- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Sorma canim 2 kere vurmaya kalkti birinde hafif bir sekilde dokundu ama canim acidi digerinde elimi sıktı ne yapiyorsun canimi acitiyorsun dedim birakti hemen birde ustune bi ton kufur soyledi sahsima degil genel olarak ama kufurdu sonuctaHem suçlu hem güçlü. Çok sinirlendim..
Kizi aramayi dusunmemin sebebi olayi anlamak sonucta aldatildim ve nasil ne sekilde oldugunu bilmek istiyorum.. Soruna gelince inan bende bilmiyorumBu adam sana bir ışık yaksa koşa koşa döneceksin gibi duruyor.
Kızı aramayı bile düşündüğüne göre geçen konunda seni sevmediği istemediği belli oluyor dedim diye bana siz onu ne kadar tanıyorsunuz ki diye çıkışmıştın yine diyorum olmuyorsa bu kadar zorlamak neden?
Anlamadim canimNeden bakmıştır bi tarafı titremiştir keşkül gibi
Kurtuldun canım kurtuldun. Şükret.Sorma canim 2 kere vurmaya kalkti birinde hafif bir sekilde dokundu ama canim acidi digerinde elimi sıktı ne yapiyorsun canimi acitiyorsun dedim birakti hemen birde ustune bi ton kufur soyledi sahsima degil genel olarak ama kufurdu sonucta
Anlamadim canim
Ama hala goz gore gore baskalarina yavsiyor bunuda bana oyle guzel gosteriyorki sanki ben aldatmisim gibi buna nasil dayanicam bilmiyorumKurtuldun canım kurtuldun. Şükret.
korkmuştur yani kaybetmekten
adam alışmış birkaç kıza birden kendine güvensiz ne de olsa birini kaybederse egosu sarsılcak
aklimdan cikmiyor verdigi sozler,soyledigi cumleler birde aldatildigim o an
Seni aldattı farkındasın değil mi? Artık kime yavşarsa yavşasın ama bu senin umrunda olmasın. Bak hayatına, böyle bir adamla beraber olacak kızlara üzüldüm ben buradan.Ama hala goz gore gore baskalarina yavsiyor bunuda bana oyle guzel gosteriyorki sanki ben aldatmisim gibi buna nasil dayanicam bilmiyorum
Muhtemelen ödemeyecek. İlahi adalet diye bir şey yok ya da çok geç geliyor. O yüzden onu ardında bırakıp önüne bakman senin için en iyi yol.Peki ya o bana yaptiklarini odeyecek mi? Allah im nerde adaletin
Adam kelimesi ona cok agir gelir o adam mi canim Allah askina serefsizin onde gideni cok zor tutuyorum ona hakaret etmemek icin kendimiSeni aldattı farkındasın değil mi? Artık kime yavşarsa yavşasın ama bu senin umrunda olmasın. Bak hayatına, böyle bir adamla beraber olacak kızlara üzüldüm ben buradan.
Yapanin yanina kalir diyorsun yaniMuhtemelen ödemeyecek. İlahi adalet diye bir şey yok ya da çok geç geliyor. O yüzden onu ardında bırakıp önüne bakman senin için en iyi yol.
Sadakat bende gecerliydi onda degil dusundukce sinirleniyorum ve sanirim kendimi tutamayip ona hakaret edicem gibime geliyordaha yeni her şey güzelim
kendine zaman ver
bence ilişkinin en önemli öğesi sadakat
Sadakat bende gecerliydi onda degil dusundukce sinirleniyorum ve sanirim kendimi tutamayip ona hakaret edicem gibime geliyor
Kiz eski sevgilisiymis oyle dedi fceden gosterdi arkadas olarak ekli degil bilinmeyen nolari aradik onun soyledigiyle ayni isim .. Kizi hala seviyor olabilir ama kizin bu serfsizle muhatap oldugunu dusunmuyorum. Bu yaziyorsa yaziyordur. Eski konumda soyle bana hep isi bahane edip yazmazdi serefsiz simdi o kadar bol vakti varki anlatamam sana pisliginnnDiğer konunu bilmiyorum ama belli ki verilmiş sadakan varmış. Belki no sunu aldığın kızın da senden haberi yok. O da aldatılıyor. Ne pislik erkekler var ya
Bitanem guzel konusuyorsun ama bizim ayrilma sebebimiz bile beni aldatmasi olmadi benim ona herkesin icinde bagirip ittirmem oldu ve ben ozur diledim yalvardim mal gibi ben ona hicbir seyi soyleyemedim hep o soyledibir kereye mahsussa yaz içinden geçenlerin hepsini topla ona gönder ama bence gerek yok
çünkü hırs hırsı doğuruyor ve hakaret ettikçe edesin geliyor
kendimden biliyorum
sonra her şey geçince amaan boşa yormuşum kendimi bir dümbük için dersin
Bitanem guzel konusuyorsun ama bizim ayrilma sebebimiz bile beni aldatmasi olmadi benim ona herkesin icinde bagirip ittirmem oldu ve ben ozur diledim yalvardim mal gibi ben ona hicbir seyi soyleyemedim hep o soyledi
Gururum kirildi,onurum kirildi,canim acidişimdi gururun kırılmış mı hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?