Hem akraba evliliği hemde paranoyak eş napmalı ?

Benim bilmek istedigim simdi, Evli ciftdeki Bayan ile araniz ne derecede iyi durumda? Bastan bende Konu icerigini "erkek icin" yönelik meyillenmis gibi algiladim, muhtemelen belkide üstüne eklenen Yorumlardan da kaynaklanabilir.

Ancak bir ev düzenine girisim yapmak gercekten riskli bir durum. Bastalarda Esim ile tatsizliklar, kavrayamadigimiz durumlar oldugunda Annem ve KV bile bizi kendimize biraktilar - neden mi? daha evliligin basindayiz ve bunu kendi capimizda halletmemiz gerekir. Ha tamam, simdi ikimizden biri saglik nedeniyle bir zarar görse, farkli tabi.

Kendiniz de yazmissiniz Bayan asiri derecede kiskanc. O Cift kendince bir yardim destek istemedigi sürece siz kötü olacaginizi düsünüyorum. Bu nedenle de o Bayan ile araniz ne durumda bunu bilmek istedim.

Kadın kıskançlığı ve huysuzluğunun tek sebebi vardır.İlgi ve sevgi yetersizliği.Boşanmak istiyorum diyeceğine karısına ilgi sevgi göstersin.Onunla mutlu olmaya mutlu etmeye çalışsın

desene kadın tüm kadınların acısını çıkarıyor kocasından genelde kadın kısıtlanır kıskanılır hayatı zindan edilir ya. Tabi bu işin şakası kadını destek alması için ikna edin. Böyle hayat mı geçer???

seen galmamış bence=) .ayrıca baya ayrıntıya kadar bılıyosunuz.hiç hoşuma gtmedi.

Şiddet mi var?
Adam karısını dövdüğünü de mi size anlattı?
Böyle bir durumda ne olursa olsun konuda bunu belirtmeden sadece kızı kötülemeniz de saçma.
Kız hiçbir şey anlatmıyorsa şiddet olduğunu erkekten öğrendiniz. Umarım boşanırlar.

Akraba evliliği biterse bitsin ne sorun olursa olsun ve bi erkeğim evdeki sorunu dışarı anlatması yanlış bi davranış

Karışmayın çünkğ kararı ortak vermeliler yarın adam keşke ayrılmasaydım derse sen suçlu çıkarsın yada kadın sen yaptın der senden bilir
Adam karısına anlatsın bu kıskançlığın yüzünden boşanmayı düşünüyorum bu huyunu değiştir bizim için diye yani sana anlatmak yerine çözmeye çalışsın

Sonu boşanmadir. Piskologa gitsin kadin, bu kadar kiskanclikla bu evliliyi yurutemez ...

Tek sorun kıskançlık değil, evlilikte şiddet varmış. Konu sahibinin dediğine göre.

Ben bu kadınlardan korktum. Konu sahibi pisikolog arkadaşlardan, benzer durumu yaşayan arkadaşlardan yardım istemiş. Ayrılmaları iyi olmaz demiş. Ama buradaki hanımlar ne anlamış, konu sahibi çifti ayırıp kuzeni kendine almak istiyor sanmış. Kişi kendinden bilir işi...

CADUUmeduusa bence karışmayın. Koskoca adam bu işe bir çözüm bulamadıysa aile büyüklerinden yardım istesin.

Karismayin, ilerde barisirlar , aralarından su sızmaz kötü olan siz olursunuz. Bir de akrabaymis, hiç bulaşmamak lazım.

Yapıcı dıyorum. Zaten bırseyler dayatmıcam. Bır yuvanın yıkılması bu kadar basite alınmamalı çare olmaya calısyorum
Bu yuvanın neresini tutacaksın da elinde kalmayacak ? Sırf kuzenlerin diye mi bosanmalarini istemiyorsun , ne hakla ? Adamın yerinde olsam bosanir bakarım yoluma ..

Adama resmen psikolojik şiddet uygulanıyor,ayrılmak istemeyip ne yapsın??
Hayat değil,kabir azabı çekiyor anlattığınız kadarıyla..
Konuşmayı deneyip,tedavi olmasını önersin,kadın yanaşmıyorsa da inceldigi yerden kopması en hayırlı olanı..

Adam da pek masum değil ama. Konu sahibi sonradan yorumlarda belirtmiş de kadına da fiziksel şiddet varmış.
Belki de adam abartıp yalan söylüyor, bilemeyiz. Karısını döven bir adam sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…