- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kocamı da istiyorum ama annemi de istiyorum psikolojim cortu çektiKedicik evlenmiyon demi vazgectin mi kız
Ay yeni görüyom yorumunuu evett inşallah aşkımla uyucam uyancam ama insanın bir yanı buruk kalıyorAma kocanla uyancaksin diger sabah. Bide bunu dusun
Ayy o yeni halilardan ne toz cikarryurtdışına gitmiyosun yahu. yakınsa hergün gidersin. sonra yavaş yavaş azaltırsın haftada bire düşürürsün. bu kadar duygusal şeyapmayın :) yeni evin kokusu, yeni mobilyaların kokusu pek bi güzel oluyo.. evinde tadını çıkar..
Ayy o yeni halilardan ne toz cikarr
Ay sorma koltukların altı pamuk pamuk olmuş halının tüyünden pazar günü süpürrüm bütün evitüy tüy... bir sene fırçaladım daha çıkıyor. kedicikk annene söylede senin evine gelsin. bol bol halı fırçalarsınız :)
Ev tertemiz. Balayina gittim geldim ev less. Bi sok olmustum. Yikamaya verdim sonra olmadi canimtüy tüy... bir sene fırçaladım daha çıkıyor. kedicikk annene söylede senin evine gelsin. bol bol halı fırçalarsınız :)
Eşime de dedim üzüldüğümü o da zamanla alışacağımızı bunun normal olduğunu söyledi. Herkesin durumu kendine göre zor. Ölümü neden katıyosunuz ki şimdi.Allah mesut etsin de hazir hissetmiyorsaniz evlenmeyin lütfen. Aynilarini erkekler soylese topa tutmustuk. Bu kadar dramatize edilecek bisey degil bu. Kendi karariniz neticede. Kimse zorla evlendirmiyodur eminim 5dk mesafede istediginiz zaman gorursunuz. Anacigi obur dunyada olanlara simariklik gelir boyle seyler!!!
İnşallah canım benimmbenim daha ortada evliliğin e si yok ama ben bile düşününce hemen duygulanıyorum.
umarım cok mutlu olursun eşinle..
Çok yakın 5dk, sürekli giderim gibi geliyo.
Aglamayin mutlu olun diyeEşime de dedim üzüldüğümü o da zamanla alışacağımızı bunun normal olduğunu söyledi. Herkesin durumu kendine göre zor. Ölümü neden katıyosunuz ki şimdi.
Amin canım inşallahh5dakikalık mesafe de olsa baba evinden çıkmak ayrı bir hüzün, karışık duygular.. O evden çıkmak, artık orada yaşamıyor olmak...
Allah herkese böyle gelinliği ile çıkmayı, sevdiği ile evlenmeyi ağız tadıyla yuva kurmayı nasip etsin. Hayırlı olsun, mutluluklar dilerim..
İlk zamanlar özlenir ama zamanla herkes kendi evini benimser, görüşme, gidip gelme konusunda da bi düzen tutturdunuz mu, oh tamam işte.. Sağlık olsun, gerisi mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?