüm hani şekilli bi yastık yapıp üzerine şirin bi şekilde isimlerimizi yazsam olur mu ki erkek böyle bişeyin kıymetini bilir mi ? yada hoşuna ne gider ? Beğenceği bişey almak istiyorum kızlar fikir verin nolurr :16:

Yılbaşını atlattık sıra 14 şubatta:1:
Valla benim odunum anlamaz öyle yastıktan filan:32:
Şu an yılbaşının sarhoşlugunu yaşıyor:23:
Düşünmek lazım 14 şubatı sevgilimin hoşuna gider diyorsan yap yastığını:9:

Kalpli kutuların içine notlar yazıp koymayın da :1: Herkes bunu yapıyor artık ve çok fazla bilindik bir şey oldu :1:

Erkeklere daha kullanabileceği şeyler alın bence,öyle çok romantik işi şeylerden anlamazlar.Ha anlarlar da kullanabilecekleri şeyler daha hoşlarına gider.

Mesela illa elle bir şey mi yapacaksın örgü ör.

Teknoloji manyağı ise telefon,tablet olabilir.

Şıklığına önem veriyorsa çok güzel saatler var bir saat al.

Giyim olabilir.Ya da sevdiği bi markanın spor ayakkabısı.Futbolu seviyorsa özellikle krampon tarzı bir şey forma..

bende erkeklerin öle yastık romantik şeylerdi hoşlanıcağını düşünmüyorum aynen kullanışlı şeylerle daha çok mutlu oluyolar ben alacağım hediyenin yanına şu sıcak kalpler varya nette görmüştüm hoşuma gitti bi tane ondan eklicem ama :51:

Kalpli kutuların içine notlar yazıp koymayın da :1: Herkes bunu yapıyor artık ve çok fazla bilindik bir şey oldu :1:

Erkeklere daha kullanabileceği şeyler alın bence,öyle çok romantik işi şeylerden anlamazlar.Ha anlarlar da kullanabilecekleri şeyler daha hoşlarına gider.

Mesela illa elle bir şey mi yapacaksın örgü ör.

Teknoloji manyağı ise telefon,tablet olabilir.

Şıklığına önem veriyorsa çok güzel saatler var bir saat al.

Giyim olabilir.Ya da sevdiği bi markanın spor ayakkabısı.Futbolu seviyorsa özellikle krampon tarzı bir şey forma..

ya resmen takım tutmuyor futbolla alakası yok teknolojiylede pek öyle yakın değil giyimde daha önce aldım allahıım ne zor iş bu ya:47:

ya resmen takım tutmuyor futbolla alakası yok teknolojiylede pek öyle yakın değil giyimde daha önce aldım allahıım ne zor iş bu ya:47:

İllaki ilgisinin olduğu bir şeyler vardır.Herkesin bi ilgi alanı var.Mesela kişisel bakım sepeti al.Parfüm,deodorant,rollon,diş macunu,şampuan,krem,traş losyonları vs..böyle bi paket yaptır.Yanına da el işi yastığını da koy al sana mis gibi hediye:1:

Ben onu yıl dönümümüz için düşünüyorum 1 mart:1:
14 Şubat için başka birşey bulmalıyım:26:

:1: Sizin özel günlerde bizimkiler gibi hep sene başına sıkışmış anlaşılan doğum günleri,yıldönümleri..yetmezmiş gibi yılbaşısı sevgililer günüsü :27: beynim dönüyor bu sene başlarında :1:

:1: Sizin özel günlerde bizimkiler gibi hep sene başına sıkışmış anlaşılan doğum günleri,yıldönümleri..yetmezmiş gibi yılbaşısı sevgililer günüsü :27: beynim dönüyor bu sene başlarında :1:

Hem yılbaşı hem doğum günüydü o kadar arada kalmıştım ki ama tüm planım kazasız belasız işledi:51:
Sırada 14 şubat ve 1 mart var:1:

bişeye ihtiyacı varsa onu alabilirsin ne kadar klişe olsa da tuttuğu takımın lisanslı ürünleri de olabilir çok hoşlarına Gidiyo. Biliyosan atkı bere örebilirsin onun için anlamlı olur. Traş makinesi veya resim çekmeyi çekilmeyi seviyosa fotoğraf makinesi de olabilir. Aşk küreleri var resmini yaptırabiliyosun içine o da hoş bi de bi kitap sitesi var karikatürlu olanlardan değil ama roman gibi yapıyolar ordan sevgiline kitap yaptırabilirsin şimdilik bu kadar geldi aklıma. Kolay gelsin şimdiden :)

bişeye ihtiyacı varsa onu alabilirsin ne kadar klişe olsa da tuttuğu takımın lisanslı ürünleri de olabilir çok hoşlarına Gidiyo. Biliyosan atkı bere örebilirsin onun için anlamlı olur. Traş makinesi veya resim çekmeyi çekilmeyi seviyosa fotoğraf makinesi de olabilir. Aşk küreleri var resmini yaptırabiliyosun içine o da hoş bi de bi kitap sitesi var karikatürlu olanlardan değil ama roman gibi yapıyolar ordan sevgiline kitap yaptırabilirsin şimdilik bu kadar geldi aklıma. Kolay gelsin şimdiden :)

çok güzel fikirler vermişsin canım sağol :16:

Hem yılbaşı hem doğum günüydü o kadar arada kalmıştım ki ama tüm planım kazasız belasız işledi:51:
Sırada 14 şubat ve 1 mart var:1:

Zor bu işler :1:

modelini sölesene bende bi bakim :) bende şu an saat düşünüyorum bi iki model var netten beğendm de kararsızım

Linki bu;

EMPORİO ARMANİ ERKEK SAAT AR5858 GittiGidiyor'da 101241805

Bende bu siteden sipariş vermiştim.Benim ki klasikçidir biraz metal kordonlar felan.Onun istediği bu saatin benzeri ama metal kordondu.Ben değişiklik yaptım ufacık :1: birazda spora kaçsın diye bu modeli aldım.

El emeği olsun diyorsan atkı ör :6:
Bide kendi ellerinle pasta yap ona yedir :1: Olur bence :61:

Back
X