- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
- Konu Sahibi CADUUmeduusa
-
Canım bayan psikolojik destek almalı ayrica daha çok yeni evliler zamanla oturuyor evlilikler ilk birkaç yıl sıkıntılı olabiliyor.Cdden yaklaşımınız ilginç zaman ne kötü olmus. Ciddi bir sıkıntıyı paylasıyorum yok nerden bılıosun bu kadar yok sana mi aglıyor yok efendım yanlıs anlasılırsın. Dogrudan yada dolaylı bılıyorm destek olmak istiyorum. Olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın
Belkı yazarak yanlıs anlasıldım cdden üzücü bır durum farklı niyetim olsa niyetimin oldugu gıbı yazardım zaten. Teskkur ederm dusuncelerjn ıcınSiz öyle bir üslup ile anlatımşsınız ki konuyu
sanki yardım etmek için değilde aksine onlar ayrılsın diye gözünün içine bakan, yangına körükle gitmek isteyen birisi canlandı gözümde sadece ben mi böyle hissettim bilemedim.
Bence kimseye yardım etmeyin. herkesin kendi aklı kendine yeter. sizden önce büyükleri var ailesi var ana baba sı var onlar bir el atsınlar. size düşmez bu kadar hakim olmanız çok şaşırtıcı.
Kadının demek ki sıkıntıları var. kendi içlerinde halledebilirler inşallah.
bir doktora gözükebilir tedavi olabilir. çift terapistine gidebilirler.
acaba kocasına güvenmiyor mu ?
Kız hıc bırsey anlatmıyor dort dortluk bır profil cızıyor. Ee sıddet te baslamıs bu noktada bnm daha cok cnm yandı hemcınsım sonucta. Dedıgım gıbı daha az zararla bırsey ler yapılsa keskeCanım bayan psikolojik destek almalı ayrica daha çok yeni evliler zamanla oturuyor evlilikler ilk birkaç yıl sıkıntılı olabiliyor.
Yalnız erkek haklı olarak bunalmış şort giymesine kadar karışıyorsa durum vahim usanmıştır kıskançlıktan oyuzden boşanmayı düşünüyordur.
InşAllah duzelirler ama bayan böyle devam ederse çok zor onunla konuşsanız kiskancliginin zarar verdigini ve yersiz olduğunu söyleseniz.
Belki de kuzenin degil nereden bilebiliriz?Olanı gördüğümü yazdım. Zaten bşr ilişkim var kuzenimde de gözüm yok. Aileler karslıklı zarar görecek. Belkı dedım bızım dusunemedıgımız bır sey bulurlar bende soylerım. Ama hersey normal sıze gore evlı kuzene göz dikmeye kadar.
İstendiği için yazdım payşastım ama linc oldum Yanı goruyorsunuz.Benim kardeşimin böyle manyak bir kızla ilişkisi vardı, bitti kurtulduk diyordum ama 4 sene olmuş hala beni ekliyor arada yapışık. Böyle problemli insanlar düzelmiyor bence.
Ciddi problemli bir ilişkiyse kızın tarafını da dinlemeye çalışın tabi sizden yardım istendiyse.
üslup biraz yanlış anlaşılmaya yönelikBelkı yazarak yanlıs anlasıldım cdden üzücü bır durum farklı niyetim olsa niyetimin oldugu gıbı yazardım zaten. Teskkur ederm dusuncelerjn ıcın
Eskiden beri hep yasadıkları sıkıntılardı ama gıt gide buyudü işte.üslup biraz yanlış anlaşılmaya yönelik
birde bdv de öyle konular var ki bu tür konulara herkes bir ön yargı ile bakıyor neler neler var..
eğer bir kadın bu kadar kıskanıyor ise bence kocasına güvenmiyordur.
anladm.. demek ki sorunun ana kaynağını çözememişler büyümüş gitmişEskiden beri hep yasadıkları sıkıntılardı ama gıt gide buyudü işte.
İnsanlar da daha çok kadın tarafından bakıyor, erkekler genelde yalancı olduğu için.İstendiği için yazdım payşastım ama linc oldum Yanı goruyorsunuz.
Erkek mi bayana siddet uyguluyor canımKız hıc bırsey anlatmıyor dort dortluk bır profil cızıyor. Ee sıddet te baslamıs bu noktada bnm daha cok cnm yandı hemcınsım sonucta. Dedıgım gıbı daha az zararla bırsey ler yapılsa keske
bencede bir kadın durduk yere bu kadar kıskanmaz paranoyak hale gelmez kesin birşeyler vardır.İnsanlar da daha çok kadın tarafından bakıyor, erkekler genelde yalancı olduğu için.
Aldatırlar karımı sevmiyorum derler çocuk yaparlar, aldatırlar kadın paranoyak olunca kendilerini aklarlar vs.
Olayı karşı taraftan mutlaka dinleyin derim ben.
benim kardeşiminki kıskanıyordu mesela. Benim nikahıma gelmesine izin vermemiş. Ben bunu duyunca onu parçalayacaktım ama kardeşim durdurdu.bencede bir kadın durduk yere bu kadar kıskanmaz paranoyak hale gelmez kesin birşeyler vardır.
erkek milleti kendini aklamayı çok iyi becerir nedense
bide o kadıncağız dan dinlense neler var kim bilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?