- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Tabi herkesin diyaloğu farklı oluyoŞöyle dieyim çok genç yaşta evden ayrıldım evli de değilim evlenmedim hiç ama hiç gitmem aramam sormam bile doğru düzgün
eyim özlemiyorum ben bide duygularını belli etmeyen biriyimTabi herkesin diyaloğu farklı oluyo
Başından beri aranızda bi mesafe varsa hep öyle sürüyo malesef.Ne bil
eyim özlemiyorum ben bide duygularını belli etmeyen biriyim
Yarın kına gecesi pazar nikahdüğün yarın mı?
kına gecesi yapmadınız mı?
Evden ayrılmak filan garip duygular işteAy ilahi deli şey 5 dk için ağlıyorsun :) tabi ki insanda garip duygular oluyor. Ilk bikaç ay adapte zor olursun da sonra evim de evim ille de kendi evim dersin. Annenin babanın çocukluğunun geçtiği evde olsa ille de kendi evim dersin
Evet öyle düşünmek istemiyorumCanım benim kıyamam,zamanla alışacaksın.
Ben de sen gibiydim,kına gecemden sonra annemin koynunda uyudum,o ağladı,ben ağladım.
Düğün oldu o gün de pek yüzüm gülmedi ama sonrasında alışıyorsun.
Hala anneme gittiğimde ki 10 dakikalık mesafede,odama girerim,içim burulur..
Lakin artık kendi evim kendi düzenim var.
Ailenden kopuyorsun gibi düşünme,ailen daha da büyüyor artık.
Offf o anı ben de düşünmek istemiyorum çok zor olacakk ama inşallah alışacağımmAilene mutlu olduğunu yansit gün boyu. .zaten baban beline kurdele baglarken ipler kopuyorAyy canım babam geldi aklıma. O anın resimlerine bile bakmıyorum.
Ayy yapmayin onu ya. Cok kotu bi goruntu. Bekaretin simgesi mi o?Offf o anı ben de düşünmek istemiyorum çok zor olacakk ama inşallah alışacağımm
Gece gece benide duygulandirdin :'(Offf o anı ben de düşünmek istemiyorum çok zor olacakk ama inşallah alışacağımm
Bekaret simgesi yada değil ne fark eder. Bu bi gelenektir bizde kırmızı kuşakla çıkar gelin babasının evinden düğün yerine kadar durur sonra çıkartılır. Gelinlik Onsuz anlamsız bence. Havasını falan da bozduğu yok. Gelinliği hava yapmak için giyiyorsan o ayrı.Ayy yapmayin onu ya. Cok kotu bi goruntu. Bekaretin simgesi mi o?
Ayrica gelinligin de butun havasini goturuyo
Ya evet ben hava yapmak icin giydimBekaret simgesi yada değil ne fark eder. Bu bi gelenektir bizde kırmızı kuşakla çıkar gelin babasının evinden düğün yerine kadar durur sonra çıkartılır. Gelinlik Onsuz anlamsız bence. Havasını falan da bozduğu yok. Gelinliği hava yapmak için giyiyorsan o ayrı.
Belli belli.Ya evet ben hava yapmak icin giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?