Hediyelerini isteyen sevgili

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Konu açmıştım burda fake hesaptan başka birine erkek arkadaşımla kavga mi anlatıp barışır miyiz diye sormuştum bunun üzerine ayrılmıştık dün onunla konuşmaya çalıştım çok sert tepkiler verdi bana , en sonunda hasta mısın seni istemiyorum buna saygı duy dedi sonrada aldığı hediyeleri istemiş ben attığı son 3-4 mesaja cevap vermemiştim zaten hediyelerin derdine düştüğünü gorunce iyice şok oldum sonra 3-4 defada aradı ama açmadım , eşyalarımın ustune yatmak istiyor diyede düşünsün istemiyorum bir yandan da bunu Yüzün e vurmak istiyorum ne önerirsiniz?

Oraya gelince eşyaları toplar ev arkadaşıma veririm o da arkadaşına verir , sabret eşyaların bende kalmaz bunun için de arayıp durma yazsam

Zaten geri verilmesi gerekmez mi? Kabul etmeyen birinin hediyelilerini hayrına dağıtmışlığım bile vardır. Hırs yapmanıza gerek yok, bitmiş gitmiş. Hediyenin arasına durumu açıklayan bir yazı yazıp, özür dileyebilirsiniz veya artık durumu kabul edersiniz. Laf sokma vs daha da gözünde düşürür sizi.

Bileziği ayının koluna tak, anahtarlığı da bi tarafına montele yine ayının, karşı ödemeli gönder koyver gitsin Allahın ergeni
Yaa çok güldüm. alemsin. Bence çok mantıklı bi fikir.

Konu sahibi bu bilezik ve ayıyı da bu ergen sizden önceki eski kız arkadaşından isteyip size vermiş olabilir mi. Büyük ihtimal hemen birini buldu sizden alıp ona hediye edecek. Bilekliğin iç kısmına ikinizin ismini kalp ile yazdırın. Sizden başkasına hediye ederse bakmadan foyası çıkar ortaya yeni kız arkadaşınada rezil olur intikam almış olursun. Valla ben olsam yapardım

Baskasina verecek herhalde masraf etmek istemio.Ben olsam vermem altini satar yemek falan yiyip selfie ceker bilekligin dönusumu yazardim

Ay cok iyi ya dusunsene bakmadan yeni sevgilisine veriyormus rezillik ama bakar bu cakal :-D

Ay cok iyi ya dusunsene bakmadan yeni sevgilisine veriyormus rezillik ama bakar bu cakal :-D
Aynen bu kk sayesinde zehir gibi oldum arada geliyo aklıma böyle şahane fikirler. Ama nurov'un fikrinede bayıldım yani. Konu sahibi ikimizin fikrinide yapabilir bence. Yazıyı küçük yazdırsın ya da sadece baş harflerini yazdırsın. Erkekler pek detaycı olmuyo bakacağını zannetmem pek. Hem bakıp görse bile kimseye veremeyeceğinden mecbur bozdurup zarara uğramış olur bişe olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…