- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
Aynen bu kk sayesinde zehir gibi oldum arada geliyo aklıma böyle şahane fikirler. Ama nurov'un fikrinede bayıldım yani. Konu sahibi ikimizin fikrinide yapabilir bence. Yazıyı küçük yazdırsın. Erkekler pek detaycı olmuyo bakacağını zannetmem pek. Hem bakıp görse bile kimseye veremeyeceğinden mecbut bozdurup zarara uğramış olur bişe olmaz.
Bence cevap yaz onlari sana ben yollayacagim sonucta benim ozelim arkadasimin toplamaya hakki yok sen adres ve ben kargoyla yollayacagim diye yaz hemen cevap verir madem bu kadar uzerine dusuyor arkadasin dedi gibi 3 5 tas koy karsi odemeli gonde hodukDün tartışıyorduk ben mesajlarına cevap atmayınca, hazır sen yokken ev arkadaşın bana ait eşyaları toplasın benim arkadaşım alsın demiş, bunada cevap alamayınca attigin mesajı tekrar at yazmis oysaki ben bişey yazmamıştım sonrada soru işareti atıp 3 defa aramış bende hicbir cevap vermedim
Bence cevap yaz onlari sana ben yollayacagim sonucta benim ozelim arkadasimin toplamaya hakki yok sen adres ve ben kargoyla yollayacagim diye yaz hemen cevap verir madem bu kadar uzerine dusuyor arkadasin dedi gibi 3 5 tas koy karsi odemeli gonde hoduk
Boş ver ya altının peşine düşmüş işte. Bence sen benim dediğim gibi yap karşı ödemeli gönder. Bu da ona iyi bir ders olur.Ne kadar eşyalarının pesinde koşacak ne kadar arayacak diye merak ediyorum
Boş ver ya altının peşine düşmüş işte. Bence sen benim dediğim gibi yap karşı ödemeli gönder. Bu da ona iyi bir ders olur.
Merak ettiginize degmez sevgili kisisinden pahali hediyeler kabul etmeyin sonra cirkinlesiyorlar ayilirken bile guzel ayrilmak lazim bazenŞu an ailemin yanındayım, yarın dönüyorum oraya , adresi bende yok ama bulabilirim , Dediğinuzi düşünücem, yada ne kadar koşacak bu eşya konusu için merak ediyorum
Ben oyle bi fikir verdim sevgili kisisi altinin oesine dusmus arkadas vermissin hediye ne istiyon geri bence karsi taraf paragoz istedigi gibi soylesin kizda der altinin pesine dustu ayicigin pesindeydi ben niye paramdan olayim degmez bence boyleleri icin ama tabi konu sahibi bilir ben olsam oyle yaparim kargo odememek icin senin ev arkadasin toplasin benim arkadasa versin ben ondan alayim demis net paragozYolla gitsin ne uğraşacaksın, birisi karşı taraf ödemeli yolla demiş bence onu da yapma. Adını paragöze çıkarır böyleleri.
Ben oyle bi fikir verdim sevgili kisisi altinin oesine dusmus arkadas vermissin hediye ne istiyon geri bence karsi taraf paragoz istedigi gibi soylesin kizda der altinin pesine dustu ayicigin pesindeydi ben niye paramdan olayim degmez bence boyleleri icin ama tabi konu sahibi bilir ben olsam oyle yaparim kargo odememek icin senin ev arkadasin toplasin benim arkadasa versin ben ondan alayim demis net paragoz
Ne yapmis konu sahibesi ona gore soyledigim her sozu geri alacagim cunkudiger yorumlarda adamin neden suclandigini anlamadim. siz adama oyun oynamissiniz, o da aymış ve sizden soğumuş. sonuna kadar hakli. sinirini hediyeleri geri isteyerek cikarmak istiyor olabilir. siz zaten suclusunuz bir de adama ne laf soksam derdine dusmussunuz. dogru duzgun gonderin adamin aldiklarini, iliskiyi beceremeyen sizsiniz, birakin o da ayrilmayi becerememis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?