yarın test alıcam zaten ama çocuk için şuan hazır değilim zaten ben bir ihtimal mi diye düşündüm sadece adet görüpte hamile oldugunu farkedemeyenlerı duyunca şüphede kaldım açıkcasıDoktora gıtmeyı denesen sekerım kımse senı ümitlendirmek istemez.
Herşey gönlunce olsun
Hakkında hayırlısı canımyarın test alıcam zaten ama çocuk için şuan hazır değilim zaten ben bir ihtimal mi diye düşündüm sadece adet görüpte hamile oldugunu farkedemeyenlerı duyunca şüphede kaldım açıkcası
amin canımmHakkında hayırlısı canım
internetten baktım kadarıyla o kadar çok varmış kı böyle olan hamilelik belirtisi olarak adet olmamak diye biliyoduk ama değilmiş bu şekilde adet görerek hamile oldugunu bılmeden çocuğunu düşüren insanlar bile varmış o yuzden dikkat etmek lazım adet olsak bile bi bebişin günahına girmek istememmhaberlerde görmüştüm yabancı bi kız hep adet oluyomuş hamile olduğunuda bilmiomyş 9. ay sancılanmış adet sancısı sanıp doktora gitmiş doğuma almışlar kızı .. herşey olabilir bu hayatta
evet zaten kadınlar genelde ilk bebeğini düşürürmüş adet gördüm sanarlarmış . yani genelde ilk gebelikler kimyasal olurmuş ve kadınlar hamile olmadığını bilmeden adet oldum sanıp bebeği düşürürlermiş.internetten baktım kadarıyla o kadar çok varmış kı böyle olan hamilelik belirtisi olarak adet olmamak diye biliyoduk ama değilmiş bu şekilde adet görerek hamile oldugunu bılmeden çocuğunu düşüren insanlar bile varmış o yuzden dikkat etmek lazım adet olsak bile bi bebişin günahına girmek istememm
eşinizin ablası ne zaman öğrenmiş hamile oldugunuBenim eşimin ablası da Öyle olmuş.
Heralde 5 yada 5 aylığa yakınmış. Öyle demişlerdi.eşinizin ablası ne zaman öğrenmiş hamile oldugunu
ben de öyle olabilirim heraldeee .....Heralde 5 yada 5 aylığa yakınmış. Öyle demişlerdi.
Ben yalancı adet denilen adet gördüm hafif şekilde. Üç gün sürdü. Sonra kesildi. Aşırı baş ağrısı, tiksinme olduğu için ağrı kesici almaya girdim eczaneye. Tabi yalancı adet olaylarından falan haberim yoktu. Bir anda gebelik testi alıverdim. Tamamen içgüdüsel oldu. Eve gittim yaptım, pozitif çıktı :)
Yalancı adetler gerçeği kadar güçlü olmuyormuş. Bir de 5 aylık göbek zaten büyük oluyor.
Neyse bekleyip görelim :)[/QUO
yalancı adet hiç duymamıştım o nasıl oluyormuş benim adetim 3 gün sürer hep ama bir iki aydır ıkı gun suruyo
adetliyken mi yaptınız peki gebelik tetsiniBen yalancı adet denilen adet gördüm hafif şekilde. Üç gün sürdü. Sonra kesildi. Aşırı baş ağrısı, tiksinme olduğu için ağrı kesici almaya girdim eczaneye. Tabi yalancı adet olaylarından falan haberim yoktu. Bir anda gebelik testi alıverdim. Tamamen içgüdüsel oldu. Eve gittim yaptım, pozitif çıktı :)
Yalancı adetler gerçeği kadar güçlü olmuyormuş. Bir de 5 aylık göbek zaten büyük oluyor.
Neyse bekleyip görelim :)
Benim normalde 7 gün sürüyor. Hormonlardan sanırım demiştim ama demekki bebiştenmişyalancı adet hiç duymamıştım o nasıl oluyormuş benim adetim 3 gün sürer hep ama bir iki aydır ıkı gun suruyo
Yok adet bitmişti. Zaten varla yok arasında oldu. Büyük ped kullanmadım hiçadetliyken mi yaptınız peki gebelik tetsini
eczaneye yetişebilirsem kapanmadan hemen alıcam ama sabah yapıcam :)test sonucu bildir meraklandım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?