- 16 Mayıs 2012
- 118
- 31
- 98
- Konu Sahibi CADUUmeduusa
-
Ayrıca sizene cevabını verecekseniz yazmayın yapıcı fıkır beklıyorum bana ne olsa zaten yazmamSize ne? Adam daha alımlı, şu bu
Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorsunuz kadın dışarıya yansıtmıyorsa?
Yine de karışmayın derim ben. Sonra size bilenirler. Dinlemekle yetinin. Bu devirde intihar tehdidi mi kalmış? Çık rahatsızsa boşansın.Adamda kadında kuzenim. Adam Yüzeysel anlatıyor. Çıkış bulamıyor ağladıgına dahi şahit oldum
Yapıcı dıyorum. Zaten bırseyler dayatmıcam. Bır yuvanın yıkılması bu kadar basite alınmamalı çare olmaya calısyorumYine de karışmayın derim ben. Sonra size bilenirler. Dinlemekle yetinin. Bu devirde intihar tehdidi mi kalmış? Çık rahatsızsa boşansın.
İstediğim cevabı yazarım yorum yapılıyorsa. Ben de konunun size ne olduğunu düşündüm ve yazdım!Ayrıca sizene cevabını verecekseniz yazmayın yapıcı fıkır beklıyorum bana ne olsa zaten yazmam
Kızı kötüledikçe kötülemiş. Sonra da "olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın" diyor.Hic masum yardimsever kuzen yazisi gibi olmamis yazdiklariniz
Adam hemen bosansinAdamda kadında kuzenim. Adam Yüzeysel anlatıyor. Çıkış bulamıyor ağladıgına dahi şahit oldum
Tesekkur ederm bende bunu önermiştim boyle bır yol izlenecek insallahPsikolojik destekten başka yapılacak bir şey yok ve bey kişisi eğer boşanmak istiyorsa boşansın. Şimdiye kadar eşi ayrıldı, sevgilisi ondan ayrıldı diye ölen birini ne duydum ne gördüm. Herkes kendi canını başkasından daha çok sever. Ancak eğer devam edeceklerse maddi durum da el veriyorsa en mantıklısı hem psikolojik danışmanlık sertifikası olan bir psikiyatriye gitmek bir de bu süreçte kesinlikle çocuk filan düşünmemeleri. Bir bebenin daha hayatı kararmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?