Hem aldatildim hemde salak yerine koyuldum!

onun ne hissettiği düşündüğü artık umrunda olmasın
desin bu senin hayatında neyi değiştirir
herkese ben onu aldattım ondan ayrıldık dese daha mı iyi
sen de anlaşamadık ayrıldık de bence
ilk zamanları kafandan böyle şeyler geçmesi doğal

O zaman cnm bununla vakit kaybetmeyecek, önüne bakacak ve seni daha fazla salak yerine koymasına izin vermeyeceksin. Bırak yaptığı da yanınamı kalıyor, bi tarafına mı kaçıyor, ne olursa olsun. Sen tazelen. Birde böyle adamlar yüzünden kendinizi mutsuz ediyorsunuz.

kesınlıkle hayatından cıkar hattını degıstr yada numarasını engelle sil heryerden bu adam ıcın kendını üzmeye degermi?

Kendine güvenini kaybetmiş hissediyorsun şuan ama öyle olmamalı. Aldatmasının senle ilgisi yok ki bu bazı adamcıkların kişilik meselesi maalesef.

Bana bide ayrilirken mutlu olursun bensiz dedi sende bensiz mutlu olcaksin yani dedim cevap vermedi

O dedigin sey o kadar kolay olacak sey degilki canim dagildim resmen dipteyim ve kalkamiyorum ayaga

Ben konuya ilk defa dahil oluyorum ama herşeyi apaçık anlatmışsın benim yorumum şu olucak elinden gelen herşeyi sonuna kadar yapmışsın yapmadım diyip pişman olacağın birşey de kalmadıysa bırak gitsin. Ve emin ol 3-5 ay sonra köpek gibi de döner o. Senin şu an ona öfkelenmen bağırman çağırman bile değerli olduğunu hissediyor ve ondan vazgeçemeyeceğini düşünüyor. Bi ilişkide her zaman kadının vazgeçilmez olması gerekir çünkü erkekler çabuk bıkar başkasını görür ona baakr dallanıp budaklanır sürekli yani ama kız her zaman ağır basarsa kafasında hep bi korku olur ondan daha iyisini bulamam diye bence bundan sonra bu şekilde yoluna bak derim

Kendine güvenini kaybetmiş hissediyorsun şuan ama öyle olmamalı. Aldatmasının senle ilgisi yok ki bu bazı adamcıkların kişilik meselesi maalesef.
Kisiliksizligini gosterdi ama ben bana yapilani nasil sindiricem orasini hic bilmiyorum benim bi arkadasim vardi hep erkeklerle oynardi kizardim ona simdi daha iyi anliyorum sebebini onlar bundan anliyor

O kadar guzel yazmissin ki sana anlatamam cok tesekkur ederim yorumun icin canimm suanda amaci ne peki benim gordugumu bildigi halde neden baskalarina yavsiyor ayrilirken niye surekli gozlerimin icine bakti hatta gozleri doldu o sirada yuzume bakamadi bak yuzume dedim bakmadi.. Bensiz mutlu olursun dedi sende ayni sekilde dedim cevap vermedi sıkıldın mi benden dedim cevap yokkk sevmedin mi dedim sevdim ama artik sevmiyorum dedi

Allahın adaleti biz küçük kullarının göremeyeği kadar büyüktür
İnsallah o adaleti bende gorurum cunku ben onu cok masum temiz sevdim her seyimle svdim yoldan gecen adamin yuzune gozum kaysa aldattim mi acaba hissine kapildim o varken bir erkekle muhatap olmadim cok sevdim cok

Goz gore gore salak yerine koydu birde bunlarin ustune ben ozur diledim kendimi cok kotu hissediyorum dusundukce deli oluyorum anlatamam cok farkli bir duygu
elbette kötü hissedeceksin...insanız sonuçta ama belli bir süre acıya alışma diye bir şey var... geçiyor çünkü sen istesende bu kadar üzülmeyeceksin ilerde...hatta kafan daha iyi çalışacak... bak oraya gitmende de bir hayır varmış... Allahs eni daha fazla böyle birinin kandırmasına izin vermemiş ki öğrendin... gözün aydın diyorum...

Bak bunun tek nedeni var yaşadıklarına saygı duyuyor sana değer vermiş ama dediği gibi artık sevmiyor sana yaptıkları bi cevap aslında ben adam gibi bitiremiyorum herşeyi elime yüzüme bulaştırıyorum sen benim yaptıklarımı gör git diyor. Sevgi bitmiş, saygı da bitmiş. Senin için yapıcağı şeyler gene aynısı olucak. O bitsin istiyor ve gerçekten seni haketmiyormuş ki aldatmış tüm onlara rağmen sana sen haklı olduğun için cevap veremiyor. Haklısın bitrmek istemiyorsun çünkü seviyorsun o da bunu biliyor ama zamanla gidicek diyor. Bi nevi soğutma taktiği canım :/

Unutursun.
Bisver dusunup dusunup kendini uzme degmez.
Aldatan kisi seni salak yerine koymaz oyle saniyordur , ama asil salak odur.
Sevildiginin kiymetini bilmedeb boyle birsey yapiyorsa salak kelimesi ona yakisir.
Bosver , takma kafana . Dusunmemeye calis her ne kadar baslarda kolay olmasada.
Ilerde unutursun , hatirlamazsin bile ..

Allah in dualarimi kabul ettigini hep hissettim ona bin sukurler olsun ondan tek dilegim su serefsiz insan bozuntusuna cezasini vermesi ben nasil yandiysam oda benim tarafimdan oyle yansin istiyorum adalet istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…