Hem ağlarım hem giderim

yurtdışına gitmiyosun yahu. yakınsa hergün gidersin. sonra yavaş yavaş azaltırsın haftada bire düşürürsün. bu kadar duygusal şeyapmayın :) yeni evin kokusu, yeni mobilyaların kokusu pek bi güzel oluyo.. evinde tadını çıkar..

Yakınmışsınız madem, hiç kendi kendine üzülme. Düğünde de nişan vs takılarından varsa tutuştur annenin eline, merasim sırasında taksınlar. Millet de lafını sözünü etmez sonradan.

Allah mutlu etsin.

Allah mesut etsin de hazir hissetmiyorsaniz evlenmeyin lütfen. Aynilarini erkekler soylese topa tutmustuk. Bu kadar dramatize edilecek bisey degil bu. Kendi karariniz neticede. Kimse zorla evlendirmiyodur eminim 5dk mesafede istediginiz zaman gorursunuz. Anacigi obur dunyada olanlara simariklik gelir boyle seyler!!!

Eşime de dedim üzüldüğümü o da zamanla alışacağımızı bunun normal olduğunu söyledi. Herkesin durumu kendine göre zor. Ölümü neden katıyosunuz ki şimdi.

ailemden yaklaşık 1500 km uzaklıktayım.. düğün bitiminde abime sarılıp yarım saat ağladık.. hala düğün cd lerinde o bölümü izleyemem.. ama 4 yıl uzakta okuduğum için hemen alıştım.. sadece ayrılma kısmı zordu

Çok yakın 5dk, sürekli giderim gibi geliyo.

Ben hic oyle hisssetmedim evlenirken
Hatta islerimizi ancak bitirip yatip uyumustuk dugunun bir gun oncesi. Dunyanin bir ucuna geldim evlenip.Ozlemiyor muyum? Hemde cok, ama gurbetteyim,yalnizim gobi konulara otakilir kalirsam esimi,cocugumu, kendimi ihmal edecegim..
Siz 5 dk.mesafedesiniz yapmayin boyle.İstediginiz zaman cikip gidersiniz annenize dert etmeyin.
Altini,gumusude kafaya takmayin.Anin keyfini cikarin.

5dakikalık mesafe de olsa baba evinden çıkmak ayrı bir hüzün, karışık duygular.. O evden çıkmak, artık orada yaşamıyor olmak...

Allah herkese böyle gelinliği ile çıkmayı, sevdiği ile evlenmeyi ağız tadıyla yuva kurmayı nasip etsin. Hayırlı olsun, mutluluklar dilerim..

İlk zamanlar özlenir ama zamanla herkes kendi evini benimser, görüşme, gidip gelme konusunda da bi düzen tutturdunuz mu, oh tamam işte.. Sağlık olsun, gerisi mühim değil

Şöyle dieyim çok genç yaşta evden ayrıldım evli de değilim evlenmedim hiç ama hiç gitmem aramam sormam bile doğru düzgün

Amin canım inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…