Hem ağlarım hem giderim

Icimi yaktin ben ne edeyim arabayla 24 saatlik bir yere geldim turkiyenin bir ucundan diger ucuna,zor cok zor benimde babam cok sıkıntıliydi evlenirkwn pek uzulmedim bile ama annemi ona emanet etmek zordu hala aglarim annem aklima gelince ve gurbetlikten mi ne babami bile ozleyebiliyorumarada

Canım benim kıyamam,zamanla alışacaksın.
Ben de sen gibiydim,kına gecemden sonra annemin koynunda uyudum,o ağladı,ben ağladım.
Düğün oldu o gün de pek yüzüm gülmedi ama sonrasında alışıyorsun.
Hala anneme gittiğimde ki 10 dakikalık mesafede,odama girerim,içim burulur..
Lakin artık kendi evim kendi düzenim var.
Ailenden kopuyorsun gibi düşünme,ailen daha da büyüyor artık.

Ay ilahi deli şey 5 dk için ağlıyorsun :) tabi ki insanda garip duygular oluyor. Ilk bikaç ay adapte zor olursun da sonra evim de evim ille de kendi evim dersin. Annenin babanın çocukluğunun geçtiği evde olsa ille de kendi evim dersin

Evden ayrılmak filan garip duygular işte

Evet öyle düşünmek istemiyorum

Ailene mutlu olduğunu yansit gün boyu. .zaten baban beline kurdele baglarken ipler kopuyor Ayy canım babam geldi aklıma. O anın resimlerine bile bakmıyorum.

Kız yapma Allahın gücüne gider ne güzel sevdiceğinle yuva kuruyorsun ben daha yeni sevgilimden ayrıldım bu yüzden. kendi evin kendi düzenin kendi Eşyaların olcak belli yaştan sonra anne evine sığamıyo insan zaten aranız 5 dakikaymış özledin mi hoop oradasın

Ayy yapmayin onu ya. Cok kotu bi goruntu. Bekaretin simgesi mi o?

Ayrica gelinligin de butun havasini goturuyo
Bekaret simgesi yada değil ne fark eder. Bu bi gelenektir bizde kırmızı kuşakla çıkar gelin babasının evinden düğün yerine kadar durur sonra çıkartılır. Gelinlik Onsuz anlamsız bence. Havasını falan da bozduğu yok. Gelinliği hava yapmak için giyiyorsan o ayrı.

Ya evet ben hava yapmak icin giydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…