hem adet görüp hem hamile olabilirmiyim cvp lütfeeeeen !!!!

bir rus arkadasım vardı hamılelıgını anlamamıs
ben de dogal olarak '' ee adet zamanın gelmeyınce hıc mı anlamadın?'' dedım. o da '' adet oldum hamıleymısım '' dedı. sacmala demıstım
ama oluyormus ıste :=)

Merhaba kizlar bir sorum olacak ben adet oldugumda agrilardan duramam ve cok kanamam olur ama bu ay hem erken geldi hemde az oldum hep lekelenme seklinde bi acik kahvrengi bi kapali arada biraz kanamam oluyor ve hic agrilarim yok .. sizce nedir bu üstüne görme vlnmi? Yardim edin lütfen

Kistte olablr dış gebelkte önce evde test yap sonra dr git

[QUOTE="Minemacar, post: 43222142, member: 685454

bizede resim at cnm 5 aylik hamilesin way be[/QUOTE]

Benim inanasım gelmiyor bu duruma nedense
Benimde inanasım gelmiyor 5 ayda hiçmi belirti olmaz? Ilk ay yerleşme kanaması diyelim ok 2 ayda belli olması lazım en gec tuhaflık var tabı Allah bilir yinede hayırlısı

beş aylık oldugunu bilmiyorum hastaneye gitmedim daha yarın gidicem test cubuğu pozitif beş aydır korunmuyorum

ya burda yazdıklarınıza inanamıyorum pardon da ben kıme neyı ispatlamak zorundayım ben bi durumumu belirttim internette araştırdıgıma görede böyle vakalar olabiliyomuş kımısı 9 ay doğurana kadar adet görüyomuş bu sıtede de varmı dıye sormak ıstedım fıkır alışverısı için ama hata etmişim demek ki ben beş aydır hamileymişim dıye birşey demedım beş aydır korunmuyorum dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…